196

ясно е

преди 9 години

По ТВ. даваха репортаж-май по БНТ беше за чужденци,които дошли да живеят в България и колко доволни били тук и една от жените-чужденка мисля от скандинавска държава коментира,че е добре в България и по-евтино,но като им дошла сметката за парно били всички втрещени от високата сметка каза буквално УАУ!

195

Varna

преди 9 години

Манипулатор който хипнотизира глупавия и беден българин само с една дума наречена Патриот

194

обобщение

преди 9 години

Не спамете темата! Всички,които плащаме,а не ползваме услугата на Топлофикация чакаме твърде дълго някой да разбере и защити правата ни и да спре рекета на Топлофикация!

193

Анонимен

преди 9 години

баща военен син ***

192

Анонимен

преди 9 години

Това, което съм чувал за страните в Западна Европа е, че в това отношение нямат проблеми - още при наемането или закупуването на жилището, всеки знае каква сума трябва да плаща за него за разходите по жилището, вкл. и за парното. В този смисъл наемането или закупуването на жилище в сграда, където работи парно, в Западна Европа го разбират като желание да се ползва парното. Ако в един момент пожелаят да не го ползват, се изнасят на друго място и никой не протестира и го считат за правилно.

191

Анонимен

преди 9 години

***

190

Анонимен

преди 9 години

Нали Бизнесмени нямат право да стават Народни Представители а тоа собственик на ТВ Скат какво прави в Парламента , нали има Закони кой трябва да ги спазва или по вероятно НАРУШАВА

189

стига де!

преди 9 години

До 123456какво да коментирам поредния платен сигурно коментар опорна точка на енергийната мафия! Ми с парно му кажи,че ще е безумно скъпо и добре е направил,че си е купил жилище без Топлофикация! Стига да можех и аз ще си купя жилище без Топлофикация!

188

отговор на 203

преди 9 години

човека е с подути очи като Психолог казвам че няма нормален живот

187

ей

преди 9 години

В такъв ден като днешния и без да включвам климатика у нас е над 22 градуса,а като е по-студено и го включа на 25-27 ходим по къс ръкав!

186

123456

преди 9 години

Всеки разумен човек много внимава какво жилище си купува, вкл. и дали има парно или няма. Само дето понякога сметките са без кръчмаря. Един мой човек специално си намери жилище без парно в сградата и в квартала. През лятото е добре, но през зимата се оказа, че се опитва да стопли само една стая и пак не може, ако навън е по-студеничко. Иначе има външна изолация, сменил е дограмата, но е студено. Топли се на ток. Икономически изгодно ли е? Изгодно е, ако ползваш и не плащаш, т.е. в сграда с парно

185

alkap

преди 9 години

e kato si toplq aparta koi ste plasta toplopoglustaneto na studentite aparti. Mi to ako e taka da si odat na selo na kusta da gi vida

184

Анонимен

преди 9 години

Този сигурно като малак са го били и заключвали в мазата

183

7

преди 9 години

До 777Що не коментираш по темата,а ако нямаш какво смислено да кажеш не пиши! Външният вид не е тема за дискутиране за тази статия,а опарените от Топлофикация го казаха ясно!

182

от Уикипедия

преди 9 години

Валери Симеонов е български националист и предприемач, мажоритарен собственик на телевизия СКАТ. През годините родителите му сменят няколко населени места, заради работата на баща му. На 17 май 2011 г. заедно с Валентин Касабов и Данчо Хаджиев учредява политическа партия Национален фронт за спасение на България.

181

хмммм

преди 9 години

До А кажете де! Е кво да ти кажа?-коментарът ти е грозна и безсмислена манипулация! Каквото и да си пусне все ще му е по изгодно от парно му кажи!

180

А кажете де!

преди 9 години

Имам един познат, който живее в сграда, където няма парно. Все се оплаква, че не може да си стопли апартамента, ако навън стане наистина студено, примерно минус 6-10 градуса. Не иска климатици и изобщо на ток, защото има лошия опит на съседите му, които са всички с климатици и си имат проблеми - хем не могат да стоплят в такива минусови температури, хем ги чистят от лед като ненормални. Газ там няма. Твърдото гориво не става. Ако имаше парно, щеше да е на парно, но няма. Предложете нещо!

179

777

преди 9 години

Тоа има лице на Престъпник и Пияница , не го познавам и не ме интересува

178

?

преди 9 години

До До 191Тъй ли аз да ти кажа само,че човек се води от икономически съображения и не си подбира жилището да е с парно,а иска поне повечето хора да се вмести в ограничения бюджет! Ясно? Щом като можеш нагло да ми кажеш как да си подбирам жилещето ще ми платиш остатъка който не ми достига!-Продавам апартамента с тръбите на топлофикация ще си купя в някоя нова сграда без топлофикация(нароно с малка буква),а ако не ми стигнат ще доплатиш! Съгласен ли си?

177

Анонимен

преди 9 години

А ти откъде знаеш кой е протъркал праговете на Топлофикация, да не би случайно да си на служба там?