62

Анонимен

преди 9 години

Единствените, имащи лична изгода украинци и руснаци да се избиват помежду си са ционистите!Та нима не те самите я запалиха и финансират тази война? Украинци спрете, използват ви за цели диаметрални на вашето съществуване и благоденствие!

61

23

преди 9 години

Kiev should immediately start weapons removal in Ukraines south-east Russian ForMinИначе бой по гъзягата :D

60

за 91

преди 9 години

Благодарен съм ти, че напомни отново за съдържанието на черепната кутия на Путин на съфорумците.

59

до 91

преди 9 години

Ако го нямаше *** на име Путин, нямаше да я има и тази тема за санкциите, Русия и Украйна.Явно че ти и началниците ти не можете да забележите тази очевадна истина.

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Ако отворим черепната кутия на тов. Путин ще намерим ръждясал Сърп и Чук, офицерската му книжка от КГБ и вимпела на СеСеСеРе. Останалото съдържание е междугалактически вакуум по-малко от 1 молекула на един кубически километър."Това есе на тема "Колко искам да ме забележат началниците " ли е или мнение по темата на от заглавието ? :)

57

Анонимен

преди 9 години

Мозговой: На кого е изгодно да се убиваме един друг?И сам отговаря - youtube/watch?v=CXrLRCJR9MI

56

До 53

преди 9 години

"Тъй-като на донецката аерогара няма жени и деца зад които да се крие руския спецназ, на вежливите зелени човечета им е много трудно да се бият там."Когати Киев призове да се спазва нещо - било то Мински споразумения, било то санкции срещу Русия, значи губи поредното сражение с 'терористите'.

55

Анонимен

преди 9 години

До ку куТой, ***, иска две топки - по-малки да са, и да го боли. Това е тяхната народопсихология

54

Анонимен

преди 9 години

rodinabg/readarticle.php?id=1106Тук ще прочете, кой създаде македонската нация и език. Ако линка не излезе, търсете в родинабг.сом

53

Анонимен

преди 9 години

До EMPЦелия цивилизован свят се състои от САЩ и колониите им в ЕС и Англия колониите от британската империя - Канада, Нова Зеландия и Австралия.. Но те винаги за били врагове на Русия. Когато Путин се опитваше да обяснява на Европа до към 2012-2013 г., че иска РАВНОПРАВНИ отношения между Русия и 'цивилизования свят' , никой не пожела да го слуша. Сега същия този свят задръства подопечните си медии колко е лоша Русия.

52

Анонимен

преди 9 години

Господа борци за демокрация,човешки права и върховенство на закона,щом украинците искали свобода е да ама и ние искаме,искаме референдум за или против ес и нато,за или против членство в евразия,същия терор ни се налага и на нас,искаме ние да решим

51

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (74)От края на 90-те досега Русия е вложила в развитието на Украйна над 50 милиарда долара. Щатите вложиха в саморазрушаването и 5, а ти пак си гони бръмбарите в главата кой на кого бил роб.

50

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До JE SUIS ГУРБЕТЧИЯРубладжиите те надрусали с минуси бе колега...

49

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Няма да има смекчаване на санкциите... - освен, ако *** не се разплаче...

48

23

преди 9 години

Аз даже предлагам да им наложат нови санкции, ама не му стиска на Обама. Давайте смело, много ще ми е интересно да видя какво ще се получи.:)

47

aha

преди 9 години

До Наблюдаващ Платени какви . Инак това за санкциите кво да го коментираме Всички губят,само САЩ печели(поне така си мислят де) Най-губещ е естествено ЕС Не стига че губи милиарди ,а и е длъжна да храни украинците Нищо чудно половината ни хотели лятото да са пълни с украинци ,които сме ги поканили на безплатна почивка или да им лекуваме ранените Инак щом се говори за 4 ли беше 5 ли беше мобилизация,значи е ясно на всеки,че Украйна е загубила страшно много убити и ранени

46

Алекс

преди 9 години

За мен в този конфликт най-чугунените глави си остават киевските. На всички вече им се изясни, че санкциите не променят руската позиция. Остава формулата на Обама: Русия да си плаща за поведението. Проблема е, че страдат и всички останали, да не говорим за украинците.

45

Анонимен

преди 9 години

Имаше примирие. "Опълченците" го исползваха да удвоят териториите си. Два месеца вече не спират да обстрелват леището. Какво повече искате?

44

Наблюдаващ

преди 9 години

Защо изобщо ни занимавате с болните мераци на Киев? По-добре пишете за погрома над Горловка, и Донецк - жертви, ранени и къде спят няколко хиляди души, които в момента са без прозорци. Що за журналисти сте?!

43

Анонимен

преди 9 години

За последние три дня российская армия несет колоссальные потери. 382 человека отборный спецназ, морпехи, десантура. Раненых до 500 человек.