62

до 90

преди 9 години

На нас като на "братушки" по-скъп газ отколкото на Германия--Не разбрахте ли най-после, че Германия е съинвеститор в общо предприятие за добив на газ в Русия - това ще рече, че те са инвестирали милиарди евро в добива на газ. Затова сега потребителите имат по-евтин газ!

61

до 94

преди 9 години

Че добивай си газ.Кой те е спрял.Само повечко бобец трябва да набиваш.И една фуния си тури на ***.Само гледай да не обърнеш острото към ауспуха ти,че става интересно тогава.

60

А ПРЕЗ БАНКЯ

преди 9 години

ще минава ли. Д. Е. В. М.

59

пунчо

преди 9 години

До Анонимен 93ех, ти.. без Ес щеше ли да и пазари? някакви субсидии? шяха да са само русоидни комуноиди и нищо повече. ще ми кажеш нещо за 90-те? тогава имаше за продаване. знаеш ли програмите на ЕС действали през 90-те? предпресъединителните фондове? гадната евраопа ти плаща от 20 години, ***.

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен90, да е и аз така викам. Те на нас по-скъп газ като на братушки, а ние им продавахме по-евтино по морето. Нали не е честно. Все пак щом стане въпрос за даване им викаме братушки, ама ако трябва да лапаме за тези братски глупости не си и помисляме.

57

Шоп

преди 9 години

До ПАТРИОТ Бойко ще го отиграе, не се съмнявай. Единствено трябва да се загаси руската пета колона, нещо, което повтарям от 10 години.

56

Анонимен

преди 9 години

Тръби не ни трябват, искаме добив на газ в България

55

пунчо

преди 9 години

До до 72а как е порядък на български? може ли да е някакъв общославянски? как се ядосахте примитивите само..

54

пунчо

преди 9 години

До Анонимен 77не 77, не ни трябва тръбътъ, няма договори, няма обосновки, няма нищо, никога не е имало. има само путински корупционни проектчета, гепене, бъзик.. тееба в ***. нищо по-добро от гепене на кинти без да има договори и пр, а?

53

Българче

преди 9 години

Прости ... леко казано,манталитет ...слабо казано ,по-скоро хронично,не четох статията,само заглавието,какво пречеше да мине от тук...печалби със сигурност щеше да има за Българите ,но не е нужно нали сме членка на ЕС ...е мерси и какво видяхме от евросъюза за толкова години?!Да ,нищо не видяхме!!! Не ни позволиха да видим!Честито затриващи се бедни Българи ,стоя тук на 24 години съм ,плащам данъци ,работя ,уча...и пак треперя,от такива решения на най-високо ниво!Мисля че можем без парламент!

52

Анонимен

преди 9 години

ЧЕРТЕЖА МОЖЕ ДА Е ГОТОВ НО ДО ТУКА!!!!!!!!!!!!!

51

до 74

преди 9 години

Точното на точния коментар съвсем не точно, а лъжливо. Какво ли самочувствие трябва да имаш, че да твърдиш на какво се надявали руските политици?Не ми се четат измислици на ***.

50

ало

преди 9 години

България губи всички останали печелят. ,,Чефте пищови на гол тумбак".

49

до 72

преди 9 години

Пунчо на порядък е по-*** от истинския Пунчо. Между другото думата "порядък" е русизъм. Един *** не би трябвало да я използва, но тъпотата си остава тъпота.

48

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Бат Бойко каза да не се притесняваме! Каза, че ще си направим едно хъб-че и ще си ползваме газ....Впрочем, кой избра тоя *** и още ли е на власт?!

47

Шоп

преди 9 години

Не виждам какво пречи на турците да извият ръцете на Путин, когато им построи тяхната тръба от 15 млрд. кубика. Ще му кажат "сега още 20% намаление за газа по тая тръба, иначе няма да ти разрешим друга. Ако не ти харесва, късаме отношенията". Путин вече се е набутал 8-9 млрд, така че ни напред, ни назад - ще свали ***.

46

руснак.

преди 9 години

Щом китайците изклатиха Путин,значи и турците ще го направят.

45

до 68

преди 9 години

Някои хора разбират от газови доставки, други нищо не разбират. Сред тях си и ти, разбираш само да повтаряш соросоидски указания, за друго не те бива.

44

пунчо

преди 9 години

До до 66засегна ли се? осъзна ли за какво става дума? ***. от теб съм на порядъци по-грамотен. знаеш ли какво е порядък?

43

Анонимен

преди 9 години

Така, време е нашите форумните аналитици да излязат с точните сметки и нали, така да ни отворят очите как няма да има Турски поток, как няма да се строи и как ще е на загуба. Нали все пак, ако българите не виждат нещо как то може да се случи, то няма начин това да стане :))