207

Анонимен

преди 9 години

НЯМА РАЗЛИКА ОТ КОНФЛИКТА В КОСОВО И КОНФЛИКТА В НОВОРУСИЯ..ИМА ДВА НАРОДА КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО..И В КОСОВО СТАНА ПЛАТЕНО И ТУК В УКРАЙНА Е ТАКА МОЖЕ БИ НО НЕВИЖДАМ ЗАШО ЕДНИТЕ ИМАТ ПРАВО НА САМОСТОЯТЕЛНОСТ А ДРУГИТЕ ДА НЯМАТ..---------Кой ти каза, че нямат? Чичо Сорос. Той обича да говори такива неща, защото после маймуните му се кланят. НЕ! Новорусия имат право на самоопределяне, част от закона, по който Евр. съд призна Косово за самостоятелна държава.Ще се реши с бой.

206

Анонимен

преди 9 години

Всички знаем как гласуват за русия под строй! Иначе или лагер или смърт.46 г в България народната република и до днес в народната република в донецк и в народната република в луганск!---------------Ефекта от такива коментари е, че вече рядко ги чета целите, защото знам каквп о пише - псувни, нареждания, обиди, заплахи и истерични крясъци.

205

путин капут

преди 9 години

Без господдержки в банкротство окажутся более чем 200банков в2015г. и160в2016г., импонадобится свыше 900млрд и500млрдруб. соответственно.

204

Анонимен

преди 9 години

Стига с тоя РЕФЕРЕНДУМ бе руски калпациВсички знаем как гласуват за русия под строй! Иначе или лагер или смърт.46 г в България народната република и до днес в народната република в донецк и в народната република в луганск!

203

caikovski

преди 9 години

rysia v ataka

202

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Мина нормално и референдума за Народна Република България под дулото на съветските войски"А този референдум мина под дулото на официалната власт и беше против нея.Тогава "опълченците" строеха барикади от стари гуми пред входа на една сграда в град , бяха "въоръжени" с картечницата на Чапаев от музея и нямаше никакви зелени човечета като в Крим.

201

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 309----------А ето един човек, който е в час.Гласуването не е детска работа. Не е само да си пускаш бюлетинки и после да ги броиш сам, лично ...

200

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 305--------Тъй тъй ...Но резултатите какви бяха? Я само напиши съотношението да помислим как са успели да подменят вота. То беше над 90%, ако не се лъжа. Около 90%, това няма как да се нагласи с подмяна.Това са милиони хора, не го сравявай със село

199

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 304----------Абе ей!Аз съм застъпник за ПП "Глас Народен" и съм по секциите на всички избори.Без пари!!!!!!!!И съм стоял до 9-10 часа1) Вадят се бюлетините една по една.2) Подреждат се на купчинки3) Броят се4) Пишат се в протокола5) Подписват се няколко човека на протоколаИ всичко това става пред 15 човека - 7-8 наблюдатели и 7 членове.И как ще се подменят? Чак не мога да си представя.Е виж ако в някое село са подменяли, това вече е друга тема ... но те са малко

198

Анонимен

преди 9 години

Комунистите са новите ЕНИЧАРИ !С *** не се спори! Или той или ти! Живот и за двамата НЯМА! ЩЕ ОЦЕЛЯТ ТЕ ИЛИ БЪЛГАРИТЕ! КАКТО БЕШЕ ПО И СЛЕД ТУРСКО!

197

Анонимен

преди 9 години

Мина нормално и референдума за Народна Република България под дулото на съветските войски 98% за ДНР заа НРБ и 3% за монархия! Нищо че българина след 500 год турско и 60 години свобода НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ТАКОВЯ ЖИВОТНО НАРОДНА РЕПУБЛИКА АМА НА С 98% ГО ИЗБРА НИЩА ЧЕ НЕ ЗНАЕКАКВО Е !!!

196

Шопа

преди 9 години

Спомням си как на едни наши избора журналисти бяха снимали избирателната урна в една от изборните секции в София. Бюлетините на дъното бяйа прилежно подредени една върху друга на око тези добре подредени бюлетини бяха към 2500 като имам предвид топче копирна хартия по 500листа. Тоест нечия грижлива ръка ги е пъхнала там преди да запечатат урната после отгоре жюлетините бяха в безпорядък така както и следва ако се пускат през отвора. Съгласете се манипулации има

195

Анонимен

преди 9 години

Колко бяха СИК-овете / съгласно Европейски регламент на една СИК се падат 1000 човека / в Крим и особено по -късно в Донбас бяха по 50 000 на секция.И какво значи "Европейски регламент" в Крим?ама ти си бил много информиран, знаеш за точен брой хора на секция, такива неща ... то на БГ он еър ли го даваха? Предполагам

194

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера защо проевропейските украинци бягат при агресора Русия, защо не се крият в Брюксел.

193

Анонимен

преди 9 години

Един човек на длъжност като Столтенберг не може да се изказва по този начин - да нарича нещо "глупости" .Това показва колко му е пипето и че става за бодигард на кравеферма.

192

290 до 293

преди 9 години

Ако Сократ и Платон ви прочетат отнякъде коментарите, ще се въртят в гроба като вентилатори.

191

Анонимен

преди 9 години

До 291-----След като референдума е преминал успешно, сега трябва да се докаже, че не е, а не аз да доказвам че е преминал по реда си, при положение, че по националната ни телевизия обявиха че е минал нормално!

190

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВсеки референдум може да се манипулира така щото никой да не знае за какво гласува !!! И накрая да ти обявят резултат от които всеки да се чуди за това ли е гласувал !!!-----------По тази логика, то в целия свят може да се нагласи.Например Обама е станал президент с нагласени избори!Айде сега някой да ми докаже, че не съм прав!Все едно да ти кажа - ей там на 20 светлинни години има една звезда, в орбита й обикаля планета и тя е зелена.Аде докажи ми че не е зелена!

189

Анонимен

преди 9 години

Защото когато въоражен човек влиза на територията на друга държава с цел да прави съботажи и золуми си е чиста проба терорист----------И кой иска да прави саботажи и золуми???Еб*си интелекта дето изкара иихааа

188

Анонимен

преди 9 години

жалко че след 25 години демокрация все още не си научил какво значи свободно допитване до народа----------------Аз гледах по БНТ как хора си пускат бюлетинките в урнички.После гледах по БНТ коментари на наблюдаващите органи, които са от целия свят и те казаха, че всичко е преминало по реда.Не знам какво си видял ти, какво си гледал, ама изглежда по пропагандната ви телевизийка, която гледате дават други неща ...Аз гледам БНТ!!!