11

Анонимен

преди 9 години

Айде сега всички руски фенове ми кажете какво трябва да направи Украйна в случая? Да заяви: ние няма да се бием с вас, защото сте ''велика'' държава и ви отстъпваме каквато територия искате доброволно за да няма пролята кръв и сме готови докато свят светува да сме безгласни роби и да изпълняваме всяко ваше желание.Това ли е правилното решение според вас? Ако е така , няма ли всички вие да твърдите: украинците са страхливци и без бой си свалиха гащите? Ако утре и нашите турци поискат отцепване???

10

Един Българин

преди 9 години

До Анонимен 9Добре де защо всички *** сте някакви анонимници? Нали поетът беше казал "стреляй меня в груд - я комунист!". Западът иска мир , а най-много украинците, но с руснаците едва ли ще е лесно. Дори и да им подарят източна Украйна, те няма да мирясат, защото смятат, че Украйна е тяхна и трябва те да решават какво да се случва там. А и руснаците са си империалисти от край време и ще плащат на "доброволци", но няма да отстъпят. За това и им свиха тоя номера с петрола.

9

Анонимен

преди 9 години

9 а нещо за разстреляния автобус няма ли да напишеш

8

Анонимен

преди 9 години

Ще се спукам от смях!Цяла есен едни обясняваха, как дойде ли зимата, Украйна е свършила. Сега гледам по-надолу един е писал, че сега е лесно, но дойде ли пролетта, става кален сезон и техниката ще спре :)Чакам с нетърпение пролетта да прочета как сега е лесно, но дойдат ли летните жеги, с Украйна е свършено :)

7

Българин

преди 9 години

До Анонимен 3Действително не съм българим , а съм БЪЛГАРИН,какъвто ти едва ли си.

6

Анонимен

преди 9 години

Скоро, ще има още купчини печен укроп и раздробени "киборги".

5

Анонимен

преди 9 години

4 де да бях ама не съм и трябва да търпя такива като теб

4

Анонимен

преди 9 години

3 ти си американец правилно казваш

3

Анонимен

преди 9 години

2 ти не си българим не лъжи

2

Българин

преди 9 години

"Киев прегрупира войските си в Източна Украйна..." за да угоди на САЩ като избива собствения си народ

1

Az

преди 9 години

Само ако може по-бързо, че сепаратистите ги мелят на кайма. И да пратят повече !