53

Шоп

преди 9 години

До АнонименНаистина не сте се срещали с разгневен руснак.----------- Та викаш, да се страхуваме ли? Ти кога за последно вижда разгневен руснак, който мисли да умира?

52

Анонимен

преди 9 години

Добре бе,имаме възможността да сме между два свята ,ето Турция печели от това.Защо винаги,когато имаме избор ,вземаме грешната страна?Очевидно е,че статуквото в света е променено дори само поради съществуването на БРИКС.Дребосъци като нас трябва да се снишат и да не се бутат между шамарите,ама на-пусто балканско самочувствие!

51

плац дарм

преди 9 години

В България ще се прави плацдарм за нападения срещу Русия и ще бъде разположен един батальон, заяви вчера командващия на сухопътните войски на Сащ в Европа, генерал-лейтенант Бен Ходжес.

50

войнствена реторика

преди 9 години

Войнствената реторика на Могерини срещу Русия подозрително много напомня нацистката пропаганда, отпреди 75 години.

49

Анонимен

преди 9 години

Завършила е политически науки в Ла Сапиенза-най-големия университет в Европа(ширпром) и по-точно политическа философия с пълно отличие!?!Дипломната и работа е за политиката в Близкия Изток според биографите не е изпуснала нито една отворена среща на мозъчен тръст в САЩ.Жената си има мъж и две деца.Като млада е членувала в младежка комунистическа организация според мен -една заблудена душа,която са я сложили да опира пешкира в неудобно време.

48

Анонимен

преди 9 години

Ципрас ме накефи какъв византийски номер скрои на джуджанките :)))Мухахаххахахахахах

47

Анонимен

преди 9 години

:)))Гърция ( Ципрас) също гласува ЗА санкциите !

46

Анонимен

преди 9 години

Що за хора ще ядат свински джапанки с одеколон?До там ли е докара Икономиста???

45

до КУРВГЪЗАТОЙ

преди 9 години

Ама иначе добре ти отива,гей да те е..

44

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази траверса, бе?В този съюз няма ли един нормално изглеждащ човек?Само уруди, б.аси!То не бяха ромпойци и какви ли още не грешки на природата.

43

до 61

преди 9 години

На колко сте години , другарче седерастче?. И.., спрете с дрогата.

42

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

НАМЕРЕТЕ Й НАЙ-НАКРАЯ ЕДИН МЪЖ НА ТАЗИ ФУРИЯ ДА СИ СЕДНЕ НА ............

41

Идиот

преди 9 години

Предлагам на немците да нападнат Русия и да ядат пердах, па ние да гледаме сеира.

40

Веселяка

преди 9 години

До до 43Е вярно, че си сляп, но глупав не бъди. ЕС с налагането на санкции иска да спре справедливата офанзива на опълченците, които имат за цел да отдалечат тежката артилерия от населените места, ако не си го разбрал значи си ***.

39

дамдум

преди 9 години

За какви руски туристи говрите??Та те Руснаците от давна са много малка част от тористите на нашето море.Ще се отрази на сроителството защото те купуваха тук апартаменти за да си вложат парите на сигорно.Но сега се притесняват от бъдещи забрани да пътуват руски граждани в ЕС и затова кротуват и си държат пачките в бухчи скрити в скрина

38

Анонимен

преди 9 години

Когато рушат,руснаците нямат задръжки.Ако напрежението ескалира ви гарантирам,че военните им ще излязат извън контрол.Американците убиват с перверзно удоволствие,но запазват контрол.Руснаците по-скоро са като японците не ги е страх да умрат,но докато за японеца смъртта е ритуал,за руснака е тотално скъсване с рационалното.Наистина не сте се срещали с разгневен руснак.

37

дамдум

преди 9 години

До АнонименБожо, Божоооооо, днес генералният щаб на Украйна официално призна, че руски войски в Украйна няма, само че не се пише никъде това... що ли е тайна!?...............А като е тайна ти как я научи или от щаба специално ти се обадиха и тиказаха че ще ти поверят една тайна??

36

до 45

преди 9 години

Какъв руски турист чакаш по черноморието тази година бе ***. По вероятно е да дойдат клошари от Бангладеш на почивка, отколкото руснаци превърнати в клошари от великия Путин.

35

Анонимен

преди 9 години

в русия не гладуват - маат картошки и самогон - може и от фекалии - нещастници

34

Веселяка

преди 9 години

До БожоС това изказване ти до Хитлер доближи, но не лижи.