10

Гошо... тъпото

преди 9 години

Не казвата всичко - в половината реч на мюфтията беше осъдителна към карикатуристите, един вид - провокаторите това ги чака... Не че оправдава убийците, но да би мирно седяло...От така синтезираната извадка това не става ясно, но според мюфтията едва ли не е било очаквано това.

9

Анонимен

преди 9 години

Никога и по никакъв повод не вярвайте на юдаим

8

Анонимен

преди 9 години

До PILOTГЛЕДАЙ СИ ТВОИТЕ ЦЕННОСТИ, ОСТАВИ ХРИСТИЯНСКИТЕ ДА НЕ СЕ ОПАРИШ И ДА КВИЧИШ.

7

PILOT

преди 9 години

До българите християни . Който не е ходил на изток и не е видял истинската същност на исляма където е в суров вид , тоест ислям който се развива в ислямски държави , само той може да повярва на изявленията на тези лицемери !!! Исляма е религия агресивна и единствената и цел асимилация на населението проповядващо християнските ценности , запомнете това ! Бил съм и в Саудтска Арабив и в Джакарта и в Турция-източната и част ,и в Лагос ...... Мюслитата вън от Европа !!!

6

Браво!

преди 9 години

Не мога да не кажа, че съм доволна от декларацията! Да не бързаме да съдим всички мюсюлмани по света, заради няколко престъпници!

5

мюфти

преди 9 години

Мюфтията също така каза, че карикатурите дълбоко оскверняват всеки мюсюлманин, с което косвено заплаши всеки, дръзнал да направи нови такива, че го очаква същата участ.

4

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Атаката срещу рублата не успя, атаката срещу свободата на словото не успя. Много слаби терористите, демокрацията ги бие както си иска.

3

Анонимен

преди 9 години

Да почват да рисуват карикатури на Яхве и Соломон.

2

Българин християнин

преди 9 години

Добре са го казали, може би дори са се поувлекли :)

1

СВОБОДА НА СЛОВОТО

преди 9 години

ЗНАЧИ МЮСУЛМАНИТЕ ТРЯБВА ДА ОТВЪРНАТ НА УДАРА.