20

Анонимен

преди 9 години

ako bqha BSP na vlast nmashe da se shumi tolkova po masovite medii,a shteshe da e sushtoto ili po-zle.dolu rusiq

19

Дяволът

преди 9 години

До АнонименПогледни бежанците без очи :) Колко народ изклаха "невинните" иракчани, сирийци, моджехидини, знайни и незнайни "бойци в името на всевишния им бог".. Няма да забравя снимката на поредната терористка, драснала вече кой знае къде - супер хрисимо и спретнато изглеждащо момиче. И на втора снимка - същата тая божа кравичка с УЗИ !!!

18

Анонимен

преди 9 години

ZЗА ТАЗИ БЕЖАНСКА КРИЗА СА ВИНОВНИ САЩ И ИЗРАЕЛ,КОИТО ЗАПОЧНАХА КАКТО ВОЙНАТА В СИРИЯ,ИРАК,АФГАНИСТАН И ТАКА НАРЕЧЕНАТА АРАБСКА ПРОЛЕТ.СЕГА НЕКА ТЕ ДА СИ ПРИБИРАТ ПЪЛЧИЩАТА ИМИГРАНТИ ,ВМЕСТО НИЕ И ЕВРОПА ДА ГИ ПРИБИРАМЕ И ХРАНТУТИМ.В ТАЗИ ВРРЪЗКА ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОВДИГА ВЪПРОСА ЗА ТОВА ,ЧЕ ИЗРАЕЛ КАТО ГРАНИЧЕЩА С ДЪРЖАВА В КОЯТО ИМА ВОЕНЕКОНФЛИКТ КАКВАТО Е СИРИЯ,СПОРЕД РАЗПОРЕДБИ НА ООН ИЗРАЕЛ Е ДЛЪЖНА ДА ПРИЮТЯВА БЕЖАНЦИ,А ВМЕСТО ТОВА ЕВРЕИТЕ НЕ ПУСКАТ НИКОЙ ДА ПРЕМИНЕ ГРАНИЦАТА ИМ

17

Анонимен

преди 9 години

Китай са извън ЕС и са първа икономика в света защото вярват в комунизма.

16

мерджанов

преди 9 години

Ей човече срам за фамилията бе далечни ми братовчеде

15

Анонимен

преди 9 години

Да се построи оградата и да не се пускат емигранти в България! Всички политици трябва да се работят за това!Европа и пет пари не дава за нас и с нищо няма да ни помогне!А Турция гледа колкото може по-вече емигранти да прати у нас!Целта е -ислямски коридор до Албания и Косово!

14

Анонимен

преди 9 години

11 ако излезем от EC тези българи които ще се върнат в България веднага се нареждат за помощи. Аз на това му викам банкрот на държавата.

13

Анонимен

преди 9 години

Поток на ислямски бежанци в България засилва влиянието на ДПС.

12

до 7

преди 9 години

и на колко морета ще станем?Ами ако си поискаме и океан.Мани,мани.

11

Бостан + Местан

преди 9 години

Борисов ще направи коалиция с Доган и Ердоган и проблемът ще се реши.

10

Анонимен

преди 9 години

Когато стане въпрос за работа властта винаги е в паника. То да бачкаш не е като да седиш пред камерата и да бълваш умни мисли нали така за народа и за тежкото време.

9

вън от ЕС спешно

преди 9 години

Време е да излизаме от еС и да поставим стабилна ограда на южната граница и да не бъде допуснат нито един емигрант повече. Ако не- свършено е с християнска България. Политиците ни трябва да са отговорни и мъдри! Това не е нито Южен поток, нито забрана за пушене на обществени места, нито продажба на криви краставици!!

8

до 5

преди 9 години

Преди година, когато тоя проблем ни се стовари на главата, какво правиха твоите отговорни Фактори ? - Организираха протести и торпилираха държавата по всички възможни начини. Добре, че сега ДПС Ви е партньор. Иначе ще стовари 30 000 в София да крещят ,,Оставка!'' и ще я втасате съвсем. На Скатажията направо ще му окапе рехавата брадица!

7

Анонимен

преди 9 години

Много ми xаресва властта да е в паника. Xеле пък ако подадат оставки много ще ни зарадват. Но де тоя късмет.

6

Анонимен

преди 9 години

Тия горните, и управници и опозиция, сичките до един на границата до края на мандата - барем да има някаква полза за обществото от тях

5

до 3

преди 9 години

Не само, че ще граничим, но както е тръгнало ще бъдем и в една държава, както е било в романтичното старо време. Нали знаеш къде са били заточени комитите - Диарбекир, Мосул, Халеб, Сен Жан д, Акр......

4

?!?

преди 9 години

Ей, мекотели от БСП, не само властта е в паника. Цяла България е в паника, вие какво се радвате, че други ще му берат гайлето, все едно не сте Българи от БСП - то? Никога не сте заставали зад националния интерес, все със свалени *** сте ходели!

3

БГ

преди 9 години

Не си спомням Бойко кога не е бил в паника,само че го прикрива,но много му личи!

2

Анонимен

преди 9 години

От коментарите в последно време стана ясно, че нашите са се съгласили тук да пристигнат до края на годината 200 000 души. Цифром - словом, това е споменатата цифра от отговорните фактори.

1

Анонимен

преди 9 години

Неизбежни са сблъсъци на турската с българската армия на границата.