316

Анонимен

преди 9 години

До до 489Ей 495 и 496 пихте ли су хапчетата?

315

украинец

преди 9 години

До Да ,бе 483...-------------Америка и Англия въоръжиха 95 % ,облякоха и храниха руската армия през цялата война.Първия фронт го отвори Англия през 1939-когато Русия беше съюзник на Хитлер.А ако САЩ не бяха спряли Япония,сега Германия и Япония щяха да граничат.Руснаците бяха само жива сила-цялата заслуга е на САЩ иАнглия.

314

Анонимен

преди 9 години

Той ---онова тъпо сакато американче Рузвелт, ни надроби тая попара ---ТА ПУСНА РУСКИЯ САТРАП ДЖУГАШВИЛИ ДО ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПА!СЕГА НЕГОВИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ПАК СЕ ОПИТВАТ ДА НАХЛУЯТ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ НИ СВЯТ!КРАЙНО ВРЕМЕ Е САЩ --ДА СПРАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА "ВЕЛИКИ ДЕМОКРАТИ"---А ДА РАЗМАЖАТ ТАЯ ЧЕРВЕНА И ЛЕВИЧАРСКО-МЮСУЛМАНСКА *** ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е --ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ДА СИ ПОКАЖЕ ЗЪБИТЕ НА РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ "ВОЖДОВЕ" И "*** МЕСИИ" !Д.БУШ --БЕШЕ СУПЕР-ПРЕЗИДЕНТ!СЪС СВЕЩ ЩЕ ГО ТЪРСИМ..

313

Анонимен

преди 9 години

До украинецБраво бе укро. И в Одеса беше Болшой театър, а?

312

Той е

преди 9 години

До Да ,бе 483... Ако САЩ и Гейропа не бяха наляли милиарди в милитаризацията на Германия,не бяха и поставили унизителни клаузи в мирния договор,нямаше да има Хитлер, и Втора световна война,капиш? А са помагали на СССР не от добри чувства, а защото знаеха, че ако падне Русия, идва техния ред! И то една "помощ", да ти умре магарето...

311

украинец

преди 9 години

До Анонимен------------за жената и за бебето и-това са измислици на путиновата пропаганда.Трябва човек да е *** за да им вярва.Това са клипове ,които се играят от платени артисти.

310

Анонимен

преди 9 години

До Да ,бе 483...Много Дискавъри си гледал..Американците открих втория фронт чак когато руснаците навлязоха в Европа. Гръбнака на Хитлер го счупи СССР. От 8 000 000 убити немски войници само 1 500 000 са на сметката на съюзниците. Но да , те са спечелили войната...В Холивуд.

309

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНещо веригата ти е дала на късо...Защо Путин да го съди Хага? Той ли изгори близо 100 човека живи в Одеса?(Макар, че се говори за 50, истината е че са над 100). Той ли бомбардира болници, училища и жилищни райони? Той ли тероризира и избива руското население в Украйна? Гледа ли видеото за жената на опълченеца, дето украинците я вързаха за танк и я влачиха докато умре, а на бебето и разбиха главата в стената? Ето това е за Хага! Ако не е Путин имаш ли идея още колко зверства ще има ?

308

Да ,бе 483...

преди 9 години

....АКО САЩ И ЗАП. ЕВРОПА НЕ ВИ БЯХА ОТВОРИЛИ ВТОРИ ФРОНТ И НЕ БЯХА ВИ НАХРАНИЛИ И ОБЛЕКЛИ С ДОЛНИ *** И ФАНЕЛИ С НАДПИС -US-army ----Германия щеше да натика Сталин на кучето в ***, чак у Чукотка!ТОВА Е ГРЕШКАТА НА ЗАПАДА:---КОМУНИЗМА , СОЦИАЛИЗМА И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА , ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТРЕБВАТ ИЗ КОРЕН..А ,НЕ ДА СЕ ПРАВИ ТЪРГОВИЯ И ДАЛАВЕРИ С ТЯХ!

307

Той е

преди 9 години

До Сорос" Еврогей" е категория, титла, не ги сравнявай с простосмъртните руски такива, те не са обикновени гейове, те са богопомазани ***...

