213

Анонимен

преди 9 години

ДО 338 Чакам факти за безчинствата на Русия в България в днешно време. ГОВОРИ СМЕЛО. Иначе замълчи.

212

чери

преди 9 години

До BerlinДа бе, цената на петрола пада и това е лошо за Русия.Ама защо тези "***" руснаци не намаляват добива си.Дали е лошо за тях това падане на цената? А?

211

555

преди 9 години

РУСИЯ за руснаците!Това е планът.

210

Анонимен

преди 9 години

338----- ти като вярваш на съвременните писанки ще ми кажеш, че е имало турско присъствие в България и най вече в Батак.

209

NOI

преди 9 години

АМИ НИЕ ПОНЕЖЕ НЯМАМЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ И ВСИЧКО НИ Е НАРЕД ПАК СЕ ЗАЧЕПКАХМЕ С ПУТИН И РУСИЯ. НО КАТО ГЛЕДАМ КАКВО СТАВА В " ДЕМОРКАТИЧНА ЕВРОПА " ДАЛИ НЯМА ПАК ДА ДОЙДЕ ОНОВА ВРЕМЕ ДА СЕ МОЛИМ НА РУСИЯ А ??? ЗАЩОТО АНГЛО - АМЕРИКАНСКИТЕ НИ БРАТЯ ГИ БОЛИ ОНАЯ РАБОТА ЗА НАС....

208

Анонимен

преди 9 години

До за 335до 338 ти верно ли се имаш за нормален я се порови в нета за всички демократични конфликти за последните 100 години

207

Анонимен

преди 9 години

ДО 338 Не. Не чуваш и не виждаш. И не си чел историята. Вярно е че тя се пренаписва. Но отиди във Ваймар в близос до него е Бухенвал . Там няма русофили и русофоби . Там никой няма да ти говори. Няма екскурзовод. Всичко е оставено сам ти да анализираш и оцениш. Видях много неща. Но видях, че в гробището на загиналите хиляди в този лагер имаше и гробове на българи. На нито един от тях нямаше положени цветя. Какви безчинства на Русия в днешно време в България. Докажи с примери.

206

извадки от

преди 9 години

изказвания е подбрала авторката-6/1 във вреда на Путин,или -в полза на неговите опоненти.А можеше да бъдат 3/3,пък ние да преценим.Както и да е,Русия и САЩ никога не са били яростни врагове,почти винаги са се падкрепяли взаимно през тези 250 години минало.А както знаем,миналото е Пролог.

205

ставри

преди 9 години

Всичко това е да се изчисти името на истинският виновник за конфликта в Украйна,а и не само там.Нима забрави света за Ирак,Либия,Корея,Виетнам и военните действия в момента в Близкият изток?

204

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Тази...научна статия,сигурно ще я пратят на Путин от руското посолство,за да си я чете...всеки ден и да разбере че и той имал...план;иначе без план,току виж...изненадал Запада.

203

за 335

преди 9 години

да чувам се и се виждам -нормалните хора не обичаме масовите убийци и крадци на чужди територии какъвто е дждужето от снимката и неговата провалена команда! а тези, които обичате мрака и нещастието поддържайте империята на злото - до преди 24 години всички тук ревяха от зверствата на СССР у нас и много бързо ги забравиха- но руските безчинства спрямо България и до днес не спират

202

Анонимен

преди 9 години

ДО 333 ----- МОЛЯЯЯЯЯЯ. НЕ ЧУХ ДОБРЕ. А ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ?

201

Анонимен

преди 9 години

Путин почти погреба Русия с алчността и простотията и - подкрепят го само бандитите и завистливите ***!

200

Анонимен

преди 9 години

Путин претърпя пълен провал по всички фронтове!Русия отново е в средновековието.Свобода липсва - бедността е неописуема -Вие ,които го подкрепяте - познавате ли руската действителност???!!!около 100 милиона живеят около и под-прага на бедността!Войната е в кръвта на руснаците -те друго не умеята- дори и в това не са силни ако не им помагат американците и французите!!!

199

Анонимен

преди 9 години

СЛЪНЦЕТО ВИНАГИ Е ИЗГРЯВАЛО ОТ ИЗТОК.

198

Анонимен

преди 9 години

България 25 години потъва все надолу, а има хора доволни и щастливи, а и политиците ни успокояват че сме добре - все на първо място в класациите по бедност, корупция и др. Сега Русия от 1 година има проблеми и ние го направихме голям проблем. За кого е проблем? Русофобите да се радват. Русофилите са сигурни, че проблема е малък и че Путин ще се справи, защото руският народ е силен и има опит. Нищо не му е поднесено на тепсия. А ние все чакаме някой да ни оправи. Ама и те ни оправят. Доволни лиш

197

Анонимен

преди 9 години

И денги има и медец има и ще има, както и Мечока ще го бъде въпреки статиите на *** и пульо. РФ е била и ще БЪДЕ СВЕТОВНА СИЛА.

196

ОТ ЕДИН РУСОФИЛ

преди 9 години

РАЗГАДАВАНЕ НА ТАЙНАТА НА ЕДИН МОЗЪК:С КОЛКО МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ РАЗПОЛАГА *** ВАСИЛЕВА ЧЕ ТАКА УСЪРДНО ИЗДИРВА И ПУБЛИКУВА СТАТИЙКИ ОТ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ ИЗТОЧНИЦИ СРЕЩУ РУСИЯ.СКЪПА *** - Русия и Владимир Путин не са лъжица за твойта уста .

195

Анонимен

преди 9 години

Браво на 311. Това е истината. Защо и ние си нямаме такъв Путин.

194

Анонимен

преди 9 години

*** настъпа мотиката