19

Анонимен

преди 9 години

ТИКВАТА Е ВИНОВНА.И ПРИЯТЕЛКАТА МУ ХИДРОИНЖЕНЕР ДУГАНЯ!

18

Трябва

преди 9 години

А Лилянка Павлова се запени да санирва, да санирва ...Не виждат ли, че половин България е под вода, хората загубиха имущество невъвзратимо, загубиха си живота от безхаберието на политиците, тя и Делянчо Добрев - саниране та саниране та санирване...Не ги ли е срам пред мъката на хората, пред откраднатия им живот?Хей хора, трябва да направим нещо. Не на санирането - ДА на пренасочването на парите от *** саниране за бедстващите хорица. Господ ще ни благослови ако го направим.

17

муспи

преди 9 години

В Банки е открит склад на Бойко Борисоф с антисемитска литература. Огромни количества на материали доказващи че холокост е нямало, хазарския произход но "евреите" и сомалийския на "елините". Огромни запаси на снайперно оръжие и тонове патрони. На въпроса - а защо?! - отговорил - Синко, парите не миришат!

16

АТАКИСТ

преди 9 години

Пак няма виновни, нали? Що не изпуснахте от двете кули язовир Цонево още лятото, а? Що сте го държали 4-5 метра под ръба на приливника цяло лято, а? Кой е за бесене? Кои от шефовете на язовира си правят бизнес с риба? Кои са тия , които не изпускаха нарочно водата за да не им замине златния шаран и сом по кулите в реката, а? Кои са, Ивелинке? Мълчите затова, нали? И твоят господар Тиквата ще плямпа днес в НС че големите дъждове били виновни. А при Бай Тошо изобщо е нямало такива дъждове. Неееее

15

Анонимен

преди 9 години

Аз съм *** и вие сте ***-ще се разберем

14

дедо ПИЧ

преди 9 години

Ако шофьор извърши Пътно транспортно произшествие всички шофьори ли санкционират или отговорноста е лична?Кой трябва да следи за нивото на водата в язовирите?!Как имало ничия собственост?Искания за над 410 млн. лева-са следствие ,а не причина.Парите да се платят от виновниците,а не от бюджета.

13

БРАВО!

преди 9 години

БРАВО!

12

бай Петко

преди 9 години

Факт е, че тези климатични промени такова изпитание няма да е епизодично, няма да е временно, ще бъдат чести и за това трябва действително да знаем какво правим допълнително по темите да ги предотвратяваме какво правиш ли... по-малко кради, че да остане и за н.в. НАРОДА

11

Анонимен

преди 9 години

Бойкооо ОСТАВКА БЕ!Корнелия каза,че си наводнил Мизия!ОСТАВКААА!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Лукав мафиот!

9

Анонимен

преди 9 години

Екоминистърът Ивелина Василева обяснява, че от 268-те язовира, които от началото на мандата на правителството са били с неопределена собственост и в предаварийно състояние, в момента е изяснена собствеността на 253.Ай сектир, бе! Значи язовирите не били на държавата, а нечия собственост? Тия ни взеха хептен за мезе. Няма такава гавра!Ивелинке, да лъжеш толкова нагло, че да задмимнеш и Тиквата в това отношение!Просто нямам думи! Герберастка ***!Нали общините се отчитат в София ***?!

8

Каквото повиколо

преди 9 години

Народ без себеуважение, народ с робско самосъзнание, народ който смята, че образованието е *** дума ТОВА ЗАСЛУЖАВА.

7

Няма проблем

преди 9 години

Има лесно и почтено решение. Парите за санирането със стиропора да се дадат на хората, които са пострадали от бедствието. Това е 1 милиард, ще стигне и ще има по-хуманен и по-голям икономически ефект, отколкото облепването със стиропор на прогнили панели.

6

bez

преди 9 години

Abe na zapad ako ne si zastrahovan duhash. Zashto nikoi ne se zastrahova i chaka durjavata da pomaga?

5

РБ

преди 9 години

Боко ще реши всичко,щом така се хили,значи е лесно.На нас ни остава само да чакаме да си вземем кинтите от него!Той е много богат човек!

4

Анонимен

преди 9 години

Какво ще приоритизирате - щетите надхвърлят отделения бюджет САМО с около 600%!!! Застраховки? Какви - като обезценяването на имуществото е приравнено с това на движимо имущество, пада премията, но и нищо не получавате в замяна. Даваш едни пари дето ги нямаш, като се случи нещо подбно - греда, пък в магазина цените са непроменени. Айде стига глупости, това е бедствие в огромни мащаби!!!Искам да видя как ще приоритизира 600% по малко средства!

3

Tina

преди 9 години

Отиди, Бойко, да измолиш парите от Юнкер.Но освен тях измоли и за исковете, които ще повдигне аркадаша Ердоган срещу България за наводнените турски градове.Ако успееш, разбира се...Все пак на България се пада прегръдката по бащински и колко "велик народ" сме...

2

Анонимен

преди 9 години

Браво Борисов, смачкай тоя *** материял дето гласува за теб !

1

Анонимен

преди 9 години

Тази снимка ми е любима - два ръбати четириъгълника!