306

Той е

преди 9 години

Играта на Путин ще завърши много зле за него и обкръжението му.Върховната Рада на Украйна прие закон с който признава юристдикцията на хагския Трибунал на своя територия Гледам, Путин се шашна, и го премести в другия крачол, ще отидеш ли да провериш? Голям *** си, то скоро няма да има Украйна, взел да плаши с измислени трибунали!

305

"еврогей"

преди 9 години

Може и да са прави другарите ..ха,ха,хааааааПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН ХОМОСОЦИАЛИСТ/комунист/ ИЛИ ЛЕВИЧАР ....КОЙТО ДА НЕ Е С ОБРАТНА РЕЗБА!!!!!Те са си като мафия и се намират в "ПЕС"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ПРИ ГЛАВНИЯ СЪРгей на ЕС/АМА СИ ГИ ТЪРПИМ ---НАЛИ СМЕ "ДЕМОКРАТИ/ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААА

304

Той е

преди 9 години

До украинецХахх,ами в Папуа са ***,и явно,само там имате истинска поддръжка!Да ви е честита,може и доброволчески батальон от туземни гейове да сформирате! Той и Хитлер през 1941г смяташе, че с Русия е свършено, ама нещо се отече...А поговорката е, че който не помни историята, е осъден да я повтори! Явно, еврогейовете са лоши ученици, много има да повтарят...

303

Анонимен

преди 9 години

Тия гейци не схванаха ли ,че Русия я пазят и от горе !!!!! Отсега да си мислят какво ще говорят пред свети Петър когато Русия ги прати в небитието !!!!

302

украинец

преди 9 години

До Той е----------Голям майтап---отидете в сайта на Десен Сектор : Онзи путински *** Захарченко прави обръщение към Укроармията близо до Дебалцево обграден от путиноидни журналисти и свои бандюги като приканва уж обкръжените да се предадат.В това време в ефир украински снайпер гръмна двама бандюги зад него и те се свлякоха кат чували с оборска тор.Журналистите се опикаха а *** Захарченко го издърпаха набързо.Май се беше усрал.Бааааахти майтапа !!!

301

Сорос

преди 9 години

Стига с това "еврогей"! с гаранция в Русия има повече гейове и простаци!

300

Анонимен

преди 9 години

Играта на Путин ще завърши много зле за него и обкръжението му.Върховната Рада на Украйна прие закон с който признава юристдикцията на хагския Трибунал на своя територия. Това означава че военните престъпления на Русия в Украйна няма да останат ненаказани и Путин, Сечин, Иванов, Ротенберг, Миллер, Малофеев, а също и лидерите на терористите в Донбас Шойгу, Глаззьов, Сурков, както и висшето руководство на ВС РФ ще отговарят рано или късно за престъпленията си в Украйна пред хагския трибунал.

299

украинец

преди 9 години

До Нов проблем: Твойте разсъждения звучат сега несериозно,но май натам отиват работите. Щом в Папуа-Нова Гвинея викат :Слава Украини ! и Путин х**** !,в Австралия и Нова Зеландия се сабира корпус за защита на Украина,в Канада и САЩ вече се сабра а в Украина,Беларусия и Казахстан най продаваната стока са изтривалки за крака с образа на Путин-то с Русия е свършено.

298

Той е

преди 9 години

Колкото по-бързо еврогейове и сие проумеят,че руснака няма да им се подчини и води по техния акъл,толкова по-бързо нещата ще се подобрят!Те са велика сила,и колкото и нещастните гейове да се опитват да ги принизят,просто няма да стане!Когато запада спре да провокира и да се домогва до световните ресурси,включая и руските, тогава светът наистина ще стане по-добър!Иначе,всички сме обречени!

297

Нов проблем:

преди 9 години

КЗУ - съобщава за нова грузинска и чеченска дивизия , в редовете на украинските сили.Българското участие възлиза на 200-човека!Конфликта в Украйна се интернационализира с бързи темпове!Предстои навлизането и на афгански войски от юг от състава на талибанския контингент!Предстои подялбата на наследството от богатия руски чичо ***...