65

Анонимен

преди 9 години

Най-гнусното е, че тази женица е била блокадница в Ленинград. Заслужавала е достойни старини. Не и такава смърт в ареста на путиновата машина за репресии.

64

Наблюдател

преди 9 години

Аха, значи новината е от Allnw.ru :))) и виждам че пак няма дори подпис на автора но новината, явно е анонимна, а в Русия по закон всеки се подписва под новините си , по закона за медиите анонимки не се допускат ;)Та значи се получава че една баба е казала еди какво си.. честито , само дето ен разбрах защо тука пак AFP намесват , вместо да си кажат че са писали от дейли сън, може би заради славтаа на тази медия дори и сред слепите :)))))

63

Анонимен

преди 9 години

еж малко акъл трябва, но навреметърсиш АФП+Кронщат+масло (на френски)и намираш

62

до 72

преди 9 години

Ще пиша, където си искам, най-вече под платени публикации! Дайте първо да си оправим нашите пенсионери, които умират от глад и тогава да се занимаваме с други. В Русия никой не се занимава с нашите пенсионери!

61

Анонимен

преди 9 години

Старицата е умряла в полицейска станция в Кронщат. Дали е била в леденостуден арест предизвикал инфаркта или е била разпитвана от някакъв ветеран от чечня не е ясно. Сигурно е обаче, че жената не е починала в реанимацията или в линейка.

60

Наблюдател

преди 9 години

Айде не ме учи как се търси, знаем не се безпокой, въпроса е, къде е новината в AFP , а не в дейлисън , и къде е тя в риа новости, понеже риата се цитира като основен източник, AFP е споменат само че анонимен офицер бил казал, а за 3-те пакетчета и че викали линейка се цитира риа новост.. та въпроса е, къде е оригиналната новина от AFP, и риа новости, а не жълтия лъжлив дейлисън :)))Та кажете сорсоиди, къде е новината в двете места цитирани от бритишчетата ...

59

Анонимен

преди 9 години

Темата е за Русия, не намесвайте България. Българските пенсионери не умират от стрес в полицията. Гледайте си вашата Русия и не пишете тук, *** на руски ботуши.

58

Наблюдател

преди 9 години

Хахахаха, пускам аз в търсачката A Kronstadt "police duty officer told AFP" И виждам дейлисъв ( жълт английски вестник ) на първо място, че и клип вече спретнали от 20 минути някъде.. Та тоя британцки вестник пак посочва AFP както и тук, обаче споменава че Риа новости ру пише подробностите.. отивам в риа новости, хоп, пак няма нищо... Бах си фантомната новина, няма линкове никъде, няма и посочване от AFP , мъгла и мъгла :)))

57

АФП

преди 9 години

търсиш с Kronstadt + AFP + butterи намираш

56

Анонимен

преди 9 години

До Наблюдател Ей, много си ***. Google : хиляди руски сайтове с новината. Официалният Телеканал Санкт-Петербург:Вячеслав Степченко, начальник управления информации и общественных связей *** МВД России по Санкт-Петербургу и Ленобласти: При входе в отдел полиции женщине резко стало плохо, сотрудники полиции незамедлительно вызвали бригаду скорой помощи. К сожалению, реанимационные мероприятия положительного результата не дали. topspb.tv/news/news64575/

55

Анонимен

преди 9 години

Жалки сте! Защо не напишете как българските пенсионери умират от глад и ги избиват по селата?! Защо не напишете, че взимат по 50 лева пенсия, а американския ток, който ни натресоха е по 100 лв. минимум?! Защото за това не плащат нали!

54

Наблюдател

преди 9 години

Марийке, дай линка да видим де, откъде изкопа тази новина.. не се безпокой, и ние разбираме чужди езици, няма да е проблем да прочетем оригинала, не се безпокой ;)

53

Наблюдател

преди 9 години

Дето се вика, сорсоидите захапват веднага въдицата и почват цестока атака по Русия и Путин, хахахахах, пон епроверявайте преди да драскате глупости си, или сорос е подал команда, лъжиии , безогледно дори, но да е против Русия и Путин :))))

52

Наблюдател

преди 9 години

Айде поредната партенка.. Франс пресс бил казал.. Викам я да погледна, търся търся, обаче на сайта на Франс пресс освен за донецк, и други такива, не виждам новина свързана с такава бабичка ... Абе то бива бива фалшименто, ама такова дето го няма изобщо рядко се случва... Да не е от фейс пресс, а не от франсс пресс новината а :)))

51

Анонимен

преди 9 години

И тук ги вкарват в ареста, когато го докарат до кражба, но повечето умират бавно от глад! И спрете със смешната си пропаганда! Не минава!

50

Анонимен

преди 9 години

Това да вкараш старица в арест през февруари си е чисто убийство.

49

Анонимен

преди 9 години

До 52Ти за клептомания да си чувАЛ??? Няма беден, няма богат при тази болест, вътрешно състояние е. Тоест заключенията ти са неверни. Може и богат да е човек, но да е клептоман.

48

Анонимен

преди 9 години

Покрай олимпиадата в сочи'14 приближените на путин източиха повече от 40 000 милиона долара и дори получиха потупване по рамото от президента за това. Докато една гладуваща пенсионерка е влачена по леденостудени арести заради подозрения че е откраднала стока за 2 долара. Не трудно да се досетим че сърдечната недостатъчност е предизвикана от преохлаждане на организма на старицата.

47

Българин

преди 9 години

Толкова нескопосана пропаганда ,че ще посъветвам авторката й да отиде да си"вземе парите "от преподавателите си по "журналистика"

46

Анонимен

преди 9 години

Рубладжиите твърдят, че информацията за *** на руската гражданка която тече по каналите на Reuters, AFP, BBC, и т.н. е пропаганда