10

дедо ПИЧ

преди 9 години

Кви теории ,кви 5 лева?6 милиона Израелци се оправят с цели пълчища тарамбуки .Тарамбуките като чуят за МОСАД и прави се ***.А *** Франсета три мекерета на луди ги направиха........кво повече да коментирам?!

9

Прохор (Прошенка)

преди 9 години

До Анонимен 3Аз ще ти кажа какво става ! В Чечня християните се уважават и са равноправни на мюсулманите . Там никой не руши и пали църкви . Самият Кадиров не веднъж е казвал , че не е толкова важно човек каква религия изповядва , важното е да вярва в Бог и да не е атеист. А сега мистер анонимнико , май френд искам да ми кажеш какво става в Саудитска Арабия , Катар и Кувейт все съюзници на САЩ , където ако те хванат че си християнин те осъждат на смърт чрез обезглавяване , чакам отговор !

8

Анонимен

преди 9 години

Каквото й да е ( Франция се мюсолманизира ) и на Французите им писна ! купуват списанието да покажат солидарността си - Ние сме французи и имаме наши ценности !

7

358

преди 9 години

Ами то ако вярваш на медиите ние сме се качили и на луната.

6

Анонимен

преди 9 години

Още в началото стана ясно,че има нещо гнило. Клилчето, в стил "xоливудски екшън" излъга много xора, но не всички

5

Анонимен

преди 9 години

Другари атакисти и комунисти ... кога най-накрая ще си признаете, че сте в един отбор с ислямистите ?

4

Анонимен

преди 9 години

Война на Ислямска държава с Франция

3

Анонимен

преди 9 години

""Рамзан Кадыров назвал личными врагами всех, кто поддерживает право изданий оскорблять религиозные чувства мусульман"".............Излиза, че другаря путин ... иначе голям християнин и славянофил ... поддържа и плаща огромни пари на един откровен ислямски терорист като кадиров.Другари атакисти и комунисти ... какво става ?

2

1

преди 9 години

Тия драскачи на конспирации знаят ли лафа за един мармот ?

1

Анонимен

преди 9 години

Франция се ислямизира, а Париж става новата Палестина.