13

Банго Васил

преди 9 години

Цитат от песен на орекстър Контрол към съществото лъснало на снимката... "Ти още ли си тука ***?!"

12

Анонимен

преди 9 години

Дисаги май и ти си от сайт на сайт.Цецо е велик.

11

Анонимен

преди 9 години

ЕС така обеща че ще плати на Украйна задълженията към Русия, но НЕ Е. Русия още чака. Инфрасруктората която ЕС ще отпусне 6 000 000 000 ще се нахраните вие, асфалта нас няма, видяхме го вече 3г при вас. А пак ли ще са турски фирмите които ще строят пътищата- ДАААА. И кои политики ще се финансират на АКЦИИТЕ ти за разчистване на с-ки и строене на фабрики за амфетамини на шефа ти ли. Ти говориш така сякаш в БГ има само *** и *** народ. Има 70% от които 50% не гласуваха и 20% за други парти

10

непукист

преди 9 години

Все си мисля ,че този ако беше политик в ЕС или УСА щеше отдавна да е забравен от медиите и да си има вземане даване с правосъдието ,а не да дава мнение от какво има нужда България.

9

анонимен

преди 9 години

С посещението си в България,Джон Кери се убеди в дупедавни те ни политици готови на всичко да му угодят за тях българските интереси не са важни и *** такава угодническа стойка и усмихва правеше да му се догоди на човек от физиономията му.

8

Анонимен

преди 9 години

Ами като си смъркаха кавето в Кърджали и се договориха да дестабилизират правителството=тогава не беше ли популистко ?Много сте стабилни, много пари ви отпусна Европа-ама не казвате колко национални интереси предадохте!

7

Анонимен

преди 9 години

след като ЕС дава около 6 милиярда,защо искате още 8 кредит цуцо,цуцооо крадецо рано или късно ще те наместят и теб там където ти е мястото

6

Анонимен

преди 9 години

Айде не се правете че се карате има и по-умни в БГ, които могат да смятат, че ако ДПС са срещу вас, падате. Мислете колко хора са напуснали БГ от както вие дойдохте, колкото за всичките 20г преди. Мислете колко се самоубиха откакто сте вие-1място в света. *** мръсни. Аз се спасих, но спокойствие няма да имам ако ти Боко и Костов се отървете без да усетите страшна болка.

5

Гочо

преди 9 години

Доверието на Европа в България е само в главата на политиците.Важно е дали народът ви има доверие.А то отдавна вече е изгубено.

4

...

преди 9 години

А тоя на снимката защо още не е в затвора??????

3

Афрйкански

преди 9 години

Дааа,на мутрите им е нобходимо повече време //

2

Анонимен

преди 9 години

rublajiii,aide s kufarite rubli kumevraziqta.marsh!

1

Анонимен

преди 9 години

Цветанов мисли......изказва мнение....невъзможен процес при него.