8

Анонимен

преди 9 години

Сценария от преди две години беше ясно, кой го скрои.

7

Анонимен

преди 9 години

Аве 7 *** такъв оти пишеш глупости ТЕЦ Варна не е най-голямата - Марица изток 2 е най-голямата. Не разчитай само на агитпункта!

6

роза

преди 9 години

Един маслен радиатор,който е програмиран да работи на нощна и всеки месец по-висока сметка за ток плащам.В Германия работих миналата зима със същия радиатор и сметката ми беше 3 пъти по-евтина.Иисусе,ти знарш имената на престъпната шайка от политици,които подписаха договори за купуване на ток само от скъпите ел.централи.Накажи ги с онкологични заболявания. Нека децата им от РАК да заболеят. Кунева,Бисеров,Симеончо и мн.други с частни ел.централи.Анатема!СТУДЕНО МИ Е. ВЛАГАТА И МУХАЛА Е НАВС

5

дедо ПИЧ

преди 9 години

до 3 Еми излез от фризера Розенце.Природата отново обърка нечии сметки и ни подари топло време!Риволюцията се отлага най рано за 2016-та зимата.

4

непукист

преди 9 години

Треска ги тресе тия да не се случи същото като през 2013г. и сега се правят какви ли не еквилибристики за да покажат колко са загрижени.Проблема не е само ,че са получили 2 сметки на куп,а че за по-къс период от време сумата за плащане е нереално висока.Удължаването на срока не значи ,че сумите не трябва да бъдат платени така ,че това не е никакво улеснение за хората.

3

Анонимен

преди 9 години

Няма ли кои да ни покаже как се образува тази висока цена на тока?Години наред подписвали неизгодни договори, а сега ние да плащаме.

2

роза

преди 9 години

Студено ми е.Децата и нашите родители мръзнат.Малко са хората,които могат да отделят 500лв. за ток.Плащаме скъп ток,защото шепа политици подписаха договори,чрез които задължават БГ да купува ток от централи,които произвеждат 4 пъти по-скъп ток.Евтините централи буквално са затворили врати.Произвеждат едва 10% от техния капацитет.ИИСУСЕ,ДЕЦАТА И НАШИТЕ РОДИТЕЛИ БОЛЕДУВАТ ОТ РЕСПИРАТОРНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ В ДОМОВЕ,КОИТО НЕ СЕ ОТОПЛЯВАТ.СТУДА И ВЛАГАТА СЪЗДАВА ВРЕДЕН МУХЪЛ,КОЙТО БАВНО УБИВА

1

дедо ПИЧ

преди 9 години

Този номер винаги върви,но сега е безмислен.Сега следват забавени заплати от назначените червени милионери и други шанаиржийски трикове на червената хунта за първосигналните овчици.