53

смехурко

преди 9 години

Представям си как Ердоган ще даде 4-5млрд евро на руснаците за да се построи на турска територия Турски Поток и на границата да се затапи.

52

мирянин

преди 9 години

Рашките не се научиха на едно от най-важните неща,че е човешко да се сгреши и е човешко да се иска прошка и да ти дадат прошка.

51

Do Hasan

преди 9 години

по добре гледай да не пламва кърджали, че ако гръмне стената на язовира се не знае колко ще е голяма европейската част на турция!

50

Az

преди 9 години

На г-н Лавров може да вярваме, защото едва ли има човек в България, на когото държавата в лицето на бюрокрацията си, не е тровила нервите именно с "разиграване" . За съжаление ако у дома плоската селска хитрост игра на изтощение или "размотаване" работи, в международни води не винаги е успешна.

49

Овчаря

преди 9 години

Най-важното е че Бойко ще поръча демократични ГМО овзе от Америка и ще има работа за мен.с поздравиОвчаря

48

Анонимен

преди 9 години

Инвестицията на еврейските ционисти и Сорос в революция в Украйна, за да завземат тръбите на пренос и добив на шистов газ се оказаха напразни и губещи.Дали е блъф или не Русия отново победи ционистите от Америка, които искаха да завземат тръбите и да диктуват условия на Русия.Всяко зло за добро!

47

смехурко

преди 9 години

Хайде почвайте да строите Турски Поток най-накрая,да ви видим колко ви е акъла.

46

Даце Мацов

преди 9 години

Язе да питам въпросо от вчера:Са га хъбът че е на Гречко-Туркската граница, у Банкя само бостан с тикви ли че има? Оти най - главната тикава друго ни думаше!

45

Анонимен

преди 9 години

До ahaАми за това става въпрос, трябва и ние да имаме алтернатива и достъп до друг доставчик, а не да се обвързваме още повече с руския газ. Плевнелиев може да е всякакъв, но за интерконекторните връзки е напълно прав и това го бае от години. Ние да си имаме газова връзка с Гърция, пък тогава да видим дали руснаците ще държат същите цени. Друга песничка ще ни запеят.

44

Анонимен

преди 9 години

До *** 50Аман от червени ***! Две интерконекторни връзки с Турция и Гърция са достатъчни да осигурят потреблението в България!

43

Блъф

преди 9 години

Никакъв Турски поток няма да има! Мръсните се опитват да изнудват и блъфират. И в момента има газопровод по дъното на Черно море до Самсун. Още една тръба, успоредна на тази е пълна олигофрения. Тия вярват ли си изобщо на измислиците? От ЕС нямат никакво намерение да купуват газ по това трасе.

42

Анонимен

преди 9 години

Искам да задам един въпрос на всички коментиращи. Защо толкова яростно защитавате една или друга чужда идея, проект, които до момента не са се материализирали и дори не е ясно дали въобще ще станат факт? Защо някои от вас са силно против, а други силно ЗА руските доставки на газ? Ако нямаше нито Русия, нито САЩ, нито ЕС, какво ВИЕ, коментиращи, щяхте да правите/защитавате?

41

Анонимен

преди 9 години

Абе що не пишете че опълченците вече са се напълнили с украински "киборзи" и не знаят какво да ги правят? Понежа са марка УРКИ - за нищо не стават, та им търсят стопанина да си ги прибере!

40

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевПринципът на Путин е:"Не на другите олигарси, да на НАШИТЕ олигарси"!Само приближени на властта може да са богати!Ти чувал ли си в кои отрасли е инвестирал Путин? Кажи ни ги да знаем и ние!

39

aha

преди 9 години

До Just Man КАто спрат транзита през Украйна ,от къде ще купуваш а ? О да сещам се ,ще плащаш по 650$ на американците + ежедневно още около 200$ разходи Имаш алтернатива кво се оплаквашДраги ми евроатлантици,не може да имаме цената на Германия ,като Германия си има отделен пряк поток ,а нашия минава през Украйна и Румъния ,демек плащаме за транзита през 2 страни Айде напънете малко 2 си мозъчни клетки и най-накрая разберете,че едно е да купуваш от производителя,друго е през посредници

38

Алекс

преди 9 години

Правила, разиграване, изгодно, неизгодно, -фили, -фоби и пр. дърдорене. Фактите обаче са: - ЮженПоток няма;- алтернатива няма;- потребители имаВсичко останало са приказки в двете посоки

37

Скъп ли е?

преди 9 години

Защо купуваме най-скъпия газ в цяла Европа? Ами спомнете сикои са ви управлявали? Нали по същата схема купувате най-скъпия ток? И тази скъпотия не е от цената на газа ами от рушветите, които са получили нашите прговарящи Евгени Бакърджиев, Румен Овчаров и още няколко около тях. Тях трябваше да изритаме навреме и следващите да знаят, че за рушвети има ритници и сега газа щеше дае двойно по-евтин!

36

Анонимен

преди 9 години

Турски поток няма да има. Това е една вербална, чисто политическа дъвка, разтягана от руските политици, за да се изнудва ЕС и да се въздейства на общественото мнение.

35

Just Man

преди 9 години

До АнонименЩе купува газ както и сега - през Украйна като транзитна страна. Все едно производителите на шпеков салам от Северна България да кажат, че няма да продават в София, докато софиянци не им построят магистрала Хемус :)))))) Руснаците ме забавляват с тези изказвания. Няма кой да строи инфраструкурата - ЕС не възнамерява, Русия няма кинти.

34

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Добре, че са рускоговорящите, които за пореден път ще спасят летния сезон на мутреещия се бай ***!