294

ПЕС

преди 9 години

До ahaнавит съм

293

aha

преди 9 години

До ПЕС Навит съм ,плати ми билета,дай ми малко кеш освен това и гледай майтап колко хора ще заминат

292

ПЕС

преди 9 години

ДА ГЛАСУВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА РЕФЕРЕНДУМ И ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО СПЕЧЕЛИ ВОЛЕН бей Ние западните заминаваме за САЩ И ЕС но ако СПЕЧЕЛИ БОЙКО червените памперси се МАХАТЕ ДО ЕДИН В СИБИР

291

aha

преди 9 години

ОО боже ,а какво ще ни купуват стоките украинците ,като са по-бедни от нас Минимална работна ззаплата в Украйна е вече е 80$ или около 128 лева(според официалния курс де ,а реално е още по малко) Голяма покупвателна способност няма що А но пък за сметка на това ,цените в Украйна ежемесечно се качват Заплатите на генерали и т.н. са цели 853 лева ,а на воиниците им 400 лева Много богат пазар няма що,направо уцелихме отново десетката ахахахахахаха

290

до 472

преди 9 години

Писанието ти е една огромна дивотия. Цялата отговорност за овъглените в Одеса носи путинската терористична мрежа действаща в Украйна. Едва сега СБУ започнаха тези да ловят тези гадове и да ги поставят зад решетките където е мястото на терористите.

289

Анонимен

преди 9 години

в Одеса изгоряха партийни комисари червени хмери 3 и 4 поколение на никой не либсват особено

288

мръсен циганин

преди 9 години

До 466Докато не признаете успехите на България през соца ,няма да има напредък защото трябва да ценим това което имаме ,точно такива като вас позволиха да се унищожи икономиката вместо да се модернизира с оправданието че било комунистическо и лошо!!

287

Анонимен

преди 9 години

Ами вие какво очаквате да ни приемат с отворени обятия?? Така ще бъде - ще ядем сопата и то яко. Що се отнася до Украйна - те са голи,боси и гладни - кой ще ни купува буклуците.До пишещите за погрома в Одеса не пишете дивотии.Всичко това бяха действия на привърженици на сега действащата върхушка Това се знае в Украйна в ЕС и в Америка. Същите тези хора могат да колят и да убиват да палят без да им мигне окото Преди а пишете си направете труда да знаете. Имам близки в Одеса и разказват чудесии

286

до 473

преди 9 години

С *** като тебе е излишно да разговарям. Точно аз съм работил в ЗИТ по разгадаването на откраднатите технологии и някакъв *** ще ми пише "грамотно" по въпроса. Знаеш ли *** колко американски чипове сме ги престъргвали на фреза микрон по микрон за да ги разгадаваме? Цялата работа беше още тогава обречена, ние не правехме технологии ние ги крадяхме и то много некадърно.

285

до 467

преди 9 години

Одеското овъгляване беше вследствие невнимателно боравене на путински провокатори и подривници със запалителни материали. Жалко че покрай путинските терористи изгоряха и десетина с нищо невинни украинци.

284

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен468 крайно съмнително Но определено ЩЯХА да са по добри от червената *** те ПОНЕ своя народ не го избиваха за разлика от ссср

283

до 460

преди 9 години

*** къде беше това световно ниво на електрониката? що така не се сещам въпреки че по времето на тошо работех в този така развит български отрасъл. Крадяхме технологии от америка и ги внедрявахме у нас със закъснение от 20 години. Това което имаха щатите през 1963 година ние не можехме да го произведем дори и през 1983.

282

Анонимен

преди 9 години

Орешарски, върни се друже. Ти си ни спасението. Ако е вярно това дето ББ казва че си фалирал банката на властта гърбава, то ти си герой на България. Добре е да фалираш и *** *** и цензуромедиите.

281

Анонимен

преди 9 години

sHTE PODKREPJATE FASHIRTI, UBIJTSI NA DETSA, LUDI, KOITO RAZRUSHAVAT STRANATA, IZBIVAT I OSKATJAVAT BRATJATA SI, STARI ZJENI OSTAVAT BES RUTSE I BEZ KRAKA, BEBETA UMIRAT RAZKUSANI OT SNARJADI, SAMO UKRAINTSITE DA UGODJAT NA VSEPRIZNATIJA PODPALVACH NA VOINI I MASOV UNISHTOZJITEL NA HORA - PRETENDENTA ZA SVETOVEN VLADETEL, ZA DA ZAGRABI RUSIJA???!!! Pozor za takova predatelsko, agenturno pravitelstvo! NIKOGA NJAMA DA KUPJA UKRAINSKO - KARVAVO E. I LEV NE TRJABVA DA DADE BULGARIJA ZA ***!

280

търговия с Русия

преди 9 години

Износа от Украйна за Русия постоянно се увеличава, това е благодарение на приятелското отношение на президента на РФ Путин към Украйна и топлите му чувства към украинския народ.В Россию с Донбасса продолжают массово поступать грузы-200

279

Към спорещите

преди 9 години

До всички дето приказват неграмотно. Властвуващите в Киев са потомци на Карпатските Белохървати. Нямат нищо общо с Украинците. Името Украйна идва от ОКРАИНА, така както са я назовавали в царска Русия - тоест Руски погранични територии. Отделянето и като отделна република става по време на Съветската власт и е заради обособяването на стопански области. Заради икономиката, източните области са придадени към Украйна. Одеса и Крим са придадени също от Хрушчов, но няма документ за това.

278

Български интереси :

преди 9 години

Украйна мрази да Плаща иска да получава и натрупва дългове ?От ЕС не казаха ли , че запазват някой търговски сделки с Русия ( които са в интерес на ЕС ) те не подлежат на санкции .Та България не е ли казала ( кои сделки са в интерес на България ) нали също е в ЕС ?Ама то да ги стане жал за нашата страна и народ !

277

светец

преди 9 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

276

още една седмица

преди 9 години

Остава още една седмица до саморазпада на това т.н. "правителство".

275

Анонимен

преди 9 години

То за нашия износ е достатъчна и Уганда. Имаме ли въобще износ, като махнем златните подаръци и изсечените безмилостно гори?!?!