29

Ятак Ястреб!

преди 9 години

Бетер, Замязахме на БССР

28

Че

преди 9 години

След освобождението от турско група българи отишли при Уилям Гладстон да му благодарят за подкрепата която им давал. Имате ли хора които да ви управляват казал той. Имаме, имаме и учени и богати.-А цялостни хора имате ли? хем да са учени хем богати. Такива нямаме казали нашенци. Тогава няма да се управите,защото учените като вземат властта ще искат да забогатеят на гърба на народа а богатите ще се правят на учени и ще вършат поразии Точно такива 25 години управляват България

27

Анонимен

преди 9 години

S GERB I BOKO NAPRED KAM ZATVORA

26

Анонимен

преди 9 години

ЕС и САЩ създадоха корупцията , за да грабят заедно със ***..

25

Анонимен

преди 9 години

Ако под работлив и талантлив разбират и списващите в този форум.....под всяка статия едно и също - "еврогейци", "***"...хайде напънете се малко, повечко креативност!---------------------------------------Още 1 еврогей се разревал на умряло, искал за цветна и пчелички да чете. Споко, мразя ви безплатно и да имам си професия и печеля добре, въпреки тоталтарният педи съюз!

24

ddd

преди 9 години

Много точно, номер 29, много точно!

23

ddd

преди 9 години

Ако под работлив и талантлив разбират и списващите в този форум отритнати от живота и обществото социопати, то не съм изцяло съгласен. Безспорно са работливи, защото е трудоемко да напишеш 300 коментара за 1 ден, но талант определено им липса - под всяка статия едно и също - "еврогейци", "***"...хайде напънете се малко, повечко креативност!

22

Анонимен

преди 9 години

Погалиха ни с перце понеже Ципрас им съдра ципата.Като се разправят с него, пак ще ни захапят за кълките.

21

Анонимен

преди 9 години

"по-голяма част от които се спасиха"Това не е вярно.Бяха насила изгонени от съзнателно създаваната сигуация "3 милиона са достатъчни на тази страна"По всички форуми има платени маймуни които пишат "който не му харесва - Терминал 2"В тая страна бачкат здраво само мутрагените и бачкането се състои в измисляне на схеми за крадене.

20

Анонимен

преди 9 години

България е родина на здраво работещи и талантливи хора - голяма част, от които се спасиха. Защото честния тука е балък, умния се "прави на много умен и ще си го получи", чистия е ***, а който няма далавера е ахмак. Големия грях на бай Тошо е, че смачка интелигенцията - от тогава скот владее и вилнее. Щото на олигарха не му трябват умници дето да го заплашват и хора с доходи, които да не може да контролира. Трябва му роби облъчвани от детство с чалга, вонящи на цигари с изкривени лица..Тва е

19

сова

преди 9 години

Как ни хвалят само и само да си мълчим. Страх ги е да не стане като в Гърция.

18

бастун

преди 9 години

нещата са на стадий всичко е осрано без надежда за почиствае

17

шансон

преди 9 години

абе друго си е Жирчо да напсува уважително крепостните, че не му целуват батушите докато се прегръща с братчеда Давидоглу, кви са тия "умни, работливи, талантливи"

16

Анонимен

преди 9 години

Тези да нямат някакъв терминологичен речник, от който не излизат. Помня че и Румен Петков беше описан от някой си посланик Байърли като "здраво работещ - здраво пиещ"

15

Анонимен

преди 9 години

Това виц ли е? Ако българина беше работлив нямаше да се натиска за чиновник или милиционер

14

SILENCE

преди 9 години

По нечистоплътно и жалко нещо отдавна не бях чела ... Смрад!!!

13

Анонимен

преди 9 години

На глас: България е родина на здраво работещи и талантливи!Наум: България е родина на болни, безработни и неграмотни!

12

?!?!?!?!?!?!?!?!?! .

преди 9 години

"България е родина на здраво работещи и талантливи хора!"Ох, майко! Леле, Божке! Жива да не бях!Че то хора останаха ли, бе?И "Де е България" ще стане най- актуалният въпрос до пет години.

11

П

преди 9 години

Брях!

10

Анонимен

преди 9 години

Не е вярно, за 7 години в ЕС населението се стопи с още 1 милион и още толкова намалява след 1999 г. и влизането в НАТО.