15

Предложение

преди 9 години

Защо никой не говори, особено тази госпожа, за незабавно изключване на крадците и неплащащите ток ***. Така графата "загуби" ще намалее драстично. И какво значи предоговарянето няма да намали цената на тока - абе направете го за да си заслужите заплатите, предоговорете цената за изкупуване на тях и на веи-татат, ударете крадците на ток и да видим дали увеличението няма да е минимално, че може и да няма такова. Тези от ДКЕВР да си оправдаят заплатите с действия, не с приказки, че ще дойдем и .

14

zeus

преди 9 години

Като не пада тока ще падат Тикви, явно е толкова *** и не може да разбере, че българинът се събужда само ако му бръкнеш директно в джоба.

13

Анонимен

преди 9 години

В Северна Кореа, Русия и други изпаднали държави токът е евтин, а енергото е държавно! Ами марш нататък тука като не ви харесва бе, деева ушанките завхлюпени!

12

мръсен циганин

преди 9 години

На народа ще му писне точно на 0.9 ама коя година ?

11

freefly

преди 9 години

Путин е виновен :)

10

ДО ЧИКАГОТО

преди 9 години

Венци я кажи какво наложи синът ти да влезе във дома на Бойко Борисов,от къде сина ти познава Борисов и Бисер Миланов петното,направи клипче и кажи

9

zlatena

преди 9 години

Нормално какво очаквате от ДКЕВР тази фирма не е българска а чужденстранна както и Енерго Про също са чуждестранна фирма всички тези хора не са българи гледат си собствената изгода интереси и благополучие и за българския народ хич не им пука

8

Цоко Зоков

преди 9 години

супер яко е американците дани оправляват

7

Анонимен

преди 9 години

АЗ ПРИКЛЮЧИХ С ТАЗИ ДЪРЖАВА. КОЙТО ИСКА ДА ИДВА НА ВЛАСТ И КОЙТО ИСКА ДА Я УПРАВЛЯВА. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ...ДА ИДВА ДПС С МНОЗИНСТВО НА ВЛАСТ. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА КРАДЦИТЕ СИ. НЯМА ТАКЪВ НАГЪЛ, ЯВЕН, ОЧЕВИДЕН ОБИР НА НАРОДА. НИЕ СМЕ НАРОД, А СРЕДСТВО ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИ ЗА ТАЗИ МОШЕНИЧЕСКА ДЪРЖАВА.

6

buda-koce-goce

преди 9 години

До Анонимен 1, koga shte mu pisne na naroda, sled 5 veka li?

5

Анонимен

преди 9 години

Всички срещи, които направи Делянчо и тази Светланка бяха прах в очите на хората, за да не започнат пак бунтове с камъни и дърве. Ще си платите сметката като попове, изобщо не разчитайте че ще се намалят или преизчислят. Колкото до глупостта дори и да предоговорят цените с американските ТЕЦ цената нямало да се промени, ДКЕВР първо да ги предоговори, пък после ще говорим по въпроса. Така става ли г-жо Светла Тодорова?

4

CS

преди 9 години

Mi ,koito e kral da si gi vru6ta .Belene ,Cankov kamuk ,Foto moto .Da se spasqvat .Nevijdam ,za6to Bulgarina da pla6ta gre6kite na nqkvi politici

3

Бирено шкембе

преди 9 години

Така, така. Има и други ценоопределящи "фактори", нали тъй?

2

Обективен

преди 9 години

Давайте и гащите и налъмите, че тука в УСА сме гладни голи и боси а вие пари като вестници имате. Тока ви е евтин ще го вдигнеме с 20-30-40% след месец два, може и по 3-4 фактури да ви пращаме, но проблем! Уии фак ю гив моней енд би френдс! БЪЛГАРИНООО да грабваме факлите и бухалките и бързо да ги измитаме тия че лошо ни се пише!!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Еми, накрая на народа, като му писне и ще видите едни бизнеси и едни либерализации, всичко ще бъде национализирано. Историята, почти винаги се повтаря