81

Tina

преди 9 години

...Оттук нататък когато ви кажат, че ще има бази и войски в България - ще приемете. Когато ви кажат "шистов газ" - ще приемате. Когато ви кажат "бежанци" - ще приемате...Това е свободното право на роба...Това е изборът, който направихме преди 25 години.Това е изборът, който дупедавците-управляващи направиха за НАТО и който сега не искат да променят, докато е време.Последиците са за всички нас...

80

Анонимен

преди 9 години

Много европейски кърлежи само се подхилкваха по време на турското робство. Че как иначе, от тогава още те са съюзници и с дявола срещу православните славяни!

79

Анонимен

преди 9 години

ИИИ ДАЙТЕ ДА ПОЗНАЯ КОМАНДВАЩИЯ ЩЕ Е ТУРСКИ ГЕНЕРАЛ!!!!!!!!!!!БЛАГОДАРИМ ВИ ДЕСНИ ПАРТИИ, ЧЕ ВЪРНАХТЕ ТУРСКОТО РОБСТВО, ЗНАЕМ, ЧЕ РУСОФОБИТЕ СА ТУРКОФИЛИ И ОБИЧАТ ЧАЛГАТА, НО ВИЕ ПРЕКАЛИХТЕ, ИСТОРИЯТА И НАРОДА НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!

78

Анонимен

преди 9 години

Внимание!*** долу!

77

Русия не е враг

преди 9 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Реформаторския блок и ЕС!

76

абсурд

преди 9 години

Кръстоносците ще тръгнат срещу Русия като аслани, ще ги връщат от там като груз 200.

75

Tina

преди 9 години

Глупавите демократи скочиха от комунистическо робство на демократично робство. Просто като е демократично го поемат по-лесно...Всеки роб си избира господаря. Борисов си избра САЩ.Това е избор. И той носи последствия.А за избралите Борисов и негласувалите - последиците за страната ни са: смесени комисии, груба намеса във вътрешните работи...

74

Анонимен

преди 9 години

Натовски въшки - вън от България. Тая европейска политика разкъса България на парчета. Още от Сан Стефано насам Европа е против силна и единна България. Нищо добро не ни очаква в този англоезичен фашистки свят.

73

zeus

преди 9 години

До ОдисейИскаш ли да те открехна за още нещо - около 70 долада от цената на газта за България е транзитна такса за Украйна. След началото на събитията там американците им прилапаха газопреносната мрежа, дори синчето на американското вице Байдън стана директор на Нефтгаз. Американците като са ни такива приятели защо не ни намалят газта с тези 70 долара такса?

72

бaт Здрaвко

преди 9 години

Бългaрия беше в брaтски отношения с Русия, зa щaстие товa никогa повече нямa дa се повтори!

71

с хляб и сол

преди 9 години

Ако днес руските войски пресекат Дунава и навлязат в България, да ни освободят от бсп и от герб, от *** на Сорос, и да изпратят плевела на заточение в Сибир, аз с удоволствие ще ги посрещам с хляб и сол!

70

Анонимен

преди 9 години

Значи НАТО , стои пред Българската Конституция ?Кажи това на един американец , да видиш реакцията му .Българите сами се обезценяват , и територията им !

69

след мобилизацията

преди 9 години

След като на Обамата толкова много му се воюва с Российската Федерация, защо не изпрати американски войници да се бият? А той праща украински солдати. А може би скоро и български? След мобилизацията?

68

от 1 февруари

преди 9 години

НА въоръжение в руската армия приеха СУ-35С-М ...горко ни...такава машина може да затрие половин Европа--та камо ли команден център в София--половин България я няма за 12 секунди-----управниците ни са ***.

67

срещу Русия

преди 9 години

България ще променя закони за преминаване на войски на Нато с цел нападение срещу Русия.

66

Анонимен

преди 9 години

През предвоенните времена България винаги е избрала грешната страна.

65

Анонимен

преди 9 години

Българите не искат да са въвлечени във война. НАТО вън от България!

64

Анонимен

преди 9 години

Честито ви ново робство. Добре, че напуснах България по-отрано.

63

Анонимен

преди 9 години

ще им изискват ли на американските танкове винетки,като преминават през наша територия.Щото на мен ми искат.

62

гоце

преди 9 години

нато са добре дошли ,руснаци ...не