170

Икономист

преди 9 години

Путин и икономика? Путин и план? Стига с тия оксиморони. Путин е един евтин популист с лична амбиция за власт, пари и "народна любов". Може би Русия ще се осъзнае един ден, дано дотогава Путин не е опустишил напълно страната.

169

Анонимен

преди 9 години

291 по-добре нищо да не беше казвал, отколкото тази тъпня с която нищо не каза...

168

циника

преди 9 години

275, сляп не сляп, по-добри данни от неговите и тези на Мадисън, няма. За да фигурират данни от тези две години в таблицата, значи има защо. Оттук нататък да излязат по-добри историци на икономиката и да го опровергават.

167

циника

преди 9 години

След като сме били съюзници на хитлеристите, най-естественото нещо е да бъдем смазани от бомбардировки, без значение дали съветски или американски. Така че спорът, който водите е безпредметен.

166

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 284Ква история да четем обаче... В едната пише 500 години турско робство, а в другата 500 години братско приятелство с Турция... Нали да не объркаме и историйте с Русия... Затова питам...

165

Анонимен

преди 9 години

Путин ще се оправи,ама вие напишете как ЕС ще се справи с стагнацията и безработицата в страни като България с безработица от 20 % нагоре,с ежегодния дефолт на Гърция и чакащия в Италия и Испания!!!!В България има области с над 30 % безработица.В Италия,Испания,Франция младежката безработица е над 25 %.В Русия младежката безработица и средната обща не надвишават 10% и 7 % съответно.

164

Анонимен

преди 9 години

Абе допускам, че РФ пречи на много българи в България да станат богати бизнесмени, но не разбирам защо даже в ЕС нашенци я миячи, я чистаци я общи работници, а жените да не казвам... Там явно пак РФ и Путин им пречиат да се реализират... :))

163

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТБорис 3 (баща на Симеон Борисов - Кобургов) и Хитлер са планирали българска армия да се прехвърли през Дунава и да завземе Одеса и Крим от СССР и СССР бомбардира казармите в Русе и Добрич което отказва Борис 3 да обяви война на СССР. Жертвите и щетите обаче са нищожни в сравнение с бомбите на САЩ и Чърчил който е искал София да стане поле с картофи, а България да бъде поделена между Турция и Гърция.

162

петко

преди 9 години

В периода 12 - 13 септември 1941 г. се провеждат нощни съветски бомбардировки над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица. Не се правете че разбирате от история.

161

Румбо

преди 9 години

Честно казано,какво ще преживеят руснаците ми е през оная работа!Важното е да оцелеят и успешно да се противопоставят на САЩ!Всеки ден в които Русия преодолява трудностите е пирон в ковчега на Новия Световен ред-това за мен е напълно достатъчно!Гледката на беснеещите от яд юдо-масони е мехлем за душата ми!Амин!

160

циника

преди 9 години

237, Байрох е "***"? Ами тогава намери някой неидиот, който да представи по-добра класификация по въпросните показатели.Защото Байрох е всепризнат историк на икономиката.

159

АТАКИСТ

преди 9 години

до брейПрав си! Това е загубено време, но пък така и така си губя понякога времето тук-що да не им отговоря на *** кавали...

158

ОФ

преди 9 години

Изданието "Неделя.uа" предложи на своите читатели да отговорят на въпроса: "На кой политик бихте доверили управлението на своята страна (Украйна)?"Резултатите се оказали шокиращи за украинския ресурс - 85% от читателите са гласували за Владимир Путин.

157

Анонимен

преди 9 години

267 до брей... най-накрая един свестен коментар някой да напише...

156

Анонимен

преди 9 години

Няма страшно за Путин и Русия. Стандартът им е по-висок от нашия. Имам предвид среден приходи, отнесен към среден разход за човек от населението, свързан с основни потребности. Здравеопазването и образованието е доста по добро от това в България. Раждаемостта също. За какво говорехме? Май-трябва да се самосъжаляваме. ЕС ни беше последния шанс, но след 10 години сме на кота 0 /нула/. Т.е. Малко по-зле от преди. Но се успокояваме, че сме добре, ако успеем да се самозаблудим, че Русия е зле.

155

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТПитай колкото си искаш, но дори да им го нарисуваш отговор няма да получиш. :)

154

Анонимен

преди 9 години

Брей много спецове тук по РФ. Ройтерс, коментари и само от разбирачи нагоре все събрани.

153

Анонимен

преди 9 години

Кво да каже, като руските войски са срещани с хляб и сол, а не с оръжие. Сега пак ще стане така, а *** ще са в първите редици на посрещачите с червени байрачета! Духовно бедни ми Сороше, ти залагаш на продажници и фурнаджийски лопати!

152

АТАКИСТ

преди 9 години

до 247Казвай колко са загиналите българи от руските бомбардировки. Казвай!К'во да кажеш като няма какво.

151

Анонимен

преди 9 години

Сичкото *** на България тука дошло русофоб да става, центи да иска