167

Анонимен

преди 9 години

Затова на НАТО има трябваше Бойко. Те много добре знаят за миналото му и що за закоравял престъпник е той, и точно такива хора им трябват, за да смачкат народното недоволство в подходящ момент. Срещу привилегията Бойко, да прави каквото си иска в държавата и да краде на воля, НАТО си осигури терени със стратегическо значение за една евентуална трета световна война. Няма спор, че Русия не е цвете. Но сами си отговерете кой срещу лъскави стоки и играчки ви направи роби без 5 лева в джоба.

166

Анонимен

преди 9 години

Да живее НАТО - надежден страж срещу пълзновенията на някои империалистически държави срещу свободата, териториалната цялост и независимостта на европейските народи!

165

Анонимен

преди 9 години

Нали Кери и Роси си говореха за инвестиций, сътрудничество, енергетика и кво си там още... :))

164

Анонимен

преди 9 години

До 203Отправи въпроса си до Соломон Паси за колко пари продаде БГ народа. И как от алкохолик се превърна в крупен бизнесмен!

163

Тупкат Сърца ни

преди 9 години

Време е да се изрине Руската *** от бащини ни дворове! Казах!

162

Анонимен

преди 9 години

https://youtube/watch?v=h27e1UNr9_w

161

До 203

преди 9 години

Някой като каже ами народа никой не го е питал охоо питал го е и още как. Правителството с което България влезе в нато нали си беше легитимно. Най много хора са гласували за Партията която спечели. Те бяха избрани от народа за негови представители. както е и с всяко едно избрано правителство. щом сте избрали тези управляващи да вземат решение от вашо име на кого се сърдите?

160

Перко

преди 9 години

Поради ограничения бюджет на Министерството на отбраната се предлага командният център на НАТО да бъде изграден в Перник. Така според думите на специалисти българският контингент ще бъде попълнен изцяло от пернишки момчета, "които са жеуезни и не се нуждаят от каски, жилетки и разни там други скъпи натовски джаджи и глезотии"

159

Анонимен

преди 9 години

Тука е пълно с кръгли ***, които мислят, че ядреното оръжие е игра на фунийки и възхваляват пияните кремълски психопати! !!!!!!то вярно, че простащината не ходи по животните.

158

Аврамов

преди 9 години

Жалки и долни американо-юдеиски престъпници, терористи и убийци!

157

Анонимен

преди 9 години

айде по бързо решете къде да е този център и го правете щото руснаците инсталираха ракетите и не знаят на къде да ги насочат.бавим ги.

156

само питам

преди 9 години

не трябва ли да попитат и нас-народа ,преди да решават нашите т.н. политици един толкова важен за националната сигурност въпрос ?!

155

Бял циганин

преди 9 години

Тиква е гробар на България.

154

виж тук

преди 9 години

https://youtube/watch?v=kv5wznrrR-A

153

Анонимен

преди 9 години

Когато руските войски отново ни окупират, да не реват атлантиците, че имало народен съд , така като чета присъдите им отсега ги произнасят.

152

Анонимен

преди 9 години

След Борис Годунов Русия вече не е България. Там се насаждат Ромеите начело със София Палеолог и Русия става най-враждебната на Българите нация. От България остават само Башкирия и Татарстан. Кримските Татари бяха против Аншлуса! Те пратиха предупреждение на Путин. В България трябва да бъдем готови за адекватен отговор на Путлеристките орди. https://youtube/watch?v=pI8pkjH2snQ

151

Анонимен

преди 9 години

Отлична новина

150

??

преди 9 години

Защо идват чак в София !Командния център да им е Аляска и да се разгръщат за 2 дни , за колкото искат и на където искат !Как хитро го измислиха - ние сме тяхна граница ( на НАТО де ) но им е граница и Черно море е тяхно !!Уж отбрана , а ще се разгръщат - на къде от София ?????

149

НАТО срещу кой?

преди 9 години

Когато ФРГ анексира ГДР (анексирането бе маскирано с обединение), НАТО разчиташе Русия да прояви разбиране, а сега осъжда анексирането на Крим, въпреки референдума. Стига се даже до създаването на военен източен фронт като се пропагандира противопоставяне на НАТО срещу една изолирана Русия. Но формулата е убийствено различна: НАТО срещу обединени Русия, Китай, Иран и Индия. Разбира се, че ЕС ще духа супата. На САЩ какво им пука, че е съсипано някакво си НАТО - да се разпада и толкова.

148

Анонимен

преди 9 години

Командния център със само 50 човека е за управлевие на доставеното в съответната страна ядрено оръжие."...готовить базы для размещения самолетов двойного назначения, а также развертывать ядерное оружие в передовых районах."Така че европеидалните ни "президент и наший генераль" ни правят първи цели на руските ядрени ракети.Цитатът е от през гугъла: Американская пресса: ПРО США не сможет противодействовать российскому ядерному оружию