40

555

преди 9 години

До Bat PetkoАко искаш да видиш *** човек застани срещу огледалото

39

комикс

преди 9 години

До АнонименДПС НИКОГА НЯМА ДА Е В ИСТОРИЯТА ТОВА Е ПАРТИЯТА КОЯТО НЯКОЙ ДЕН ЩЕ УПРАВЛЯВА *** И ТИ ГО ЗНАЕШ

38

Bat Petko

преди 9 години

До тъпчото 555Аз не казвам, че ти плащат. Може просто да си ***.

37

бг

преди 9 години

Къси или дълги пръчките,бедна партия няма!

36

?!?

преди 9 години

Тия що още правят проучвания, след парламентарните избори се видя, че и за *** за зеле не стават.

35

Анонимен

преди 9 години

Процентите на ДПС трябав на-малкото да се удвоявата защото българите не гласуват над 50 процета и 7-8 процента стават около 15 процента. като добавим 2-3 проценат от Турция и стават до 18. А реалон наистина не са повееч от 7-8, но при извадка от сто процента население което хоид да гласува!

34

Иван

преди 9 години

До АнонименДокато в България не разберете че идеология проповядваща равенство между работещите и неработещите, между мързеливите и усилено трудещите се ще произвеждаме само *** като теб. Само търтей който чакат на помощи. Ще гоним умовете си в чужбина и ще убиваме всяка една инвестиция кяото релно изисква мисъл. По целият свят се плаща за хора който могат най-трудното - ДА МИСЛЯТ!

33

Анонимен

преди 9 години

дпс, дпс ама май май скоро дпс ще си останат част от срамната история на България. Идните поколения ще ни се чудят и ще казват "Дядо, как е възможно да сте допуснали толкова години това зловредно формирование да е било част от родината ни"

32

555

преди 9 години

До Bat Petkoняма нужда да ми плащат. никога не съм си продавал вота и никога няма да го продам. просто ДПС е единствената партия в която има интелигентни хора и следващия път ще гласувам с две ръце за тях. пък нека да викат че съм предател

31

Анонимен

преди 9 години

До за 5Москов няма шансове да бъде избран за Президент.

30

Анонимен

преди 9 години

Постоянон чувам че правят екзитполове в София - от 2001 година не съм спирал да гласувам, как не видях веднъж да правят екзитпол в моето училище? не извинявам се - веднъж направиха! само веднъж! И те твърдят че това е представителан извадка.А с тези "черешки" и "малинки" е просот смешно нека да си им позволят да съобщават резултатите официално, и името на агенцията, поне да не се лъжем..... Инаеч от 12,00 часа на обяд резултатие вече се знаят но ние лъжем че спазваме закона.

29

Нана

преди 9 години

Ето път към една коалиция.

28

Анонимен

преди 9 години

До ИванБСП е член на ПЕС - втората партия в Европарламента, тове че един закостенял *** не го знае си е проблем на закостенялата му скапанящина.

27

АЗ

преди 9 години

А КОМИСИЯТА ПО ПРОИЗВОДСТВО НА ВАЗЕЛИН МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ ДИРЕКТНО НА ВАГЕНИН...ТОЙ ОПИТ ИМА С ТЕЗ НЕЩА..Е С ЗАМЕСТНИК ЕВГЕНИ МИНЧЕВ..

26

arda

преди 9 години

DPS. DPS i pak DPS

25

Иван

преди 9 години

До АнонименТова дали аз съм скапан или не остави на моят работодател да определи, защото съдейки по това как се справят имам доста причини да смятам обратното. Ако на теб умственият багаж не ти е от най-тежките е друг проблем. Всеки един който смята че закостеняла и умствено изостанала партия като БСП има място в модерният свят е или *** или мързеливец който седи и чака на държавна издръжка.

24

Анонимен

преди 9 години

Никой не вряваше на еврозиборите че нацитата ще покажат такъв силен вот....две патии АТака и НФСБ -12 процента. миналаат годинаатакая я отписаха всички-за един месец - удвои процентите.Светльо от Хиподил никога не го слагат в класациите, той редовно си взема над 1 процент!Според мен трябва да забранят на социолозиет да пускат класации в друг ден освен в деня на самия избор.Пък за Класациите на Кольо Колев медияната - няма да говорим разлика от 10 процента. и наглее че бил прав.

23

бмв

преди 9 години

Само ДПС. Това е истината

22

Анонимен

преди 9 години

тия т.нар. социологически проучвания са абсолютна вятър работа, ала-бала приказки

21

бг

преди 9 години

Можеш да рисуваш цветни пръчици,получаш пари,това е Галъп!