58

aha

преди 9 години

До Пешко Няма какво да се правиш на 2 и половина за ИД ,имаше достатъчно статии как САЩ са въоръжавали дотогава сирииските борци за свобода,които станаха после ИДИЛ а сега ИД Какво значение ,че тия 5млрд. са за 23 години,то майдаун не се прави за 1 ден Целта е била точно такава с тия 5 млрд. ,върла антируска пропаганда ,финансиране на укр. нацисти и т.н. ,след като почна войната в Донбас САЩ неедократно са давали пари на Украйна за война,също и МВФ и т.н.

57

Aleksandar

преди 9 години

Техеран се пише.....

56

стоян петров

преди 9 години

И кои държави влизат в коалициите, можеш ли да ги изброиш? Защото аз гледах един репортаж на които на официалната трибуна седеше китайският президент, от дясната му страна Барак Обама, а Путин седеше до съпругата на Си Дзинпин. Някаква женска ккоалиция ли се заформя, що ли?

55

Пешко

преди 9 години

До ahaНюланд каза, че са вложили 5 млрд от 91-ва насам. За финансирането на ИД е спорно.Аз казвам друго - не сравнявам САЩ и СССР, както всички путинисти. Грузия е избрала (чрез Сакашвили) да се насочи към НАТО. През 2010 одобрението към него е 67%, референдумът за НАТО е подкрепен от мнозинството грузинци. Русия пък държи военни бази в Грузия и отцепва територии. Кой е агресорът? Освен това САЩ не са ми никакви - правят мизерии и това е безспорно. Нюланд дгд.

54

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВъв БЪЛГАРИЯ армия има ли изопщо? или някакво жалко подобие на БАРДАК .....защото невийдам как някаква си жена а и 90% от мажете ще покрие някакав норматив по ФП каквито покривахме навремето

53

Анонимен

преди 9 години

сащ закупиха 60 двигателя за 1 млрд санкции май имаше

52

Анонимен

преди 9 години

да ние като християни ревем срещу русия мислим им злото санкции им налагаме после мюсюлманските държави виновни

51

Dedo ви

преди 9 години

На незрялите изказващи се тук искам да им кажа само един факт: в Иран населението с висше образование наброява 86%. Край на дебатите.

50

aha

преди 9 години

До Пешко И какво от това ? Нещо несвързани работи плямпаш ,мъчиш се да стъкмиш полувинчати агрументи Аз ти дадох само 1 ама като хората Мисля ,че щом от 1 аргумент за арогантността на САЩ не можеш да се справиш,как ли ще се справиш на следните; САЩ и ЕС не криеха че са финансирали ИДе СА скроро призна че ще обучава джихадисти Виктория Нюланд си призна ,че са инвестирали за майдауна в Украйна 5 млрд.$ без да го крия Същата персона публично си каза мнението за ЕС цитирам "*** EU"

49

Анонимен

преди 9 години

По приятелите им ще ги познаете.

48

Пешко

преди 9 години

До ***,ето и от мен контрааргументи:На 5 януари 2008 година в Грузия е проведен необвързващ референдум за членство на кавказката република в НАТО, на които 77% от гласувалите се обявяват за присъединяване към евро-атлантическите структури[16].Русия от своя страна раздава руски паспорти на по-голямата част от негрузинското население на областта.[12]На срещата на НАТО в Букурещ през април 2008 под натиска Русия, Германия и Франция отложиха приемането на Грузия в НАТО.[22]

47

АНАЛИЗАТОР

преди 9 години

Иранците не са толкова *** за да се бутат точно сега между шамарите и да отнесат още санкции.

46

ха ха ха

преди 9 години

Бело знаме и смъкнати панталони"-как ти хрумна бе,човек.Смешно е наистина,ама дано не стане.Иначе споко,нещата са под контрол,ще става това,което трябва да стане,както винаги е било.Публичните изявления и речите са едно,ежеминутните консултации/скрити/между големите играчи-друго.

45

Истината каквато е!

преди 9 години

До 73 ККК Ще ходи с калашник да се бие.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D .. А от къде като ги продадоха бе??? Недей да пишеш глупости! Смеят ти се хората!

44

aha

преди 9 години

До Пешко Ето ти един аргумент Саакашвили ,който много ербап го даваше ,имал подкрепата на САЩ и тинтири минтири и сега се крие в САЩ ,щото доволния народ го търси да го съди за престъпленията му Само това е достатъчно да се разбере какво точно е станало в Грузия и кой го е провокирал Ама то малко акъл се иска а не зомбирано тролене колко зла била Русия

43

Истината каквато е!

преди 9 години

Пример за Боеспособността на ба... Наводненията от 2014г. Да видяхте армията да излезе... Кой ако не армията... А ние ги храниме с 1 милиард лева годишно прод танкове ракети камиони... вярвайте си на ба да ви пази... защо са ни??? А във Военно Време... Бело знаме и смъкнати панталони... Нали???

42

Анонимен

преди 9 години

Путин пьрво се хакна на резания Ердоган сега вече се надупи и на *** от Иран а честито искат да се вдигне петрола а на нас ни харесва да си зареждаме на тия цени а може и още да падне

41

лбов цветя и рози

преди 9 години

Русия била съюзник с Иран във войната с ИД.По голяма лъжа не бях прочел днес.

40

Анонимен

преди 9 години

Скоро всички ще се ориентират към азия просто не сте го осъзнали това е началото

39

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 70,аз аргументи за Грузия не прочетох. Ограмоти ме, моля, щото иначе твърдението ти виси със страшна сила у въздуха