96

Анон

преди 9 години

До Георги"Това за Литвиненко беше най-голямата тъпня, която съм чел за една година"Тъпня, ама се случва. И много други тъпни тръгнаха, за жалост в Европа и у нас.Например "Външните министри на ЕС планират да обвинят Русия за обстрела на украинския град Мариупол миналия уикенд, при който загинаха 30 души" И ннито дума за стотиците цивилни жертви на украинската армия, която обстрелва безразборно жилищни квартали на градовете в Източна Украйна.

95

Анонимен

преди 9 години

До ленИН, сталИН, путИНОгледалце,огледалце я ми кажи има ли по-***? - По *** от ТЕБЕ на света НЯМА *** нещастен !

94

Анонимен

преди 9 години

Хехе ПРЕХВАНАЛИ - драги писачи ако беше недружелюбно посещението - вече нямаше да има министерство на отбраната :))Патрулилирането е рутинна операция и има за цел 2 задачи - ние ви виждаме и вие ни вижте !Бах му и пропагандата, САМО гледайте да не преиграете и да не драснете фитила поради дебелизма ВИ.

93

ленИН, сталИН, путИН

преди 9 години

КРАЙНО СТЕ ПРОСТИ!КЪВ Е СМИСЪЛА ДА СЕ РАЗМАХВА РУСКО РЪЖДЯСАЛО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НАД 350 МИЛИОНА ДУШИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВАШАТА ГЛАВА?ЯВНО НЕ ЦЕНИТЕ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ, ЩОМ МИСЛИТЕ ТОЛКОВА ДЕГРАДИРАЛО.ПИСАНЕТО НА КОМЕНТАРИ В ДНЕСБЕГЕ НЕ ВИ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ НА МИСЛЕНЕТО!

92

Анонимен

преди 9 години

прихвана ли са ги за дедовия...

91

Анонимен

преди 9 години

Даам, а знаем, че "района на британския интерес" е безграничен...

90

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Василев:,,Руската Империя е опасна за света!''Я ВРЪЩАЙ ТОГАВА ДВЕТЕ *** И ТРИТЕ КАСИ ,,ИМПЕРСКАЯ'' ПОДКУП КОИТО ТИ ПРАТИХМЕ В ЦЕНТРАЛАТА В ЛЕНГЛИ, ВИРДЖИНИЯ! НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕШ ЗА РУСКАТА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА И ДА ВИЖДАШ СЛАМКАТА В ОКОТО НА ДРУГИЯТ А ДА НЕ ВИЖДАШ КАТО ЗАПАДА ГРЕДАТА ВЪВ СОБСТВЕНОТО СИ ОКО,НАЛИ? ТЪЙ ЧЕ ВРЪЩАЙ И УШАНКИТЕ И ВОДКАТА И ........... $-ИТЕ!

89

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До путиния: ,,"Прелитане на бойни самолети във или близо до суверенното въздушно пространство на друга държава е знак за недоброжелателност или в лошия случай за агресия"...''ТОВА ГО КАЖИ НА МИЗЕРНИЦИТЕ ОТ НАТО КОИТО СА УВЕЛИЧИЛИ СВОИТЕ ПОЛЕТИ В БЛИЗОСТ ЗА РУСИЯ ТРИ ПЪТИ ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ОТ 1000 ДО 3000 ПОЛЕТА НО ЛЕЙКА ВАСИЛЕВА ,,ПРЕДВИДЛИВО'' ЗАМЪЛЧАВА ТОЗИ ОТРАЗЕН ОТ ЧУЖДИТЕ МЕДИИ ФАКТ!

88

Малко акъл трябва

преди 9 години

Ту-95 е стратегически ракетоносец има на борда крилати ракети с ядрена бойна глава с далечина на действие над 2000км.Така че няма нужда да навлиза във въздушното пространство,просто ще ги изстреля от вкъщи :)

87

Dublin

преди 9 години

ТУ-95 - это самолт на котором зафиксировано множество рекордов, даже такой курьзный как рекорд по шумности. Некоторые даже шутят, что сначала противник слышит шум самолта и только потом он фиксируется радарами. Но самое главное ТУ-95 может по сути сутками "висеть" в воздухе, причм "висеть" будет со скоростью свыше 700 км/ч. ...Поэтому обеспечение постоянного сопровождения данного самолта - это ещ та задача:)

86

Атанасов

преди 9 години

Пак ни заливате с инфо колко гадни са руснаците. Нали не са нарушили "британското суверенно въздушно пространство", какво квичите тогава?!А няма и ред написано, че турски изтребители за около месец са НАРУШИЛИ 81 пъти въздушното пространство на Гърция.p.s. Само не разбрах за къде са ги (при) хванали?

85

до 96

преди 9 години

МВнР на Румъния поиска обяснение и още го чака.

84

Анонимен

преди 9 години

Спомням си, че 1997г. печенците бяха свалали един МИ-24 "Крокодил" на ВВС РФ с стандартен Пулемт Калашникова (ПК 7.62х54r)---------Аз си спомням 99 г. Сърбите свалиха стелт със зенитна картечница.

83

Пропаганда

преди 9 години

Марси рийз е заповядала да има тотална пропаганда. Никой не знае дали тези самолети са прелетяли в близост до острова... Но ние всезанйковците спорим ли спорим. Със сигурност се знае само за едни самолети прелетяли на Хирошима и Нагазаки през август 1945 год..

82

Защо така бе?

преди 9 години

Защо така тичате да ги прихващате? Нали това са стари, на по 50 години самолети? Оставете ги щом българската *** заявява, че са много стари!

81

путиния

преди 9 години

Какво показва Русия -"Прелитане на бойни самолети във или близо до суверенното въздушно пространство на друга държава е знак за недоброжелателност или в лошия случай за агресия"...

80

Бойна История

преди 9 години

Спомням си, че 1997г. печенците бяха свалали един МИ-24 "Крокодил" на ВВС РФ с стандартен Пулемт Калашникова (ПК 7.62х54r).... А с ПРЗК "Игла" си сваляхя и Су-25 "Грач" Оставаше да почнат да ги свалят и с въздушни пушки... а с РПГ-7 има поне 10 вертушки сбити..

79

Анонимен

преди 9 години

Е, не можаха руснаците да направят поне една сувалка като хората------------Това пък какво ще рече?В космоса се говори на Руски :)Сещам се наскоро в МКС от компа на американците се беше бъгнал и пусна газ, при което американците се евакуираха при руснаците. На руснаците им се счупила тоалетната(може да е чисто съвпадение влизането на американци и строшаването на тоалетната), но нека всеки се захване с това, което може, а именно:Руснаците да направят компа, а американците - тоалетна

78

Трагедии

преди 9 години

За тия ли ту-160 където украинците ги нарязаха за скрап ли става въпрос???

77

typaci

преди 9 години

Абе господа прихващачи. Това е все едно да минава някаква жена и някои ексхибиционисти да си показват подробностите. Какво като са ги прехванали. Те просто са се подсигорили и толкова. Бомбардировачи в които със сигурност има поне 3 крилати ракети, всяка от които сама може да гътне Лондон. Как си представяте унищожаването им. Даже и да навлязат на чужда територия, ще стрелят покрай тях ще летят в опасна близост до тях, и накрая ако няма накъде ще стрелят ефективно по тях.