40

Анонимен

преди 9 години

До anti CHARLIproblema ne e Dali hulich bog , problema e , 4e islqma trqbva da si otide po rodnite mesta , ako me razbirach , hristiqni I muslimi ne mogat da jiveqt zaedno v Edna strana

39

Само минавам

преди 9 години

До Прагов и сие... Вервайте си, пичове!!! По форумите сте Сила Неземна! Ама сте мишоци и гласувате за бира и кебапи.. Айде стига, че мирише....

38

реалист

преди 9 години

Целият свят е тотално объркан, вече не е ясно кое е ляво, кое е дясно, кое е социализъм, кое националсоциализъм, кой е националист и тн?!?!!?? При джихадистите обаче нещата са много ясни и прости! Има няколко прости правила, отрязването на глава е нещо нормално, което не предизвиква кой-знае какви емоции! Хората не осъзнават пред какво е изправен Света! На това трябва да се сложи край!

37

Анонимен

преди 9 години

До до 36-тиproblema e drug , hrsitiqni I musulmani ne mojem da jiveem v Edna darjava , I poneje evropa e na hristiqnite , musulmanite trqbva da se varnat v maroko , aljir , Tunis , egipet , Pakistan I tn , drug izhod nqma

36

anti CHARLI

преди 9 години

НЕ сме Шарли! Ние българите сме непригодни за манипулация- тези безсмислици и демо-лозунги да си ги вдигат на Запад. Те сами си вярват!Присмехулниците -карикатуристи си получиха заслуженото. Най-добре и този който се смее последен!Да убиваш е грях но да хулиш Бога е по-голям грях . Не плачета за "Париж-столицата на разврата..." а и не вярвайте толкова много на т.нар. "мюсюлмонска връзка" - нагледахме се на постановки.

35

Анонимен

преди 9 години

Днес.бг вие не сте Шарли. Вие сте просто неграмотни журналисти. А под статиите ви преобладават коментарите на *** любовници на льо Кен, Слутин, Долен Смидеров, Хахмед Джоган и Винету.

34

Анонимен

преди 9 години

До Праговbratle prav si , no sas sila nema da stane , iska se mozak , amerikancite parvi na teb chte otsekat glavata . nadejdata mi e franciq podkrepena ot germaniq I cqla evropa , da izgonim islqma ot evropa , amin

33

до 36-ти

преди 9 години

ако някой не бъде изтрит:)))) надявам се ,че на теб гаврата с Отеца ,Сина и Светия дух не ти е харесала иначе ще е твърде жалко !!! ..за теб !!!

32

Анонимен

преди 9 години

Като му гледам противната мутра се радвам, че не е Шарли

31

Акъл море

преди 9 години

Франция,както и другите западни държави вървят по много грешен път.Франция първо трябва да спре да поддържа джихадисти срещу Сирия.Тези арабски французи,които ходят да се бият срещу Сирия трябва да бъдат арестувани и съдени за тероризъм.Трябва тотално да се забрани на журналисти-"демократи"да се подиграват с мюсулманските светини.И основното-трябва да спрат да приемат неограничено и безразборно чужди на Франция религиозно и етнически хора.За дастане това обаче,Франция трябва да се ПРОТИВОПОСТАВИ

30

до 36

преди 9 години

Как не чуx за това по-рано. Сега тръгвам да им xвърля граната.

29

Анонимен

преди 9 години

Превърнаха всичко в евтина пропаганда, загинаха не само журналисти, а също така и полицаи, и обикновени граждани. Не свободата на словото, а сигурността на човешкия живот е застрашена, защото без хора няма свобода на изразяване.

28

На Амуро куро

преди 9 години

До Анонименна местен български език това ,което са направили тези "блюстители" на свободния печат е една много жестока провокация спрямо ислямистите ,чийто отговор те търсят отдавна...света се скапа ,господа съдебни заседсатели ,откакто пак заложи на картата на религията...Господ,Аллах,Буда ,Кришна,Бойко Борисов и още много божества ще се съгласят със мен ;)

27

до Прагов

преди 9 години

само така пич и мене ме сърбят ръцете да въртя рамбовския назъбен дайте знак и да почваме

26

До Чарлз Чаплин

преди 9 години

Само че същия този вестник Charlie Hebdo, изобрази в карикатура Отец, Син и Дух Свети в хомосексуален акт...

25

Анонимен

преди 9 години

Сега е модерно да се правиш на съпричастен, докато целия свят е насочил прожекторите към тебе. Аз не съм съпричастен с вестника, а с жертвите, а тези, които са "Шарли" да се засрамят, загинали са двама полицаи, които също не са от екипа на Шарли.

24

Анонимен

преди 9 години

Журналистите никога не са били нещо полезно и нещо добро.Навремето са казвали на вестниците "публични листове". Това звучи като "публични жени".Ясно е, че исляма не е стока, но какво всъщност са направили тези журналисти?Опитали ли са се да покажат на мохамеданите Истината?Опитали ли са се да проповядват Христос?Не.Те просто са направили една провокация, която се оправдава с мнимата "свобода на словото".Така, че това, което журналистите са направили не е някакво геройство.

23

Анонимен

преди 9 години

Така се случва с непослушните президенти.Затова нашия е послушко и прави всичко което му заповяда американския посланик.

22

Анонимен

преди 9 години

абе и ти си един комунист, ама аре.

21

Анонимен

преди 9 години

Съжалявам за жертвите, но и аз не съм Шарли. Погнусен съм от хората, които показно показват, че са част от нещо, от което не са се вълнували преди атентата.