9

Анонимен

преди 9 години

Вещото лице по делото за подслушванията,компютърния спец го застреляха,уж заради паркиране.После тефтерчето откраднаха,защото другото вещо лице се разходи да се изпикае,иначе и той щеше да гушне букета.После един го блъснаха ''без да искат''по време на сутрешния му джогинг.Е накрая и тези 4 години нняма да лежи,защото пак ще се случи нещо ''съвсем случайнно''.

8

атакисть

преди 9 години

ГЕРБ е просто политическото крило на мутрите от прехода и тяхните покровители от регионалните звена, агенти на ДС, комсомлски четници и всякакви други *** !!!

7

Даола

преди 9 години

Цветанов е като Берлускони - съдят или осъждат никакво значение, никаква санкция. Невероятно е наистина колко недосегаеми са принадлежащите към държавна сигурност и полицейщината, а в Италия - към мафията.

6

Анонимен

преди 9 години

Минимум 20 трябва да му дадат,ама няма доказателства за другите работи.Как физкултурник си купува 6 апартамента?Тъста му бил дал пари?!Глупости!Двайска му е по мярка!Да излезе старец с *** и от там в Орландовци,да не може да харчи откраднатото!

5

Анонимен

преди 9 години

до като разни адвокатчета като тоя менков се мандахерцат из съдебните зали, никога европа няма да ни смята за сериозна територия. ще си лаят кучетата, керванът ще си върви... хората след време ще вземат нещата в свои ръце и ще въздадат правосъдие. като няма затвор има 7,62.

4

бг

преди 9 години

Цвъки ще се изцвъка на правосъдието!

3

Анонимен

преди 9 години

Абсолютен престъпник!а коленееееее!!!!НЕ 4 МАЛКО СА МУ!!!!!

2

Нина

преди 9 години

Когато влезе в Бобов Дол, корбан ще правя всяка година!

1

Анонимен

преди 9 години

Надежда всяка тука оставете. Ще излезе чист като росна китка