343

VeDike

преди 9 години

Американците едва ли са имали по-безхарактерен президент някога.

342

1chovek

преди 9 години

Чета, чета и какво да ви кажа.... тотална и абсолютна, безпардонна простащина.Така ги зомбират братята американци, че...Ако някой замени в този текст Обама с някой бивш съветски ръководител, а думата САЩ - с СССР и ми дадат текста, спокойно бих се вързал и бих повярвал, че е автентично изказване от преди Перестройката...Мъка..

341

Путлер

преди 9 години

*** е аресор, навлезе в чужда територия и сега трепе невинни хора с ръждивите си пушки. Това е все едно Турция да навлезе в Родопите, как ще се почуствате? Мисля че си го заслужава, но страда народите Русия и Украйна заради един и*иот!

340

Анонимен

преди 9 години

459 Това от кой пиедестал / амвон се казва

339

dobri.vzn

преди 9 години

Това е американската демокрация! Дори и президентът може да говори глупости пред целия свят.

338

Анонимен

преди 9 години

Вижте какво Америка се възстанови от финансовата криза 2008-09 днес е отличник по икономически показатели като Високоразвита страна , Европа за съжаления след Световната криза я удари Дълговата криза или пострада от двойната сунусоида и сега едвам едвам тръгва нагоре затруднена допълнително от икономическите санкции от които страда повече от Америка , но пък е пряко зависима от агресията на Путин така че е нормално , не може да си гранична зона с конфликта и да си по добре . Одисей 1

337

Анонимен

преди 9 години

454 извинявай ти това наистина ли го мислиш , коя е тази страна където е осъществено , да не е страната на Алиса

336

мъка

преди 9 години

Ожалихте ги американците, а где так вольно дышет человек, а?

335

BG

преди 9 години

А и още нещо 449, ако наистина живееш в Русия сигурно си забелязал че то от руския език комай почти нищо не е останало - масово набъкан с .... английски чуждици :)))))Доста често аз съм се изказвал срещу "българските" журналисти които пишат грозните чуждици в статиите си, да ама те сравнение с руските си "братя" въобще не могат да се мерят :)))) Щото така бе ?!?! Мразим Хамерика, пък езика ни почти станал хамерикански :)))))

334

ukrainec

преди 9 години

До seira--------------68-летняя бабушка после обучения с украинскими военными получила прозвище "Каратель". Бабушка закончила изнурительную военную подготовку с курсантами, которые минимум на четыре десятилетия моложе нее. Пенсионерка стреляет из автомата на уровне с парнями. Бабушка рассказала, что решила пройти обучение после ужасающих сцен резни, в которой пророссийские сепаратисты яростно расправляют с украинскими бойцами. Также она хотела подать пример молодым людям. Мол, несмотря на возраст, вы можете изменить ситуацию, - пишет Dailymail.Больше читайте здесь: ru.tsn.ua/foto/68-l

333

seira

преди 9 години

САЩ - СТРАНАТА НА "НЕСВОБОДНИТЕ" ХОРА"АКО РОБЪТ НЕ ПОЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"

332

BG

преди 9 години

449, ако истина това което твърдиш - дай да видим колко са такива като теб :))) Пък може и да проверим колко българи учат в университети в "еврогейския съюз" и Хамерика и колко в Русия:)))) Щото мисля че дори децата на лидерите на твоите братушки учат в там :)))))Може ако искаш и да направим справка - колко от децата в България учат или искат да учат руски, и колко зубкат английски, немски, френски и прочее "упадъчни западни езици" :))))) То и Станишев е завършил АНГЛИЙКА гимназия :)))))

331

310

преди 9 години

До До 310чичо, човек се отличава по това, че може да мисли. Ако е, обаче, платен скачач, журналист, политик или друго такова ***, то ще да разчита на информацията, която му дават платените информатори, която няма и как да е пълна и вярна.Та ти си разчитай на треторазрядни източници, а хората е по- добре да запазят възможността да се информират от различни такива и ДА МИСЛЯТ.Со здраве. Друго не ти остава.

330

волгоградския

преди 9 години

Коментар 449 е мой между другото слава на Велика(не днешна)България и на РФ

329

до BG

преди 9 години

Аз не само че сьм бил на посещение в Русия аз си живея там а ако ми падне зелена карта за хамерика ще ти я подаря да си избьршеш зад...а защото за друго и не става. Спасибо

328

Ghost

преди 9 години

Колко нагло,империалистко,ционистко краварско изявление!Да браво на вас господа хамериканци успяхте хем да организирате преврат в Украйна хем да използвате последвалите събития и влиянието си в Европа за да притиснете руската икономика със санкции и изкуствено поевтиняване на петрола.Няма да забравим как се намесихте в Сърбия,Ирак,Либия,Сирия и Украйна естествено!Демократи хаха империалисти долни!

327

Слава Украини !

преди 9 години

До вече знам отговора-----"По руските телевизии вече се изказаха около 300 човека,които са пътували в автобуса до Волоховка и всички те свидетелстват че автобуса е обстрелян от украинската армия."

326

ukrainec

преди 9 години

До вече знам отговора О! Така да бъде винаги, когато свободни хора застават между техния любим дом и опустошението на войната. Благословена с победа и мир, нека спасената от небето земя да възхвалява силата която ни е направила и съхранила като нация! Тогава да побеждаваме трябва, когато нашата кауза е справедлива, и това да е нашето мото: В Бог е нашата вяра. Припев IV. И обсипаното със звезди знаме триумфално ще се вее над земята на свободните и дома на храбрите.

325

ukrainec

преди 9 години

До СпасПревод - Обсипаното със звезди знамеЗнамето с 15 звезди и 15 ленти, което вдъхновява поемата. I. О, кажи, можеш ли да видиш, през ранната светлина на зората, това, което толкова гордо приветствахме при последния проблясък на залеза, чиито широки ленти и ярки звезди през опасния бой, над укрепленията наблюдавахме, толкова смело се развяваха? И червения блясък на ракетите, бомбите избухващи във въздуха ни показваха през нощта, че нашето знаме е все още там. Припев I. О, кажи, обсипаното със звезди знаме все още ли се вее над земя

324

BG

преди 9 години

Само да попитам тук *** и русофилите - колко от вас са били на посещение в Русия ?!?! Ама да ви падне зелена карта за САЩ - краката ще си счупите :))))) Иначе много плюем по хамериканците и Обама - то лисицата като не може да стигне гроздето, все казва че е кисело :))))Също като руснаците - в руските медии непрекъснато се излива помия за България откак влезе в ЕС, ама за самите руснаци Европейска България е рай и мечта :)))) Също като Станишев - руски възпитаник ама сега евродепутат :)))