98

Анонимен

преди 9 години

Станиславе, сега около Чернобил иа по-малко ракови заболявания поради бедността на хората което не си купуват ГМО и изкуствини храни-измами, които ядем ние. Това е най-голямото доказателство, че Чернобил не е вечен, не действа днес, днес ни тровят новите ни братя, чиито политагитатори сте вие СОРОСОИДОФАШИСТИТЕ. кАК сОРОС ВИ ТЪРПИ КОТА Е ЕВРЕИН?

97

Майтаааап!

преди 9 години

Ох, ще се спукам от смях в този форум!Някакъв долу пише за индианците, как били избити от САЩ ;)Ами че то индианци само в САЩ ли е имало, бе? Ами в Куба? Във Венецуела? Кой ги е избил там?А и какво е изначавало САЩ тогава? Ами имигранти от цяла Европа! Руснаците не са били по-малко от англичаните или немците. Тяхна е била Калифорния!Изобщо, станало е сатиричен форум това :)

96

Бакал Петко

преди 9 години

До всички в този сайт. Запомнете и се съобразявайте с факта,който Джон Кери призна в Бълария преди 5 дена,че САЩ са тези, които в човешката история и нейното развитие, са ИНВЕСТИРАЛИ НАЙ-МНОГО КРЪВ,КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ИНДИАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА И ТЯХНОТО УНИЩОЖАВАНЕ И СТИГНЕМ ДО иРАК И уКРАЙНА В НАШИ ДНИ.И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ИНВЕСТИРАМЕ- СТЯГАЙТЕ СЕ И ВИЕ.ДА НИ ДАДЕТЕ И ВАШАТА.

95

Анонимен

преди 9 години

Къв си ти бе ***, че да кажеш от коя държава няма нужда света. ***! Ако я нямаше Русия Хитлер да е избил целия български народ след победата си. И ти да си опечен в тнякой концлагер в ташаците на баща ти или дядо ти. Дришсливо ***!

94

Анонимен

преди 9 години

тА ПРИ КОМУНИСТИТЕ КРЕНВИРШИТЕ БЯХА ОТ МЕСО, А СЕГА СА ОТ ОБРЕЗКИ, КОЛАГЕН, РОГА И КОПИТА СМЛЕНИ НА ПРАХ, ПЛЮС ПЕРУШИНА ОТ КОКОШКИ. пЛЮС КАРЦИНОГЕННИТЕ ХИЛЯДА И ПЕТСТОТИН ЕТА. дА ВИ Е СЛАТКО!Пилците са надрусани с хормани както филмовите екшън герои Шварценкокал и ко...

93

Анонимен

преди 9 години

АЗ ДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ-.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА . А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.

92

сега така

преди 9 години

правят украинците.просто са смешни.

91

до 112

преди 9 години

Ааа да се разберем. Мирният атом винаги е бил руски. Това ни е набивано в главите повече от 60 години.

90

а не беше

преди 9 години

ли украинска Чернобил?Или,когато не ви отърва-съветска,когато да-украински.

89

до Боби

преди 9 години

Боби, а какво ще кажеш за генерал Колев и прогонването на руснаците от Добруджа през 1916. Май не са пострадали само англичаните? Затова ли сега така неистово ни мразят и руснаците?

88

Анонимен

преди 9 години

сТАНИСЛАВЕ, ОБЛЪЧЕН СИ ОТ ИНФОРМАЦИОННАТА ПОМИЯ, сТАНИСЛАВЕ. Тия твои приятели - лека им пръст, ако бяха починали от Чернобил, отдавна да са си отишли, а не да живият 20-25 години и да ги хване рак на стомаха.Умрели са бате, от хубавите нещо дето напоследък взехме да си ги слагаме в стомаха - Фукушимска окоенска скумрия, ГМО отровни храни. ГМО то е такъв източник на рак че ти е бедна фантазията. И да не забравяме че при комунистите, които обвинявате за всичко лошо на света, може да е било малкс

87

Станислав

преди 9 години

Боби-ти как мислиш -5-10-15-а,след 38-*** стандартната присъда е била 25 ца-как ти се струва 15 години в Колима или Воркута-отвъд Полярният кръг ? Дали много са изкарвали. Има статистика и точната цифра на убити , инвалиди +техните засегнати семейства е 28.7млнДругият *** по-надолу , който си прави каламбур с името ми и се мисли за много оригинален, няма какво да го коментирам

86

Анонимен

преди 9 години

Лавров вие хубаво несте свикнали да правите,само ло6о.Само знаете да убивате хора и да сваляте самолети.Природата наказва.Затова фалирахте като баба яга.

85

въпрос

преди 9 години

А кой е този Сергей Лавров? От Юнеско ли беше или нещо такова?

84

до Станислав

преди 9 години

Сега руските *** ще ти докажат, че руската и съветската радиация от Чернобил са хубаво нещо и не може това да е причина за смърт, каквато например е лошата японска-американска радиация.

83

Анонимен

преди 9 години

До СтаниславНЕ е вярно, има още една такава държава Украйна и там външни фактори също правят проблеми.

82

:-$$$$$$$$

преди 9 години

***, според вас нали полската марионетка е права?Тогава да ви светна, че нас също ни освобождава Трети украински фронт. Следователно са ни освободили Бандеровците, нали така *** създания? По пътя на логиката вие се кефите на бандеровците? ВИЕ ВЪОБЩЕ ИМАТЕ ЛИ МОЗЪК? Използвате ли го за нещо, освен за физиологични нужди?R ЗАПАЗЕНА МАРКА СТЕ НА НЕОФАШИЗМА. хОДЕТЕ В гЕРМАНИЯ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГИ ГОВОРИТЕ ТИЯ НЕЩА ДА ВИ ПРИВИКАТ И ДА ВИ ИЗБИЯТ НЕОФАШИСТКИТЕ ИДЕИ ОТ ГЛАВАТА.

81

Станислав

преди 9 години

До 89-назови една държава в Европа , където да е имало масов глад-където са яли коне и хора и са си варели обувките? Не можеш нали? Няма друга такава държава , която да предизвиква изкуствен масов глад и да осъществява геноцид над народа си.Прочети малко за академик Лисенко и стига с тия ***. Относно радиацията -не знам дали в Япония или тук умират повече хора. Аз съм погребал 3 *** мои набори ,с които съм израснал-и тримата починаха в последните 4 години от рак на стомаха.Чернобил.

80

Анонимен

преди 9 години

Един детайл, даващ яснота по въпроса за украинцита в Червената армия и днешните:"украински език" е това на което са говорели ГАЛИЧАНИТЕ. Галиция е била част от Полша и от Австроунгарската Империя. Те са католици и протестанти. След създаването на "държавата Украина" от Ленин, това наречие се нарича украински. Но то не се говори от болшинството, затова руският също е официален. След демокрацията, започва едно поголовно налагане на "украинския" на места в централна и източна укр. където никога не го е имало. Раждат се нови поколения и те нищо не помнят - като македонците.

79

Йосиф Висарионович

преди 9 години

Станиседниславчо, а твоите" сериозни" автори, са изсмукали доводите от палците на левите си крака!