106

Анонимен

преди 9 години

169.Русия не търгува с България , незнаеш ли ?България си изнася (върнатите от руската граниaца ) за САЩ ! Луда търговия става с САЩ ?

105

Анонимен

преди 9 години

Скоро и мира в Русия ще се обсъжда

104

Румбо

преди 9 години

Путин(видимо отегчен):"Тия двамата за какво пак дойдоха да ми мрънкат"

103

Анонимен

преди 9 години

До Знаеш ли !Спри се бе *** !Вземи си бухчата и тичай за турция ( Местан ли си ?)

102

Анонимен

преди 9 години

Можеш да го повериш,влезте в един на-обикновен украински саит - уанн, лига, бгмир, ще се очудите с каква омраза се пише за руснаците и Русия като цяло. Извинявайте , но според украински сводки - 17 милиона от населението на страната се определят като руснаци, а 60 % определят руския език като разговорен. НЕМОЖЕ сегашните власт имащи в Украйна да си служат с езика на омразата и да очакват мирно решение на конфликта, единственото решение е НОВО по-умерено ръководство на страната !!!

101

Анонимен

преди 9 години

До Анонименне си чувал за ленин град

100

Анонимен

преди 9 години

До Захари Стояновне петни името на поета възрожденец

99

Анонимен

преди 9 години

До брейКуха лейко..Точно ти пък нищо не стопляш...

98

Резон

преди 9 години

"Франс прес пък нарича този документ "бъдещ мирен план, интегриращ френско-германските предложения към тези на руския президент и на президента на Украйна"Франс прес са усетили на къде духа вятъра. Не бива да се подценява факта, че Русия винаги е била оставяна да се оправя сама когато другите оплетат конците. За справка - и двете световни войни! В интерес на истината се възхищавам на търпението на Путин!

97

Анонимен

преди 9 години

Путин е ял шамари преди снимката:)Фрау Меркел ако му ковне един на тоя гном ще литне да търси загубената руска сонда на Марс :)

96

Анонимен

преди 9 години

146.А знаете ли ,че не спираш да дрънкаш , като развален грамофон ?Ми що не са заклали майка ми и хората които са ги гледали . Минавали са с танковете , прашни и изморени . Някой са спали на танковете , и не са спряли ! Пътят им е - да се бият с Хитлер и да стигнат до Берлин !И те търпят , ама ако тръгнат , няма да имаш време да се лигавиш !

95

аналнологичен слючаи

преди 9 години

Украйноооо, земньо македонска - па ке се тепаме!!

94

13 воин

преди 9 години

Интересна снимка.Ама единия гледа на долу.Какволи може да означава това.На времето пак седеха тези тримата,но под други имена.И като настана една веселба та ....

93

Анонимен

преди 9 години

Тайгата е разперила широко клони за вас рубладжий,Сибир ви чака също!! Защо се редите на Терминал 2 за ЕС има влакове до Коми и Владивосток, а ако няма с коне и каруци можете да движите.Водка ще има за всички от сърце...Дед Мороз ви чака с канче в ръка !!

92

Анонимен

преди 9 години

Мирен план:1. Спиране на стрелбата2. Обезоръжаване на сепаратистите3. Размяна на пленниците4. Предаване на Янукович на украинския съд5. Референдум в Крим под международно наблюдение6. Референдум в Украйна за приемане в ЕС и НАТО

91

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Какви "опълченци" ееееееййййййй... - като недоволни украински фермери най-нормалното е да излязат с коси, сърпове и вили, някои са го правили с камъни и дърве... - а те с модерна военна техника, зенитни оръдия и ракети... - бравус - ценна "хуманитарна помощ" получават...

90

мила

преди 9 години

към 132,а знае ли българина, колко негови съграждани са загинали при бомбардировките на американците над България и колко и кои са неговите защитници, загинали по това време?колко са паметниците, благодарност за защита им?но има паметник на американският летец в България, защо величаеме убийците на българи?

89

за бабуш Хер Меркел

преди 9 години

"Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат".Ото фон Бисмарк.

88

Centurion

преди 9 години

Водкаджията газове ли го мъчат, та се е опънал така...

87

Кратун

преди 9 години

"Разговорите бяха конструктивни .... ще продължим да работим" това означава, че нищо не са се разбрали. ....лоша работа.