309

путарски

преди 9 години

До Putio Putevназдраве

308

Putio Putev

преди 9 години

Aide pozdrav za BATALIONA :)

307

оо

преди 9 години

Работни места, туй-онуй. Но като цяло кипи безсмислена дейност.

306

Илко

преди 9 години

До Austin Powers 429Смешник ,питай грузинците кой ги пазеше! Русия ако я беше страх от ОТАН от отдавна да я нямаше!

305

Austin Powers

преди 9 години

Мога да спя спокойно знаейки че НАТО се грижи за сигурността на дома и семейството ми. Никога вече руската армия няма да има възможносъ да "освободи" родината ни.

304

муспи

преди 9 години

Запада мрази Русия защото тя не е като арабите да мята фишеци където й предложат, а ще направи на радиоактивни дупки Брюксел Лондон и Париж. А след Путин и изсраел. САЩ ги няма в никои пророчества за СВ, защото им предстоят до две години природни и социални катаклизми след които няма да съществуват като държава. България страна на лакеи, ще се държи за сянката на НАТО докато влязат руски войски, и тогава вече ще се вдигне и избие всички комунисти

303

6

преди 9 години

Тази карикатура е президент?!? Моля ви, това е несериозно!

302

ШибиРиби

преди 9 години

Ракети никой не е луд да стреля, но Европата както винаги се подсигурява с мършави фронтоваци, докато Тя самата се окопити. Така е било като Османците са нахлували на талази, така и ще бъде. Ние да му мислим.

301

до 419

преди 9 години

Марш в Сибир при господаря си.

300

Анонимен

преди 9 години

Шегата на страна. Нещата не вървят на добре!!!

299

бо

преди 9 години

Браво! Нещо позитивно най-сетне. Като гледам колко агенти и клакьори на диктатора Путин има в тази държава смятам че е редно да имаме много повече бази на НАТО,....във всеки град, ако е въможно. Само едно се питам, защо Наполеон и Хитлер са оставяли Русия последна, а не бяха ги грабнали мужиците на рогата от самото начало! Щяха да ги направят хора поне.... Големи късметлии пусти чукчи.

298

Анонимен

преди 9 години

До хахаА Турция да не би да е член на Варшавския договор? Тя защо отказва за Инджерлик?

297

Andreshko

преди 9 години

След като Турция отказа на НАТО да се изпозва база Инджерлик за евентуална база срещу Русия,нашите политици-дупедавци се съгласиха,и евентуално ще бъдем цел за руските ракети при един евентуален конфликт...

296

Garibaldi

преди 9 години

До Шоп Ти си един нещастен оптимист.Аз съм служил в армията и ще се оправям много лесно. Но ти обикновен рейнджър,а може и кирколетец ще бъдеш по- голям ***.

295

хаха

преди 9 години

Троловете полудяха - ами селянчета мили, България е в ЕС и НАТО и си изпълняна задълженията. Какво война, какве 5 лева? Да не е моя вината, че Русия потъна, това им го докара Путин.

294

Анонимен

преди 9 години

Вън американски гадове,вземете си и продажния *** *** с вас !

293

естонец

преди 9 години

В Естония събира шведите и естонците през май и август пак за две вооени подготовки.

292

Анонимен

преди 9 години

Когато воят на сектор "Юруш" е неистов, значи България е на прав път ! Амин !

291

Герчо с тамбурата

преди 9 години

С този документ България ПРАВНО обявявя на 22 януари 2015 година война на Русия и управлението и носи цялата отговорност за последствията от този им акт

290

Анонимен

преди 9 години

Баш за военни действия се готви НАТО. Опасал е Русия с маловажни държавици и базите си.От април започва военно учение в Украйна с ВВС войски, а през септември пак в Украйна с танкови части.