235

Анонимен

преди 9 години

Тези украинци изобщо не се съобразяват с геополитиката на тов Путин. Да вземат и да унищожат всички руски танкове под Дебалцево, те не знаят ли че с тези танкове Русия трябваше да достигне до Ла Манша? Сега ако се провалят геополитическите мераци на Путин, най-виновни ще са украинците, както виновни за провала на Южен Поток станаха българите.

234

Анонимен

преди 9 години

Снимката показва група руски дезертьори бягащи от Украйна. Виждате как страхливо се оглеждат, заградните отряди да не ги настигнат.

233

морски

преди 9 години

А пък американските войници директно дезертират(от кораби,например)когато видят и най-малка заплаха.Пишете за това бе,свободни медий!

232

Боби

преди 9 години

До Анонимен 359Умнико в руската армия НЯМА БТР-70, БТР-80, БМП-1 и БМП-2 обкичени с решетъчни противокумулативни екрани защото те са 100% НЕЕФЕКТИВНИ дори срещу старите РПГ-7 гранатиПросто бронята на тези машини осигурява защита от Калашник и нищо повече(за това пък без подготовка плуват)Първата машина със допълнителна защита от какъвто и да е род от лекия клас е БМП-3 и то модернизирания вариант.Опълченците всяка машина която не е изгоряла напълно я прибират за ремонт или части - ТРОФЕЙНА

231

не по темата

преди 9 години

Е такова нагло и тъпо човече като милен цветков дори и по наште ширини е редко срещано.Месар-журналист.Абе това закон ли е тука всеки да прави това що не му е работа.Отврат.

230

пенко

преди 9 години

В материала е спазен изцяло принципа на днешните журналисти в Европа и САЩ /когато става дума за Русия / ,а именно : Категорични заключения -на базата на "решителни" предположения - породени от безконкретност -без дати -без имена и основани на "Някой казал" !

229

Анонимен

преди 9 години

тези на снимката изобщо не приличат на наборници,всъщност ако в украйна воюват руски редовни войници киев отдавна да е превзет и украйна смачкана;това вече наближава след договора подписан декември между русия и китай

228

Иван

преди 9 години

Шубеееееее . Храбрите и безстрашните руснаци . хахахахахах

227

емо

преди 9 години

за всички загинали в украйна е виновен укроамериканския фашизъм.украйна е руска територия и никога не е съществувала като самостоятелна държава

226

Боби

преди 9 години

До украинец 345Украинец стига си си измислял. Просто не ти се връзва логиката. Ако Путин е вкарал войски защо те воюват с трофейна техника?Ако са вкарани казионни части - то те са обучени и стиковани по части. Тоест нямаше да правят глупости от военна гледна точка каквито Опълченците правиха в началото на конфликтаАко имаше казионни части нямаше да има десетки групички начело със свой Атаман правещи каквото си знаят и чак преди 2 месеца почнаха да правят казионна армия ЛНР и ДНРРАЗБРА ЛИ?

225

емо

преди 9 години

поредните западно-фашистки лъжи

224

украинец

преди 9 години

До традиция---В Донбас няма опълченци-те бяха смачкани и хвърлени по затворите още първите дни след като ги емна Украинската армия.Изплашеното психясало джудже изпрати банди на Спецназ от Русия.Когато У-армията заловеше някой от тези *** и пришпореше да чуролика по телевизията,джуджето измисли историята,за видите ли заблудилите се военни в отпуска.Към днешна дата "заблудилите" се руски военни са вече към 20000,като от тях около 4000 са се върнали в Русия в цинкови костюми.

223

Stamat

преди 9 години

"РБК дейли" v Sibir!!!

222

до 345

преди 9 години

Американското посолство не е доволно от елементарното ниво на соросоида, който пише ли пише и все нищо не постига. Само настройвал хората срещу американците и всъщност работел за Русия.

221

аноноимен

преди 9 години

Пак статия на гаднярката *** василева ти госпожо била ли си в Украйна там на 100 километра северно от Одеса нокой не говори украйнски направиси справка в Одеса,Измаил,Рени,болгради всички тезиградове колко% са украинци,българи,молдовани и руснаци и тогава си отговори на въпроса защо тези хора не искат хунтата от киев и тогава пиши глупости и неверни неща.Знам,че ми истиете коментара защото сте платени дезинформатори.

220

ukrainec

преди 9 години

До проруска-------Руските воиници са си у дома в Украина,доколкото гробищата и крематориямите могат да бъдат дом.В Украина има два вида руски войници-първий вид това са вече погребаните.И втория вид-това са тези които ще бъдат погребани.Други руски войници в Украина няма.

219

до 344

преди 9 години

Кой си ти че да пращаш хората да ходят някъде. При това кухо "самочувствие" приличаш на *** тиква.

218

Анонимен

преди 9 години

Руското посолство в София обяви, че търси поне един грамотен привърженик на Путин, който да оглави борбата с *** атлантически ценности, да тиражира истината за Украйна и да обяснява, че морално Путин е над метър и седемдесет."Информационната война към момента няма как да е война, ако нашите зелени човечета в българския Интернет имат грамотността на първокласник с очевидни ментални проблеми" - споделиха руски дипломати, леко отчаяни от образа, който си ваят настоящите русофили.

217

Анонимен

преди 9 години

хи хи хи, тази статия за коя страна на границата се отнася, дали не са объркали заглавието

216

Кайо

преди 9 години

Ако руската армия беше навлязла в Украйна, войната отдавна щеше да свърши. Пропагандата насочена срещу Русия е за хора, които не могат да мислят, затова вървят като стадо нататък накъдето ги поведат.