134

...

преди 9 години

ne komentiram

133

Дане

преди 9 години

Всеки път, когато този *** проговори, ме хваща срам, че подобно недоразумение ръководи държавата ни.

132

Анонимен

преди 9 години

Много се фука, много се хвали, а да те видим сега.

131

Maks

преди 9 години

Бойко , глупостта ВИНАГИ се наказва ! Предадохте българските интереси , а сега ревете пред тези на които ги предадохте !!! Както се казва : късно е либе за китка .

130

Анонимен

преди 9 години

Те, Боко, съседите, им трябваше време да повярват на подаръка който им направихме. Гърците специално. И сега вече повярвали, като споменат България, си викат, "е от те тия по - *** нема". Но за да има терикати трябва да има и балъци, и както винаги в историята, ние пак сме от страната на булката!

129

Анонимен

преди 9 години

А не така... не така куче ... ДРЪЖ ИНКЯР КУЧЕЕЕ ... про-римска , про-западна к*рво ... защото прошка няма да има . Ти си виновен за геноцид срещу българският генофонд и култура !

128

непукист

преди 9 години

Изпуснахме питомното и сега гоним дивото , а ББ се надява съседите да не се възползват.Те просто си направиха сметката и разбраха ,че такъв подарък не е за изпускане . Сега може да се изприказват много приказки ,но това е след дъжд качулка.

127

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Тази сутрин Бойко е бил забелязан в черквата ,,св. Четиридесет мъченици,, коленичил пред иконата на свети Вартоломей да му шушне да възпре гърците и турците да не ни наказват и да не ни дадат газ от хъба при Одрин от ,,Турски поток,, Вартоломей му пошушнал;,,върнете Тракия и Родопите на Турция и Пловдив на гърците и те ще ви пуснат газ.

126

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Изглежда най...накрая ще караме втечнен газ от Катар с...камили.Това е по...изгодно,отколкото ако идва газта от Хамерика;те ще ни я пращат с...кофи,като кофите ще си ги произвеждаме самии заводът вече се...строи.

125

До 143

преди 9 години

Турция няма нужда от ЕС!България като е член на ЕС какво спечели?Отговор: спечели един голям член!!Турците,гърците или румънците не ги мислете.Вижте какво става в *** освен чалга и сланина друго няма.

124

чекист

преди 9 години

Хайде сега да сложим чертата:Турците отказаха рязко на НАТО за основен команден пункт на НАТО срещу Русия. Предпочетоха да развиват отношенията си с Русия/ За сведение от която много бой са яли / и ще строят ядрени централи, ще дублират " Син поток" с нов газопровод.Ние какво направихме:-Отказахме се от петролопровод, газопровод, ядрена централа за да угодим на американците. Те пък ни обзаведоха с команден пункт срешу Русия/ за разлика от турците, ние само добро сме видяли от Русия/

123

Анонимен

преди 9 години

На Плевнелиев мечтата за енергийна независимост ще се сбъдне, нема купуваме Руски газ от производителя директно, ами ще купуваме....руски газ през (поне) двама посредника. Машала ашколсум господин пастирка

122

реалист

преди 9 години

И какво се оказа, най - накря проумяха ще са ни хванали за палците, и не диверсивфикация ами надупвация ще има. Ако някой си мисли че в тази част ба Европа може да се вземе газ от другаде а не от Русия, то той направо да емигрира към Курило. И един въпрос как АДЖЕБА ИМАМЕ ИЗЛИШЪК на ток и произвеждаме повече, а пък цената трябва да расте, и как романесто строят АЕЦ над нас, Турция под нас, а ние си закриваме нашите. Дали от износители ще ставаме вносители, г-спода политици. Срам ме е от вас

121

Фен

преди 9 години

До политологГ-н политолог в България всички са червени тролчета .Вижте журналистите по времето на Раб. дело кои са и КЪДЕ са сега и къде са били през последните 25 години .Иван Костов,В. Сидеров и много други..Разликата е че едните си 'обръщат резбата' по няколко пъти само и само да не изпуснат кокала.

120

Изтрещял

преди 9 години

И аз не знам какво да кажа, ама да се включа.

119

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Доживях за 25 години,в посттоталитарна България един премиер да се...озъби на новите ни...приятели.Примерът с братска Турция е...впечатляващ;значи за едни...може,а за други не може -каза премиерът.Не Боко,отговорът е...***;не може за...тези,които питат и искат...разрешение,като първолаци,за да бъдат...отличниците на ЕС,а интересите на държавата и народът ни,под...масата.

118

Анонимен

преди 9 години

тоя взе малко да проумява някои неща.аааа,той Пудела му ги казва

117

Янки

преди 9 години

Да живее нерушимата братска дружба между САШ И РБ !

116

политолог

преди 9 години

Според мен червения *** се е напушил и не знае на кой свят се намира. Според него в България само БКП-БСП-ДС имат право да убиват , крадат , да лъжат , да управляват и да се подиграват с народа . Той още помни в. Работническо дело където журналистите хвалеха денонощно партията любима . *** свърши вече и никога няма да се върне , ако искаш продължавай да пушиш трева все тая .

115

гарабедчо

преди 9 години

Краде, лъже и не му пука. Прави ни на аптали. Пеердесъс, ***. Срам за България.