83

Анонимен

преди 9 години

Фюрер Прасенко и обер фюрер Яйце-мътнюк си изкарват яда на Донецк. Преди часове са обстрелвали с кавото имат далекобойна артилерия и ракети. И се чудя за какъв мир говорят?

82

Свилен

преди 9 години

Абе тия украинци не се научиха да воюват. Уж всичките им висши офицери са учили в СССР, едни военни училища са учили, някакви си "сепаратисти" с леко въоръжение и и трофейна техника им разбъркват яйцата. Чини ми, се че войниците не стават и за дъски за кочини. *** и едните изполват едни същи тактически похвати, техника и пак бием. Май има примирие само, докато се посъвземе войската на "Велика" Украйна. Казах !!!

81

погр ебален агент

преди 9 години

Педро Пороченко подписва всякакви договори и не ги изпълнява. Така е дресиран от задокеанските си кукловоди.

80

не без радост

преди 9 години

За изминалите 15 в ДНР и в ЛНР са били убити над 1500 укропи.

79

волгоградския

преди 9 години

Ставай страна огромная ставай на смертны бой ....

78

Морския

преди 9 години

Фашистите като видят дебелия край и веднага искат преговори.Така беше и първия път.Уж Мински мирен договор , а струпаха войска и постоянно обстрелваха Донецк .Путин изпрати писмо до Порошенко да спази условията на договора и да изтегли далекобойните големокалибрени оръдия , но Порошенко се направи на ''ни чул ни видял'' и продължи да обстрелва града и да загиват мирни жители.Сега видяха, че пак армията им се *** въпреки инструкциите на ''големите'' натовски инструктори и хоп преговори.

77

Анонимен

преди 9 години

Ква УКрайна ве кви 5 лева! Такава държава нема. То ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! Скоро ще бъде и на Американския континент. МЕстната държавна сигурност е вече завзела Чикаго! Въпрос на време е да ги разклатим отвътре краварите дето се плашат от градушка летос! Да дойдат морските тюлени да се борят с дивака наречен БЪЛГАРИн те тогава ще видим КОН БОБ ЯДЕ ли? От въздуха е лесно ама на контактен бой са гола вода!

76

Анонимен

преди 9 години

Какво примирие. Украинците сключват примирие само когато ги притиснат и нямат избор. В момента, в който сметнат, че са силни и добре въоръжени, те ще нарушат примирието. Не може да има преговори с лъжец. Те нямат намерение да спазват никакво споразумение с никого.

75

ЗА Комундета

преди 9 години

Укаинците са направи десант в Горловка.Слава Украине. Слава.

74

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Пресс-центр АТО: За вчерашний день уничтожено 129 боевиков. НЕ 1290 са!За една седмица по 1290 - ето ти цяла руска армия , убита под Дебалцево!Дали пък не са 129 мирни Донецки терористи по спирки и тролейбуси?А АТО ?

73

Киро

преди 9 години

Е па я че се бием кой ми влезе че го ръчнем с ножо и е доле.

72

Анонимен

преди 9 години

До Брaнник"Де фaкто укрaинците сa викинги"Оох, този Бранник ще ме спука от смях. Само заради него си струва човек да се мотка тук. По-*** измислици никой друг не може да измъдри :)))

71

Анонимен

преди 9 години

103, какви глупости ръсиш, то бива фантазия ама твоето минава всякакви граници ...Към Углегорск се бяха запътили хората на Семенченко батальона "Донбасс", но неможа да стигне до там ... бяха поочукани от артилерията на опълченците...

70

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен(105)Много се радвате, ама май нещата не стоят по начин които да се харесва на поклонците на вата в Г.Видеото го доказва. Браво на 99 да кинк_адреса.

69

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Покажете ми друга държава която на два пъти да си дава столицата и после пак да срази врага! Е втория път почти я дадоха де. Имам предвид капана на Наполеон и после 1941 година. Всяка друга държава би била сразена. 16 милиона квадратни километра са трън в очите на всички душмани, ама нека си се облизват. Нема ги огрее. Особено като вече има ядрени бомбички;)))

68

Брaнник

преди 9 години

МAНГAЛИЗAТОР Де фaкто укрaинците сa викинги, москaлите не сa колкото и дa си изненaдaн.

67

Анонимен

преди 9 години

Според Едуард Басурин убитите украински войници през последното денонощие са 79.

66

Анонимен

преди 9 години

МАЧКАЙ !!!

65

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Ами не съм я чувал тая история, но ако е верна, то какво може да се каже. Руснаците особено от крайния север са зверски силни духом и телом. Самата природа ги калява. Такива са били и викингите с които имат и родство!

64

Брaнник

преди 9 години

88 Ти си скaрaния с историятa, зa 4 месецa Вермaхтa беше в предгрaдиятa нa москвето, студa ви отървa дирниците тогaвa, мa сегa нaдaли. И колко години се " освобождaвaхте" ве ***? Цел свет ви бутaше помощи, оръжие и мaнджa...резил! Товa Дебълцево нaпрaво НЕПРЕВЗЕМAЕМО ве мухaхaхaх Укрaинците сa корaви и еректирaли))))