53

Анонимен

преди 9 години

до 67-абе *** аз не съм отчаян и няма да умра ама вие *** от герб рб и пф и дпс и бсп ограбихте българия и българския народ и го докарахте до просешка тояга.45 години не ви стигна да крадете натрупахте милиони и ти си от аидуците и престъпниците.

52

Анонимен

преди 9 години

Да, да помогнем на френската полиция. опала. то Луи дьо Финес хубаво ги маймунеше.

51

Анонимен

преди 9 години

Путин ще изхвърчи от Кремъл като тапа от шампанско :))). Смех! По голяма смешка не бях чувал. С рейтинг над 80%. Путин ги държи всичките за топките и сега треперят и умуват какъв ще е следващият му ход. А чернио вече го уволниха у вашингтон, началниците му биха дузпата и от следващите избори трябва да си търси работа.

50

Анонимен

преди 9 години

Путин ще изхвърчи от Кремъл като тапа от шампанско. По голяма смешка не бях чувал. С рейтинг 80%. Изкупи цялото злато на земното кълбо и сега ги държи *** за топките. А чернио вече го уволниха у вашингтон, началниците му биха дузпата и от следващите избори трябва да си търси работа.

49

Ангел

преди 9 години

Крайно време е да се забрани исляма в Европа както е в няколко Африкански държави.Излиза че някои народи в Африка са на по-високо еволюционно ниво от нас Европейците.

48

Анонимен

преди 9 години

През 60-те години полицаите във Франция бяха си направили нелегален ударен отряд и трепеха мафиотите.Явно днес е настанало време да действат срещу ислямистите.

47

Aнонимен

преди 9 години

Призовавам ислямска държава да взриви в България Парламента Министерски съвет и Президентството.Управляващтата вихрушка станаха милионери за 4 години а народа МИЗЕРУВА ГЛАДУВА и е БЕЗРАБОТЕН.Аз съм безработен от 2 години по вина на държавата и вчера ми отказаха парична социална помощт като безработен.Освен през зимата да ям сняг а през лятото да ям трева друг изход не виждам.Джихадисти взривете Парламента Министерски съвет и Президентството.Тази милионерска мафиотска престъпна вихрушка да измре.

46

BG

преди 9 години

По чуждите Медии казват че няма нищо общо с исляма , казват че са терористи няма значение от коя религия , а в България дали го разбраха

45

Анонимен

преди 9 години

Еми излиза сега, че в центъра на Париж може да се разкарваш с калашник, да викаш че си от Ал Каида, да убиеш 12 човека и да се качиш в колата и да си тръгнеш. И нито полиция да те гони, никой не видял цвата и марката на колата и накъде си тръгнал за да вдигнат полицейски хеликоптер да я проследи които иначе постоянно бръмчат над Париж. И после да се разкарваш из Франция, да обираш бензиностанции и полицията не може да та намери - ама сериозно ли това?

44

читател

преди 9 години

В много от коментарите виждам злорадството. То е типично за тези които съзнават нищожеството си и считат чуждата беда за свой успех.Всъщност проблемът не е френски, нито италиански или шведски.Проблемът е на всички нас, които сме създали тези държави в Европа, и сме наложили християнството тук.Само обединените, твърди и последователни усилия на всички европейски държави могат да възпрат ислямизацията.Всичко друго е куха риторика.

43

FBI

преди 9 години

Прилича на перфектно подготвен План на някои Тайни Служби , първо беше някакъв сатиричен вестник после убити полицаи а сега бомба в джамия после ресторант накрая дюнер , не вярвам на този ЦИРК

42

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига с тия атентатори вече. Ние си имаме 240 такива. Пишете нещо за тях. Съсипаха България!

41

Анонимен

преди 9 години

приличат и на наште от Дасикане Рома

40

до 41

преди 9 години

Виж сега приятелю,СА не могат да поставят Русия на колене,поради простата причина,че ако те имат само петрол,то в Русия има руди,въглища,злато,дървесина и какви ли не полезни изкопаеми,които цяла Европа и САЩ купуват от тях.Най не разработени находища на газ и петрол има я руските тундри и по Сибир.Не им бери грижата на руснаците,съюза им с Китай,Турция,Бразилия и Индия е съюза който ще закопае ЕС и САЩ.Не веднага но след 20-30г.За съжаление пак сме от губещата страна,както винаги в историята ни

39

Анонимен

преди 9 години

Ако не е Мароканец ще е Тунизиец или Алжирец все тая

38

diavolcheto

преди 9 години

В такива моменти ми се иска да притежавам две магически способности: да мога безпогрешно да разбирам кой е престъпник-терорист и да го транспортирам в същата секунда до едно избрано от мен място. Завинаги. Другите магически способности, за които мечтая, ще запазя за себе си. Не са много, но са нужни и ценни. Мечти, мечти...

37

АНТИЦИОНИСТ

преди 9 години

Няколко милиона мишлетагледат шока на франсетата,а кукловодите потриват ръцетеи си пият питиетата!

36

Анонимен

преди 9 години

Франция си ги произвежда после се чудат какво да прават , пално с френско говорящи от цяла Африка , честито на франция за хубавите им братя от Африка

35

Анонимен

преди 9 години

Пасват за дюнерджии!Дюнерите ни пазят!Хи хи хи

34

Анонимен

преди 9 години

Като подкрепяше Франция свалянето на режимите в арабският сят(арабската пролет) тогава не мислеше ли,че тези "диктатори" които те свалиха държаха всички *** ислямисти с четала на врата и даже не се и мислеше за такива екстремисични настроения там.Сега са един разграден двор за което са виновни САЩ,ЕС и другите държави подкрепящи терористите.Русия им го каза в прав текст,но те не чуваха.Нека си сърбат сега попарата.