19

Анонимен

преди 9 години

Че ако е бил депресиран защо да работи? Ето,че нещо намирисва. Никои няма да го остави да работи болен.Значи е льжа.

18

бореца

преди 9 години

Като гледах записа на атентата изникват някои въпроси първо - падналият ранен полицай който беше застрелян от упор ами то нямаше грам кръв на тротоара а при изстрел с Калашник от упор направо пръска главата на човек аз имам случай в казармата на пост простреляхме диво прасе от 5 метра направо главата му се пръсна а тук няма нищо ама грам кръв няма и освен това те даваха знаци на някой който не се вижда освен това произнасят изрази на английски при условие че са родени французи нещо не е така!

17

Зимзелен

преди 9 години

Мерси за предупреждението, не смятам да разследвам атентати, не съм толкова луд.

16

Шерлок Холмс

преди 9 години

Мисля че знам какво се е случило,непознат номер му се е обадил и със силен американски акцент му е казал ,че или той ще се самоубие или семейството му ще се "самоубие"

15

Кофти, ама ...

преди 9 години

И сега, кой ще разследва?

14

Патриот

преди 9 години

Много от активистите за разкриване на истината около атентатите от 11ти септември ,също ги хвана депресията и се "самоубиха"

13

злият

преди 9 години

Явно комисарчето е било кадърно и е открило ,че зад атентатите стоят агенти на партньорски служби зад океана /цру/ и веднага са го самоубили

12

мaкоко

преди 9 години

Нещо понaмирисвa товa. Винaги когaто медиите говорят зa уж "сaмоубил" се човек , имa нещо гнило. Предполaгaм ,че полицaят се е нaтъкнaл нa нещо и някои от службите е трябвaло дa го "сaмоубият". Целия този "теaтър" който се рaзигрa във Фрaнция мирише нa конспирaция. Подбуждaне нa религиознa войнa? Достa "удобно" изглеждa , не мислите ли :) ?

11

Анонимен

преди 9 години

С цялата си наглост западняците обвиняват Путин в нарушаване на свободите и човешките права, а в същото време те системно потъпкват правата на собствените си граждани и премахват неудобните им. Единствено с права и то повече от необходимото се ползват ислямските емигранти.

10

Анонимен

преди 9 години

Е...ясно...Разбирам да е имало трагедия в неговото семейство...ама да изслуша роднините на жертвите и после да се самоубие от мъка ми се види малко налудничево като представяне на нещата.

9

Смешно е

преди 9 години

Вече е смешно, трагично. Западната "демокрация" е мъртва отдавна. Хитлер и Сталин били най - големите злодеи и диктатори, но те бледнеят пред днешната западна демократура.

8

Щпагата

преди 9 години

Ми аз няма да се учудя, ей сега както си стоя у нас да напишат, че аз съм свързан с терористите. То големи манипулации, големи интриги. Този комисар или е бил мюсли и от Ал Кайда са му наредили да е камикадзе. Или по вероятно е да знаел повече от колкото трябва и ЦРУ или МОСАТ да го самоубиха

7

Анонимен

преди 9 години

гнус ме е вече от този филм! службите на онези "великите" стоят зад това. толкова противоречиви информации, толкова фалш ... а бе някой видя ли тези от снимките мъртви?

6

Анонимен

преди 9 години

В някои медии вече пишат че бил психически лабилен,демек-смятал е наистина да разследва ,а не да прави каквото му се каже!

5

Щпагата

преди 9 години

Б...ти новината! Да не се окаже сега, че полицейския комисар е свързан с терористите и са посещавали една и съща джамия??? Абе то цяла драма за Холивуд стана. Единия го подозирали, ама той бил на училище, другата уж беше в еврейското магазинче, после избягала в Сирия през Турция. Сега комисарчето се самоубива. Това да не е някакъв детективски роман бре? Тези задминаха Конан Дойл

4

Анонимен

преди 9 години

Съветвам склонните към самоубийство полицаи да вземат наличното въоръжение и боеприпаси и да загинат мъжки очиствайки някоя джамия.Другото си е бошлаф в чистия смисъл.

3

дедо Ташунко

преди 9 години

Бог да го прости. Само не зная дали не е знаел излишни неща, та са го самоубили.

2

Анонимен

преди 9 години

edin cesten covek .van poliz\iata ot givota na bednite hora

1

Анонимен

преди 9 години

kamikadze