73

Анонимен

преди 9 години

Дай боже всичко което правят юдо масонските *** орт САЩ ,Ес и Израел да им се върне,тройно,четворно и петорно на главите.

72

Аврамов

преди 9 години

Проклета да е престъпната американо-юдеиска олигархична върхушка и всички нейни *** и марионетки.

71

Анонимен

преди 9 години

Бог да ги прости хорицата!Ситуацията се нажежава бързо. Предполагам целта е скоро да се обяви реална война между Русия и Украйна, която в крайна сметка да доведе до свалянето на Путин.

70

Анонимен

преди 9 години

Putin trqbva da e v zatvora!

69

606

преди 9 години

Работала диверсионная группа. Эта группа задержана. Дальше без комментариев, заявил Кононов.

68

Je suis Жусуи

преди 9 години

Стреляно е и с леко стрелково - вижда се по дупките от куршуми по стъклата на автобуса, свидетелство не за случайност, а за преднамерен терористичен акт!

67

606

преди 9 години

По предварительным данным, микрорайон Боссе в Донецке обстреляла разведывательно-диверсионная группа украинских силовиков, передвигающаяся на мусоровозе. Огонь по троллейбусу и остановке общественного транспорта был нанесен, предположительно, из минометов 82-го калибра.

66

606

преди 9 години

Диверсанты, обстрелявшие остановку в Донецке, задержаны

65

До 83

преди 9 години

Ами по същата логика по която стрелят с ГРАД-овете по болници ,училища ,църкви и жилишни сгради *** ***.Това се нарича терор над населението ,а групите терористични.

64

Анонимен

преди 9 години

Ей колко специалисти по оръжие се появиха тук.А кой ти каза ,че е стреляно с РПГ .Калашника се едно дребно и просто приспособление също изстрелва гранати .

63

weiss

преди 9 години

Който е от по-старото поколение и е служил в армията, ако сам не е стрелял с РПГ, поне го е изучавал. Да се стреля с РПГ от закрита позиция (микробус) е просто невъзможно. Хайде малко да си включим мозъците, тия съвсем ни взеха за ***.

62

Анонимен

преди 9 години

Не съм Шарли. Аз съм Артьом от Донбас.Долу ненавистните укропитеки, жалки и страхливи убийци на жени и деца!

61

Анонимен

преди 9 години

Само не ми е ясно каква е идеята на това да пратиш диверсионна група в леговището на врага и да се занимават със стрелба по тролеи. При положение, че в града е пълно с опълченци и военна техника да си рискуваш живота, за да убиеш един ватман и няколко жени, тръгнали на работа, интересна логика. Може би *** ще обяснят?

60

Елак

преди 9 години

Никакви гранатомети а миномети . На калкулатора пак са и спуснали новините от американското посолство

59

Анонимен

преди 9 години

"По предварителни данни срещу спирката е било стреляно с гранатомети от микробус."Хайде сега да разберем КОЙ ,КОЙ е стрелял.Сигурно пак "терористите", а?Провокации, стрелят по собствените си съграждани, за да обвинят демократичен Киев...

58

лъжливи факти днес

преди 9 години

а казаха ли ти къде се намират сепаратистите, късе са им лагерите и оръжието, щото ако не знаеш те са разположени в същите тези блокове и около тях точно с цел да използват невинните граждани като жив щит, същата тактика която е използвана от палестинските военни фракции

57

Факти Днес

преди 9 години

Имам колега от Донетцк, казва ми , че родителите са му избягали в Русия. Там било страшно. Украинци обстрелвали редовно блокове и училища. Има хиляди избити цивилни, но нищо не се съобщавало по медиите!

56

Анонимен

преди 9 години

до хе-хе-хе /ха хо/*** недодялан, вземи и се ограмоти малко по история. 20 млн. се въртят само в кухата ти тиква. По време на ревалюцията в русия няма убит нито един човек. Убитите започват да падат по време на гражданската война, предизвикана от западняците. В гражданската война срещу съветската власт заедно с белите участват над 500 000 души от над 10 страни, като най-жестоки от всички са били поляците. Разбира се тове е само щрих, историята е много по-дълга и добре е да се прочете.

55

do 76

преди 9 години

На Европа и пипсна да се занимава с азиатски драми. Европа си гледа икономиката и европейските фирми си гледат бизнеса. Страни като Русия и Украйна живеят векове назад във времето и България, вместо да си гледа държвата е седнала да следи събитията им. Бедна ти е фантазията какво става в Европа и в САЩ и ти е бедна фантазията, какви технологични проблеми се решават тук. Хубаво българите да спрат да се интересуват от това колко голямо ла*но е изсрало Русия, а да си гледат интереса и иконимката

54

Анонимен

преди 9 години

След като Порошенко размахва парче от надупчен жълт автобус, Путин да не остане по-назад е решил да си отреже парче от надупчен лилав тролей.