12

Валя

преди 9 години

Можеше поне някакъв автоматичен отговор да пуснат на единствения национален телефон,а да не звъним като луди 2часа и накрая да разберем от новините,какъв е бил проблемът ! Но ние сме виновни като подписваме договори,според които само ние имаме задължения,а операторите се крият зад национален телефон и няма с кого да се свържеш или на кого да се оплачеш.

11

Виваком = олигофрени

преди 9 години

Преди години тези нещастници ми преместваха стационарен телефон 3 месеца. И не от Сусурлево в Долно ***, а от един централен квартал на София в друг. Техникът, който дойде ми вика: "Това е работа за 5 мин., но мършите в офиса са заети да лъжат клиентите и да ги прецакват. Имат си и обучения как да излъжеш клиент и да го вържеш с неизгоден договор." ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ ! Дано фалират !

10

ivan

преди 9 години

Тия от "отдела за корпоративни комуникации на М тел" са най-големите професионалисти в България по ПР. Много добре обесняват всеки път проблемите, никога не слъгват и всичко им се разбира. Браво!

9

:)

преди 9 години

Виваком е най-голямата смешка. По-жалка дори от мутрафонския Мтел. Ясно е, че някой иска да я заграби на ниска цена. Нищо чудно мустакатия да е прав.

8

Tina

преди 9 години

Цветан Василев да не се окаже прав накрая...

7

бг

преди 9 години

Не само с интернета,не работи и стационарния телефон няма и телевизия.Добре,че подписах само едногодишен договор.Ще ги разкарам скоро.

6

Анонимен

преди 9 години

Вивакомп постоянно имат проблеми с интернета. А смешния им адсл беше перманентен проблем.

5

V

преди 9 години

Днес Цветан Василев говори, че подовира преврат във Виваком и виж какво стана? Странно, нали?Потърсете в Google: Цветан Василев подозира преврат във Виваком

4

GSM ът

преди 9 години

Ураааа......!Няма телефони и шефа няма *** намери че съм при жена му.

3

:)

преди 9 години

До абонат на МТЕЛ - вчера имаше проблем с телевизията на Мтел, та предполагам, че заради това не си могъл да се свържеш. На *88 като звъннеш директно прекъваше, а на стационартните даваше "Претоварено направление".

2

Елемаг

преди 9 години

Лъжат те,лъжете и вие.Какъв интернет само?Нямаше кьорав Виваком във всичко!!!Издънката е върховна!!

1

абонат на МТЕЛ

преди 9 години

Проблема не беше само за Виваком.Макар и за кратко при набиране на мобилни телефони на Мтел ми излизаше:"Претоварено направление, опитайте по-късно"