163

Europe

преди 9 години

Аз предлагам да спестите малко пари от цигари и салфетки по заведенията, и с тях да попътувате малко. Да видите свят, да поговорите с обикновените хора извън вашия квартал и може да ми просветне нещо в главата.

162

Berlin 2

преди 9 години

Много ми е тъжно като ви чета коментарите... Толкова злоба, толкова простота... Бъдете здрави!

161

pep

преди 9 години

г-н Москов. Аз, след като не съм ползвал здравни услуги за последните 5 години, защо искате да ви плащам. Да източиш и ти малко пари от касата нали?

160

Венелин

преди 9 години

Ако се ударя с безкрайно скъпата си кола и имам нужда от лечение едва ли ще го осъществявам в българска болница! Пък и за случаи на катастрофи си има застраховки...

159

Лаком .ъз....

преди 9 години

Лекарю, Търговецо... Как тези неща стават в другите държави, а само в мутристан не се случва?Не всичко е пари. И трябва ли да играе сопата, за да го разберете?

158

анонимен

преди 9 години

аз/около 40 годишен съм/ питам НИЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ,НИЕ СПОРЕД СОЦ.МИНИСТЪР ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖАМЕ ПОНЕ ПО 2 ПЕНСИОНЕРИ,НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ БЕЗРАБОТИЦАТА,ДА ОТГЛЕЖДАМЕ ДЕЦА И ДА ИМ ПОМАГАМЕ ФИНАНСОВО ДА СЕ ИЗУЧАТ,,,и какво прави държавата в лицето на ТАКИВА *** КАТО ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА за да помага на НАРОДА по някакъв начин.и другото БЪЛГАРИТЕ ще си платят а РОМИТЕ,как,кога преди ИЗБОРИ ли.НАРОДА не е сляп.

157

до 190

преди 9 години

И отпуските им намалиха? И заплатите? И какво произвеждат? Живи да ги ожалиш... А колко струва час жив труд масово - 2 лв.?Липсата на справедливост ще ни унищожи като народ!

156

До 187 НАГЛИ НАГЛЕЦИ

преди 9 години

Държавните служители не плащат осигуровки, откакто им намалиха заплатите с сумата на осигуровките, които и те си плащаха като всички останали.Мислете преди да пишете!

155

Анонимен

преди 9 години

Милиардите от НЗОК отидоха за покриване на дълговете на болниците. Парите от осигуровките ни отиват само за заплати на лекарите.

154

Анонимен

преди 9 години

България има МАФИЯ не здравеопазване и министър на лекарите, а не на болните ! Аборигенската държава в която лекарствата са по скъпи от Англия,а държавните болници са бащиния на лекарите и здравна каса хранеща няколко хиляди бюрократа които са на щат само за да изнудват ! А кога ще вкарат някой лекар-престъпник в затвора май никога ! Африканци

153

НАГЛИ НАГЛЕЦИ!

преди 9 години

Просто е! Мотивирайте хората с видими ползи: Спрете всички доплащания, дайте безплатни лекарства за домашно лечение, стегнете качеството на болничното лечение. Никой не е луд да бяга от доброто! Как не ви писна само да смучете, а редовноплащащият здравни осигуровки е безпомощен, когато се разболее.И още: Защо държавните служители не плащат осигуровки? А депутатите? Защото са социално слаби вероятно?Впрочем, кога ще се върне милиарда в касата и кога ще спрат кражбите?

152

Лекар

преди 9 години

182Естествено,че няма да стане САМО с тези вноски- животоспасяваща операция и 2-3 месеца лечение в реанимация (недай Боже) да се покрие от 17лв на месец...НО изследванията, туморни маркери, инвазивни процедури и т.н.....ако се наложат с цел диагностика и лечение,ако не си здравно осигурен заплащаш на място всичко!А след като не можете да отделяте по 17 лв на месец,какво остава по 500лв на манупулация...и то в кратки срокове...Та...бъдете здрави!

151

Анонимен

преди 9 години

За какво да ви плащам...отивам при лекаря-ТАКСА отивам при зъболекаря-ТАКСА,нямате направления в началото на годината,нямате в края,а хората от малките общини първо да платят после да мрът-какво му е безплатно на това здравеопазване???За да платя за някоя услуга,то трябва поне да мога да е използвам и да знам,че ще бъдат положени поне минимални усилия да се свърши!С този корумпиран индивид-нито лев!

150

Berlin

преди 9 години

Обективният вярно е обективен. :)

149

Обективен

преди 9 години

Като оставим настрана какво /не/получаваме срещу това, което плащаме, "неплащащите" са няколко групи според мен:- най-голяма група е на тези, които не трябва да плащат, защото отдавна живеят и работят извън България - над 60%- втората голяма група е на живеещи в България, неплащащи не само за здраве, а и за ток, вода и т.н. и живеещи на гърба на останалите в България- третата група са безработните- четвъртата група са всички останали, най-често хитреци на дребно, вкл. и укриващите доходи

148

Лекар

преди 9 години

Като чета коментарите на повечето от вас: "аз при така наречените '' лекари'' не ходя", ''лекувам се сам'', ''от една година не съм се разболявал'' и т.н... само се моля на Бог да сте здрави!Само човек, на когото не му се е налагало да се бори за живота си би написал подобни глупости!Та така....бъдете здрави!!!

147

Анонимен

преди 9 години

Браво Москов. Дръскай чувала дорде пуска. Колкото повече парички изкрънкаш от българския народ, толкоз по-добре и ще има повече пари за краднене.

146

Анонимен

преди 9 години

До BerlinИзвиняваи тогава, аз вече чета само мненията от форума откакто разбрах, че за някои неща поднасят информацията изкривена или със закъснение. Аз доколкото знам от 2-3 години е 17 лв. и стотинки.

145

Berlin

преди 9 години

Информацията ми е от статията по-горе, където се казва: "вие няма как да възстановите правата си с 500 лв. за последните три години, обясни здравният министър Петър Москов."

144

Анонимен

преди 9 години

Берлин, информацията ти е стара, отдавна таксата не е 14 лв. на месец, и знаешли колко получавах аз за час.....2лв. и некви стотинки. А за нощна смяна същото+ още 2лв. Така че.....