28

Georgieva

преди 9 години

Vazmu6tavam se ot zlobata na horata.Izvestnite sa6to sa hora i tova ,4e emociqta gi e podvela ne gi pravi prosti. AZ b1qh na kosam da se podveda prosto se obadih na da6terq si.Sajelqvam 4e ne zapazih saamobladanie i da si ugovorq sre6ta ......razbira se parvo na 112...stra6no sajelqvam. Stanali sa mnogo pekani mo6enicite obadiha se i kato fon ima6e drugi glasove koito imitiraha rabota v spe6en centar a i ni6to 4udno da ima zapisVparviq moment 4ovek mu pada perdeto, n e e tolkova elementarno .

27

Анонимен

преди 9 години

Тази е един от най богатите в България, нормално е да го заловят като си представиш на кои застрахователи си плаща.

26

бг

преди 9 години

И така ли завършва историята?

25

до 29

преди 9 години

Браво !

24

Анонимен

преди 9 години

И лицата на тия *** трябва да стават публично достояние, а не да ми слагат снимките на жертвите.Лицата на всичките престъпници трябва да висят навсякъде, за да ги виждат хората, да ги запомнят и да не им се връзват.

23

****

преди 9 години

Правоверната седесарка Богдана чудесно знае че в демократична България всичко вече се урежда с рушвети, как да се усъмни жената?! Нали за това се бори и пя песни по площадите...

22

Анонимен

преди 9 години

Тези от "елита" живеят в друг свят, а плебса живее в демокрацията която направо го затрива.

21

Мурихей

преди 9 години

на държавата и липсват трудови лагери и строителни войски,всеки хванат в такава измама да не лежи в затвора(понеже там почивката му е за наша сметка)нека да бачка здраво 3 години и няма да иска да погледне телефон още повече да *** и прочие

20

ИСТ

преди 9 години

Богдана, Багдана. Това че си известна, не значи че си умна.

19

Х

преди 9 години

Имала,дала.

18

Кратун

преди 9 години

Каогато става въпрос за известни хора, винаги ги хващат. И колите им намират .... моята вече половин година я няма....

17

Хо

преди 9 години

Освен,че разполагат с пълна информация за жертва та и нейните близки тези ГАДОВЕ пренасочват телефонните разговори към свои поставени официални лица......Никой не е застрахован да не попадне в капана!

16

Анонимен

преди 9 години

На лъжците им се реже езика, на крадците - ръцете, изнасилвачите най-малко се крастрират. Друго решение няма за тия ***!

15

Съда е виновен

преди 9 години

Даваха по Нова тв журналистическо разследване при което се оказа, че тези измамници са с по 10-20 пробации и продължават да са на свобода, а трябва след първата пробация, когато е извършено престъплението преди тя да е свършила директно да отиват в затвора както е по закон, обаче нашите изобщо некорумпирани съдии дават втора, после трета пробация и така до 20-та! Самите престъпници се държаха алогантно с екипа и изобщо не им пукаше, че са ги разкрили! Показаха и къщите им, едни огромни палати

14

Глупаци

преди 9 години

хора,които ги лъжат по телефона не трябва да гласуват на избори...

13

анонимен

преди 9 години

по голяма измислица не бях чела

12

Хо

преди 9 години

По същата схема майката на мой приятел бе на косъм да се раздели с 20 000 лв..След обаждане от доктор,че дъщеря и (поименно) е с 50% изгаряния и фрактури след пожар в училище и транспортирана с хеликоптер до болницата, където да и бъде извършена спешна операция.За справка я помолили да звънне на 166 и да търси инспектор Х. От 166 приели обаждането и я свързани с инспектор Х, който щял да и съдейства за всичко включително и за парите........ВНИМАНИЕ....Схемата е голяма!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е по често да има ужилени такива хора, защото те се имат че са над останалите хора и не хаят за неизвестните хора. В крайна сметка никой не е застрахован и по известните личности от позицията която имат трябва да бъдат по-активни в борбата с престъпниците.

10

Анонимен

преди 9 години

И как така на Багданка са открили крадеца веднага....? ***, неграмотна, изостанала, недодялана полиция, управници ....

9

Майката Ситрака

преди 9 години

В България всичко се урежда под масата... Та затова и виреят мошениците...