20

Гърция е...

преди 9 години

... път да се превърне втори път в люлката на Демокрацията.

19

Анонимен

преди 9 години

До MaksЯвно всички агенции доста са бързали да напишат репортаж, и пишат неща само от началото на речта на Ципрас. Ципрас каза, че ще си поискат от Германия военните репарации, както и да им бъде върнат принудителния заем, взет от Германия. А това възлиза на доста милиардчета...

18

ХАха

преди 9 години

С тоя къде го избраха гръците е време и ние да кажем "шшшшт,тихо да не събудим гърците" По-голям популист от този в Гърция не бяха избирали.

17

цицо сасо от шолун

преди 9 години

На вашето внимание - на снимката - едно лъжливо, измамно комунистическо ***! При това циганее, както впрочем 90% от гърците. Тия ако не изработят за мангизи ЕС, те па на! Дано на Европейците да им е твърдо като гранит решението да не им дават вече помощи на тия йезуити. Да си строят червено революционно общство, да си кръщават децата Чегевара, да си пеят Венсеремос и да си дават пенсии по 1000 евро и заплати по 3000 евро, ама с ТЕХНИ, а не с ЧУЖДИ пари! Комедията е пълна!

16

Maks

преди 9 години

Ципрас няма полезен ход . Каквото и да предприеме дълговете ще трябва да се плащат. Ще трябва и да намали разходите, защото няма пари и това ще го разбере до края на февруари. Не се радвам за това, просто факти.

15

Анонимен

преди 9 години

Ройтерс цитира гръцкия премиер, че правителството ще изпълни предизборните обещания, включително осигуряване на безплатна храна и електричество на пострадалите от икономическите ограничения. Ципрас обяви серия от мерки за орязване на облагите на политиците - забрана на министерските коли и продажба на един от самолетите, използвани от министър-председателя.КОГА ЛИ И НАШИТЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ЛУКСОЗНИТЕ СИ ВОЗИЛА? АМА ЕДВА ЛИ. СЕЛЯНИН НЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ОБЛАГИ.

14

Миро

преди 9 години

Браво, Ципрас е един инстински инвеститор! Няма ли да се намери някой да му прати 100 милиарда долара да ги развърти да му ги направи 200 милиарда?

13

американецо

преди 9 години

Малиии, от тоя Ципрас по-голем клоун май не съм виждал! Незнам кой е най-добре съответстващия му образ в България. Аз се двоумя между Болен СидероФФ и Николай - Радко-Пиратко-БарекоФФ. Вие как мислите?

12

Анонимен

преди 9 години

Популист!

11

до 14

преди 9 години

И като излезе от еврозоната какво ще спечели?

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13Ще успеят, защото имат списък от Лагард, даден им още от преди 4 години, но предишните правителства го държаха в чекмеджетата, тъй като в този списък има и политици, и това беше преди голям скандал в Гърция. В момента бившия им министър на икономикатат Папаконстантину е под съдебна отговорност за това.

9

Анонимен

преди 9 години

До истински българин....Нещо сънуваш,Гърция може да излезе от еврозоната, но не и от ЕС.

8

Анонимен

преди 9 години

Е тоя номер ако го направят, ще ги призная, ама май работата е Нова гръцка митология. Всъщност проблемът дали ще успеят е да обложат откраднатите гръцки пари в офшорките и в швейцарските банки. Тои на нас това ни е проблема

7

Анонимен

преди 9 години

И понеже слушах цялата реч на Ципрас, някои политици в Гърция, замесени в корупция, няма да ги хване сън тази нощ. Ципрас обяви, че не само ще се орежат министерските коли, но и депутатските.Макар и ние да имахме такъв политик!

6

истински българин

преди 9 години

Най добре за България е гърците да излязат от ЕС.Няма да има дотации за земеделските им производители,стоките им ще бъдат обмитявани на границата и парите директно в бюджета,а българските земеделски производители ще се върнат на родния пазар.

5

USSR

преди 9 години

Възхвала за Ципрас !

4

Васил Ушев

преди 9 години

Така се създава приказен свят за децата на Гърция

3

до 2

преди 9 години

ако ще и марсианският клуб да идат,дълговете са си дългове и ще ги плащат до като свят светува.

2

Сиртакис

преди 9 години

Хем д*пето на топло,хем душата в рая.Ако не бяха тръгнали с кубинките напред можеше и да стане,но пък ако не бяха тръгнали с кубинките напред нямаше да спечелят изборите.Ще си плащат и ще си друсат сами малините няколко века,до като им дойде акъла.

1

Анонимен

преди 9 години

Ako stane realnost,edno golqmo BRAVO!!!da dojiveq da vidq politik koito mu e drago i milo za Rodinata si!!!Koga li she se poqvi i v Bg takav 4ovek??