82

Кратун

преди 9 години

До Ястреб ВеликолепниГледай междувременно да не се пукнеш от злоба....

81

Анонимен

преди 9 години

Няма ли още един младеж, но да го думне тоя с истински пищов ?

80

Анонимен

преди 9 години

Възродителният процес е важен за имунната ни системаДПС беше синоним на евроатлантическа идея, заяви Местан------Тези нагли типчета прекалиха да дрънкат тънката струна с рефрена "Възродителен процес"!!!Ега ти наглеците!Те 500 г турско робство тук са правили уникални зверства и безобразия, потурчили са огромно количество българи и са ни превърнали от най-голямата славянска държава по онова време в най-малката...Трябваше ли след освобождението да ги изтрепаме до крак? Щеше да е справедливо!

79

Анонимен

преди 9 години

Абе нема ли некой пиян авджия да му удари две задни пушки и да миряса? Май това иска ентелегента.

78

Anti

преди 9 години

"ДПС беше синоним на евроатлантическа идея, заяви Местан" - това е в минало време. Но дори и тогава не е било такъв символ. ДПС е символ на корупцията, шуробаджанащината, номенклатурчиците, антибългарщината.Възродителният процес е полезен единствено и само за съществуването на ДПС, за да плаши мюсюлманите и да насажда омраза. Омразата могат да я ползват за своя изгода.!!! ДПС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН !!!

77

Анонимен

преди 9 години

100 . Ти да не си Местан ,Той така хитрее , но няма да ти мине номера !

76

Анонимен

преди 9 години

А за нас 500 г кланета и потурчвания ни стигат .! *** гадино !Нашата имунна система не работи добре

75

Анонимен

преди 9 години

От всичките злини, които ги наследихме от комунистите, този "възродителен процес" е най-голямото зло. Въпреки че навремето го подкрепях, с всяка измината година все повече и повече се убеждавам, че беше направена страшно голяма политическа грешка. Като гледам демографията на страната, политическата обстановка, бързата смяна на тежестта на гео-политическите играчи в региона, вече наистина се страхувам, че тази грешка ще ни се върне тъпкано.

74

до ястреба

преди 9 години

Ага ястреб ли си сокол ли си отлитай докато имаш пера, че както е тръгнало положението като дойдат руските град и катюшите, ни нато ни бато нито вас ще ви има.

73

Анонимен

преди 9 години

*** , опираш се на евроатлантика !В тези нови времена никой не те бръсне !Скрий се там и не претендирайки за нищо !Че трябва да признаеш много кланета , като геноцит над българския народ !

72

Анонимен

преди 9 години

Когато предимно деца пишат под статията личи.

71

Анонимен

преди 9 години

Взривяването на влакове и убийството на майки с децата им, и това ли е важен процес за имунната ни система?Вие сте терористи и си натискайте парцалите!Щото ако ви вдигнат мерника хамериканците и перушина няма да остане.

70

.

преди 9 години

Agent Pavel da hodataistva Herr Dogan da izplati na stranata ni obezshtetenie za 500 godini turski zverstva , bezchinstva , razgrabvane , ubiistva.

69

Анонимен

преди 9 години

Защо пропускате един от най важните моменти а именно, че болшинството от хората с турски имена са насилствено помохамеданчени чисти българи! Това, че дпс ги баламосва е друга бира.местан е най големия *** в парламента.

68

доктор гилотен

преди 9 години

Къде е Главният прокурор?????в тази разграбена и болна ѝДържава ???защо този човек не е в следственият арест за етническа пропаганда???да закршят прокуратурата при това положение!

67

Анонимен

преди 9 години

Възродителният процес е важен за имунната ни системаА турското робство за 500 години - грабежи, изнасилвания, отвличания на деца, кланета, това важен процес ли е за имунната ни система, агент ПАВЕЛ?

66

Агент Павел

преди 9 години

като искаш имунитет , заминавай в Анадола да ти бият една кожена инжекция и не ни занимавай със задните си мисли. Щом не ти харесват правилата в България марш в турция.

65

художника

преди 9 години

Що за име е това "Възродителен процес" ? Какво и кое е ВЪЗРОДИЛ тоя процес, освен "популярността на ДПС, когато има нужда от него. Това не е ПРОЦЕС, а АБЦЕС който беше натрапен от БКП на целия Български народ. Никой Българин не го е искал и не е попитан дори.ЦК на БКП и ДС създадоха ДПС, за да привличат внимание, когато не са на власт. Така ни разделят на "етноси", за да ни държат в страх и подчинение. Стига лъга, МЕСТАНЕ ! Никой не ти вярва вече.

64

Анонимен

преди 9 години

На тоя откак му измъкнаха цицата от устата не е на себе си.Като е захванал темата за Възродителния процес, защо не се върне малко по-назад и да поговори за турското робство? Защо си въобразява, че на никой не му е ясно къде го сърби? И дали няма да си изпроси забраната на мафиотското сдружение ДПС, която става все по-належаща?

63

gg

преди 9 години

Ima li Bulgariin,koito da zabrani DPS .Tova e etni4eska aprtiq na antihrista .Edno su6to govorqt 25godini ve4e .