149

Анонимен

преди 9 години

До до 173"А защо путинландия е срещу РОДИНАТА НИ-БЪЛГАРИЯ,безроднико?"Тя путинландия не е срещу родината ни България, а България е срещу Русия, а без Русия сега и на български нямаше да говориш, тъпчо.

148

Анонимен

преди 9 години

e amerikance kato diode tuk vse iska ne6to.na6te politici kato hodqt v CCCP I kato im pi6ata tam zakonite e dobre.abe proruski predateli.sprete da se podavata na provokaciite na ruslite medii.mislete malko.

147

баба Гица

преди 9 години

УжаааасТ!Отврат!Станах фригидна от карикатури като тези на снимката.Грозни, нагли, алчни, ***,дали си за.ниците под наем.Но пък прости и неграмотни родоотстъпници и предатели.Всеки ден ме облъчват с такива.Как не се намери 1 политик, истински мъж с топки в тази обрулена държавица...

146

Анонимен

преди 9 години

Bravo Keri.ima mnogo promiti mozici v BG,koito ne ucenqvat.6te se obrazovat I te.prosto mnogo proruska propaganda ima I zlobniq ruski president ni e stupil na 6iqta.dobre do6ul!

145

ппппп

преди 9 години

До Анонименсъгласен съм за болшевиките, но дали сме толкова братски народ? кога през вековете сме били близки?

144

Анонимен

преди 9 години

NA USA NE IM PUKA ZA ARABITE, TE IZPOLZVAT KONFLIKTA ZA DA VKARAT EVROPA VAV VOINA I DA JA DESTABILIZIRAT, I USPQVAT, KATO IMA PROSTI I KUXI POLITICI KATO SARKOZI KOITO SE XVARLI DA VOIUVA V LIBIA, SEGA HOLAND SE PRAVI NA GEROI , UBIVAT ARABITE VECHE 6 GODINI, POSLE XLENCHAT CHE IMALO ATENTATI??? AMI VIE KAKVO OCHAKVATE BE, OVCI ? SEGA TEPARVA VI CHAKAT ATENTATI, SALZITE NQMA DA BADAT EDNOSTRANNI!

143

аман от тъпанари

преди 9 години

164 американец -*** се прегледай - ти си тежък клиничен психиатричен случай. Не знам някъде по света янките да са донесли нещо добро. Те са ***, алчни, агресивни каубои. А тоя юдейо - американец ни е дошъл на крака само заради хубавите ни око. Срамувам се от такива *** иплатени Бокови клакьори.

142

Анонимен

преди 9 години

До американец 164Америка е най големият икономически балон, а ти знаеш как свършва обикновенно балона, нали?

141

Джеврие Башсой

преди 9 години

Вай, дано е за добро. Мен визите не ме интересуват. Европа и Азия е многопо-добра от Америка. Щом тоя идва дотук значи е на зор.

140

Руди

преди 9 години

САЩ искала от България! ....а България нищо не иска от САЩ! А историята е категорична, че който е станал съюзник с нас все е губил , а и затова сме на този хал....Няма управия...

139

до 173

преди 9 години

А защо путинландия е срещу РОДИНАТА НИ-БЪЛГАРИЯ,безроднико?

138

peace бабо

преди 9 години

До брей"След това можем да очакваме посещение от високо ниво на "Воевода", "Булава", "Ярс" и т.н. руски представители"Аз предлагам, украинците така и така правят суджуци от руските наемници, да пращат насам, да има разните чугунени *** и атакисти да има какво да си завират в г*за.

137

Вуте

преди 9 години

Тежки дни предстоят за "петата колона" на Москва у нас. Време е да бъдат окончателно разгонени. След като толкова им е мил Путин ,защо не емигритат в Русия. Ама все гледат към Запада. Както и техните деца и внуци!Пълна шизифрления.

136

Aлекс

преди 9 години

Забавно. Предполагам, че щатските енергийни експерти първо ще предложат да се намалят цените на Гълъбово. После окончателно да се спре АЕЦ за да не сме зависими от руски суровини.Може би ще получим и кредитна линия да си купим нещо хубаво и скъпо.Някак визите ще почакат.Но най-вече не трябва да пречим. А ако изгоним руснаците, още по-добре.Кое от този комплекс според вас ще се случи?

135

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече пишат волевопутинуиднитеджуджета и се катерят по чукарите,толкова повече им лъсва червения ......

134

пундел

преди 9 години

До Анонименточно шистовата не е революция и не е затрила никого, освен живеещите във фракинг регионите. ако се интересуваш от темата, ще знаеш, че самите щати започват да не вярват в нея. пътлер трябва да бъде затрит щото е диктатор от посткомунистически тип и не се церемони да си играе с цели нации. санкции до дупка.

133

Анонимен

преди 9 години

До колибриЗа да омаеш българина на изборите трябва само едно. Обещай му, че ще получава много пари без да работи и че свободно ще може да си показва селянията. Повече нищо не трябва.

132

до gogo

преди 9 години

Това в списание *** ли го прочете

131

АК-47

преди 9 години

Отдавна е време за отстр.ел!

130

Анонимен

преди 9 години

*** са едни маскирани слуги на родната олигархия а се титуловат *** само за да получат някой долар, напълно незаслужено, защото те отвращават хората с писанията и думите си. Моля спасете ни от тях. Те са на нивото на Путиновите ***. Отвратителни и недемократимномислещи хора. Вие сте много по-голям български патриот от тези хора. Нищо, че защитавате на първо място интересите на собствената си страна.