14

Анонимен

преди 9 години

Щом се знае кои са, къде и защо са били, да не ги приемат обратно в Европа!

13

Анонимен

преди 9 години

Имаше опит за масонски преврат чрез атентатие и големия митинг Но не успяха сега ще има бой по кокалчета след едни предизвестни избори В тези избори всьщност шансът на всета ако не се купуват избори на твьрдо

12

Анонимен

преди 9 години

VNIMANIE !!!!!! TOKU6TO BE DE6IFRIRAN AGENT OT...... koyto se prestavq za GURBET4IQ

11

Анонимен

преди 9 години

gurbet4iq donosnik na slujbite

10

От България

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ - непрекъснато я споменават днес в Американските новини.Показват снимки на арестувания джихадист на 1-ви Януари ! Май е арестуван втори ? Преминават от Турция ! Турция не ги арестува ..

9

Анонимен

преди 9 години

zaglavieto e napisano ot negramoten cirvul ima pravo pis kakto vinagi

8

US marine

преди 9 години

Спокойно!Сега ще стане следното:Първо: Франция ще възобнови въздушните удари по ИДВторо: Оцелелите пикочи ще тръгнат към ЕС, но ще попаднат в нещо като институционален буфер,ако въобще преминат през всички европейски граници де.Трето: Лека полека службите ще опукат по-опасните, останалите-в санаториуми и затвор до животПарен каша духаТа така...

7

Религията и Вярата

преди 9 години

Да се молим на Господ тези Терористи да не научат за Смяната на българските муслумани с християнски тоест Възродителен Процес че те убиват за няма нищо а това е Края на Света за тях , Религията и Вярата

6

Анонимен

преди 9 години

Една голяма част ще влязат в България ??А не може ли да ги държите извън Българската Граница ! Да си остана в Ислямиска Турция и Ердоган да ги храни !

5

Анонимен

преди 9 години

И щом знаете, че ще се върнат, та даже и точната цифра, що не ги посрещнете подобаващо???? Или пак и работа, и разрешително за престой, и дом ще им дадете!!!! А после пак ще се разхождате из Париж и ще квичите на умрело!

4

В.И.Ленин

преди 9 години

Въоръжете Народа... Или той, сам ще го направи!

3

Анонимен

преди 9 години

Е до сега от лятото , когато обезглавява ха журналисти - не ги проучихте и да им отнемете гражданството ! И да обявите паспортите им за НЕВАЛИДНИ !Така че като покажат паспортите си , по компютрите да се отчита ??Не ви ли се отклоняваше вниманието от истинската Заплага . Даже Плевнелиев показа врагът на ИЗТОК!Сега по Американската телевизия днес за пръв път споменават БЪЛГАРИЯ !Задържани са джихадисти , влизащи от ТУРЦИЯ ? Какво ще каже Плевнелиев , - врагът е от към Турция !!

2

<><>

преди 9 години

Интересно ми е защо след като се знае за определен брой хора че са воювали за ИД и са потенциални терористи .....се държат на свобода ?

1

Свещенная Война!

преди 9 години

Ама в чували или духом?:-D:-D:-D