30

Калитко

преди 9 години

Много ще го бия този , ама много

29

Бивш член на БСП

преди 9 години

Браво др. Станишев . Моля ви по често се появявайте по медиите , защото само като ви видят хората и спират да гласуват за БСП .

28

Анонимен

преди 9 години

Това го знаят и децата

27

Ботев

преди 9 години

Сергей издои добре БСП. Максимално напълни гушка при орешака за сметка на БСП избирателите. О-ака всичко и се паркира евродепутат, прецаквайки 1-2 вече платили за местенцето. Сега ще гушка по 25 000 евро месечно, после евро-пенсийка от 9 000 евро.Отвреме навреме ще се обажда така и ще дебне Миката да се издъни, та ако може пак да топне чушлето в меда.БСП са толкоз зле и смотани че още му дават да се качва по трибуни да говори от името на партията.

26

Анонимен

преди 9 години

Станишев, болят ли зъбките?

25

Анонимен

преди 9 години

Воплите на умиращата старица!

24

някой май е вече вън

преди 9 години

някой май губи власт....как само си приличат продажниците-кУмунисти по начина на говорене!!!Да, ама вече старите хора си заминаха, а малкото останали ви разбраха.. така че сега само ще ви гледаме опелото !!

23

Анонимен

преди 9 години

тихо, съсел

22

Анонимен

преди 9 години

Наглостта няма край! Безочлив долен комунист!!!!!!маа...........

21

Избирател на БСП

преди 9 години

Станишев - слуга на еврейските господари!!!!!!!!!Заедно с Вигенин!

20

На България и...

преди 9 години

... трябва нова левица като Сирица, водена от харизматичен лидер, който да се бори с/у статуквото от провалени идеи, политици и партии като Неолиберализъм, Борисов, Цветанов, ГЕРБ, БСП, ДПС, Реф Блок.

19

festo

преди 9 години

Интересно ми е как неговите съпартийци още не са го прогонили с тояги ! СерГея ги употреби като тоалетна хартийка, вдигна си го на рамо и мишкува в Брюксел. Неговите тук си лижат раните !

18

Анонимен

преди 9 години

Само Тодор Колев, Виталий Кличко, Велко Кънев и Фреди Меркюри бре!

17

:-D

преди 9 години

Станишев, който няма спечелени избори, заяви, че най-добрите изборни резултати на БСП били по негово време :-D ***!!!

16

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До пост 1.Жив е за съжаление.Когато 13г. си бил шеф на партия и нямаш нито една победа/само загуби/ , то според мен е най-малко цинично да се оправдаваш с бившите си опоненти. Иначе сега има бая места ,,дълбоко у Искъро,,.Но, какво да се прави.Комунист, жив дявол.

15

метла на всички бсп

преди 9 години

с безобразието да ядете кебапчета с гладните пенсионери над гробовете на убитите млади ремсисти от бг.фашистите, няма да спечелиш никакви избори.

14

РБ

преди 9 години

Нямаме политици,това е!Пълно е със шматки,коя от коя по-голяма!

13

Анонимен

преди 9 години

До Станишев е ...искаш да кажеш, че манолова не кудкудяка, като снесла яйце кокошка, а нежно гука на борисовото ушенце като влюбено гълъбче?! явно червените тролчета пак изпълзяха...

12

Малко истини

преди 9 години

Станишев, да ти кажа едно нещо :ГЕРБ Ви бият не за друго,а защото имат Бойко в редиците си.А той, въпреки доказаните си мафиотски афери в миналото се е запечатал в съзнанието на много хора като герой.Същото е и с Иван Костов.А Вие от БСП мишкувате и се дъните.Да,Бойко се е дънил, но с нещо някога е спечелил част от народа.И само в него много хора виждат алтернатива,въпреки,че му знаят миналото.Казва го човек,който не гласува.Но съм наясно с някои черти от бг-манталитета.

11

до 9

преди 9 години

Много си прав. Така е. БСП, както и традиционалната гръцка левица, са неолиберали и част от партиите крепящи дясно-либералния англосаксонски Капитализъм по американски образец. БСП въведе плоския данък - срам. БСП има собствена олигархия, която беше победена от олигархията и Мафията зад ГЕРБ и РБ.