56

стига

преди 9 години

Радане, Радане, ако беше като Пинокио, носът ти щеше да се влачи след теб, пораснал от непрестанните ти лъжи. Нямало да има кабинет с Бойко - не само, че има, но и ти участваш в "духовата му музика" Това не може да бъде човек - изтъкан от лъжи, само и само да се докопа до парички......

55

Фен

преди 9 години

Коя криза сте смекчили ?.Излезте на улицата и попитайте хората, те знаят най добре дали сте смекчили кризата .Напротив ,хората още повече се отвращават от политиците и от нещата които правят ,защото всичко което правят го правят за себе си и приближените ,никой не го интересува за обикновения човек.ЛИЦЕМЕРИ СТЕ ВСИЧКИ ,макар че малко от вас знаят значението на тази дума.Но помнете с лъжи и лицемерие не се управлява дълго .Зная че добре умеете да говорите, но само с популизъм не става .

54

Анонимен

преди 9 години

СПРЕТЕ ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ НА РЕФОРМАТОРИТЕ. ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ПАРИТЕ ОТ ЧАСТНИТЕ ФОНДОВЕ КОИТО ЗАЩИТАВАТ ПРОТИВ ПРАВОТО НА ИЗБОР НА ГРАЖДАНИТЕ!

53

социолог-българин

преди 9 години

Според червения злобен и *** *** всички партии и хора извън БКП-БСП нямат право да ръководят държавата . Това е право по рождение само на мандраджиите и техните наследници . И какво направиха за 70 години , нищо но от сърце . Дано доживеете още малко за да видите след като изчезне БСП от политиката как България тръгва нагоре по пътя на прогреса .

52

Анонимен

преди 9 години

Кънев, ти си *** и КУКЛА НА КОНЦИ!Всъщност ГЕРБ и ДПС упшравляват, а ти само ги прикриваш!Прокълнат да си ти и рода ти

51

Анонимен

преди 9 години

Раданчо като почна да си получава новата вече повишена заплата си смекчи кризата

50

Анонимен

преди 9 години

До корекцияспокойно бе, българите ще си преместят парите в НОИ

49

корекция

преди 9 години

на пост 59 -техническа грешкаИсках да написа - Солидна!!, Достойна!!! позиция на Г-н Кънев, за този проблем и решението му

48

Анонимен

преди 9 години

РАДАН КЪНЕВ:Почти смекчихме кризата!БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ:Почти ти повярвахме!

47

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Реформаторския блок не е фактора който да задава тон в българската политика. Вече го осъзнават, но е късно.

46

Анонимен

преди 9 години

И как я смекчиxте тая криза? Няма нито едно доказателство за това. Само колкото да се намират на приказки със Славчо. А ДПС не виждат ли, че стават вече смешни с този възродителен процес?. Едно си знаят и едно си дрънкат. Вчера светът видя , какво сме преживяли 500 години. И ако ДПС се надяват, че не помним жестоко се лъжат. Явно мъката, че вече не са главното действащо лице много ги тормози

45

Анонимен

преди 9 години

Браво Бойко! Ти си като Мойсей, изведе българите от робството на фараоните и пирамидите!

44

Анонимен

преди 9 години

Будата отвори кесийката и цъфнаха адвокатите му. Колко бил умен, как отворил фондовете, как бил най от най и т.н. Все едно да пишеш за Бай Тошо, че е завършил Колумбийския университет. Но какъвто народа такъв и премиера. Но не съм.прав. 85% не го искаха но той успя чрез масово купуване и манипулиране да се натресе на тези 85%. И добре разбира и усеща "народната любов" поради коетосе самоохранява като фараон. Пропастта между него и народа е огромна! Разбрал го е но лакомията му е огромна.

43

Анонимен

преди 9 години

САМО ГЕРБ!

42

ЗА 62

преди 9 години

До АнонименРеформаторите да връщат откраднатото

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 57преди 90-та всичко цъфтеше, и БДЖ, земеделие, промишлени стоки изнасяхме към западни страни даже, космическа държава бяхме, човек в космоса пратихмето защото всичко беше цъфнало Луканов спря плащанията и въведе талоните за хляб.

40

Анонимен

преди 9 години

До одобряващхахахахаха

39

одобряващ

преди 9 години

Соледна и правилна гражданска и държавническа позиция на г-н Радан Кънев!!!

38

Анонимен

преди 9 години

до Пешко и пиар агента, а мобе е един и същ човек, няма значение - България след този лош комунизъм отиде в канала, благодарение на промити мозъци като вас. Да, преди 90-та всичко цъфтеше, и БДЖ, земеделие, промишлени стоки изнасяхме към западни страни даже, космическа държава бяхме, човек в космоса пратихме, а какви са успехите на демокрацията - *** територия наречена България и смешници като вас, които са щастливи,че пият кока-кола и имат хубави телевизори и играчки, а къде е България ?

37

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ СМЕКЧИ КРИЗАТА И ОТМЕНИ КРЕПОСТНОТО ПРАВО С ПОМОЩТА НА БСП И ДПС.