253

Анонимен

преди 9 години

*** изпитвам в момента невероятно удоволствие да наблюдават идола си на снимката. Сигурно вече са прочели по няколко пъти статията да се уверят в интелектуалния капацитет на лидера си

252

Анонимен

преди 9 години

Имам един въпрос към господина горе- Вие как направихте първия си милион и кой застана зад вас? Този отговор ще даде яснота на всичко! Успех на търсещите.

251

Анонимен

преди 9 години

Тоя където стъпи трева не никне

250

Анонимен

преди 9 години

Току що разбрах защо Сорос е откачил срещу Путин- тавариш забранил на хомосексуалисти да се явяват на шофьорски изпити, понеже според Руското законодателство хомосексуализмът е психическо разстройство! Ха, явно Сорос е мечтал да кара кола в Русия! Не може! Според Руските правила сте с психични отклонения г-н "филантропе"! Ядец!

249

Анонимен

преди 9 години

На мене всичко ми е ясно, ама едно не разбирам - тоя не беше ли евреин? И как така един евреин поддържа политиката на една крайно фашистка групировка в лицето на украинското правителство? Това ми прилича на вълк в овча кожа или да не излязът верни теориите на конспирациите, а? Соросе не си показвай лицето така явно, че и *** разбраха кои ционистчета стоите зад преврата в Украйна!

248

Християнин

преди 9 години

Сорос е от кръга на онези, които искат политиката на богатите да властва над света, от кръга на онези които обявиха че чистата земя, забраната за изсичане на дървета и правото на хората да имат земя е крайно ляво и неприемливо! Ако искате да научите повече вижте изказването на Папата и плюенето на змии и гущери срещу него, само защото човека защити правото на хората да имат собственост и света да се ръководи първо от морала и най накрая от парите. Това беше наречено "крайно ляво"!

247

Анонимен

преди 9 години

Калигула

246

diek

преди 9 години

така е Ени тези само грабят "дайте да дадете" ,така помагаха и на Сирия сега олеле кво стана.

245

Анонимен

преди 9 години

Мразите го, щото знаете, че Е ПРАВ !!!

244

Ени

преди 9 години

До БАЧКАТОРКак ще извади пари да помогне на Украйна - той си мисли как да открадне парите, които светът ще даде, за да излезе страната от кризата. Не напразно е учредил фондации в целия бивш соц лагер.

243

Анонимен

преди 9 години

Този "филантроп", като го гледам как се е увампирил, май вече са му приготвили казана.

242

fosil

преди 9 години

Predi da umre,tozi bogat sluga na satanata se starae da ostavi sled sebesi edin vrajdeben i razedinen sviat...

241

Виктор

преди 9 години

Защо ли на този добър човечец фондациите му са забранени в половината страни членки на ЕС?Сигурно защото е филантроп и алтруист.

240

Анонимен

преди 9 години

toz niama li da mre veche .ai be vehtia pribirai se.....

239

анонимен

преди 9 години

Да на русия и ссср долу сащ иевропа.да на евразииския съюз.

238

222

преди 9 години

Точно Сорос не би трябвало да подкрепя една зараждаща се фашистка държава. В нея честват човек, съратник на Хитлер, избил толкова хора. Срамота за Сорос.

237

Бакал Петко

преди 9 години

Човекоподобен Вампир.Тези могат да изпият кръвта на човечеството иса готови да го направят

236

Анонимен

преди 9 години

тая иска да затрие европа защото краварите отдавна не са първа икономическа силаи това ще ги извади от калтавчера неговото *** яценюк се изципи в германияче по време на втора световна руснаците нападнали германияако продължава така след 1 - 2 години младите ще си мислат че е било такас подобни агитатори като *** няма начин да не стане

235

до Austin Powers

преди 9 години

Не бе ,Сорос само да вземе Рамбо и е победил руснаците. Не си ли гледал филмите, Рамбо е непобедим.В кой клас си или си си такъв по рождение ?!

234

до 572

преди 9 години

По произход е унгарски евреин и живее в сащ.