69

Санчо

преди 9 години

До Анонимен 76,пропусна да кажеш - "Интелигентен, възпитан и ..." КРАДЛИВ МОШЕНИК е любимият ти идалго!

68

Изявление

преди 9 години

Симеон има 6 резиденции и палати , придобити по времето на неговия мандат , освен това Симеон СЪДИ БЪЛГАРИЯ в момента и е казал да го хванете за сакса , защото в България , според него, живее простолюдието и на него не му дреме за простолюдоето.

67

Анонимен

преди 9 години

Единственият свестен български политик през последните 150 години. Не случайно той откри Спасителят на България в лицето на бодигарда си Бойко Борисов.

66

Румен

преди 9 години

А бе Симеонка , нали ако беше останал след края на войната, сега границата ни с Гърция щеше да минава плътно до Асеновград. На / по точно на Сталин/ само за това съм им благодарен.

65

Анонимен

преди 9 години

Ето това е приказка, а не омрази и простотии.

64

Горския дух

преди 9 години

Ако беше останал тук Неговото Вервайте ми - не гора, ами и тревичка нямаше да поникне след него досега!

63

Анонимен

преди 9 години

Медиите превърнаха царя в дребен комарджия и крадец на гори и ниви. Обаче каква беше България по негово време и каква е сега. Интелигентен, възпитан и готов да заеме позиция. Някой ще каже ли кога тиквун е посмял да заема такава - само празни приказки, лъжи, клевети и простотии от неговата уста. Щеше да им е любопитно как разни треторазрядни сенатори, евро-комисари и тем-подобни западни чиновници ще командват цар.

62

Анонимен

преди 9 години

Този е същият като дядо си Фердинанд, който добре осребри за себе си и двете национални катастрофи до които доведе България.

61

Анонимен

преди 9 години

Нищо чудно този индивид да бъде сложен и за президент за да може да си вземе нивите за които съди България.Ако той беше останал тук беше да е същият послушко и продажник като тези от последните 25 години.

60

Алекс

преди 9 години

Глупостта и мъдростта си приличат по това, че са еднакво непригодни. Трябва да признаем, че "величеството" и неговия баща нито бяха глупави, нито мъдри, за прозорливи да не говорим. Затова сега дедо ни говори за действителността като за единствена възможност въпреки нашите желания и емоции. Не мисля, че е глупост, нито мъдрост. По-скоро простичък извод, доказан във времето.

59

малко история

преди 9 години

А сега да разгледаме по-подробно въпросната Конвенция. В нея се признава, че българското правителство припознава да дължи на руското императорско правителство за разходите по окупацията от императорските руски войски сумата от 10 618 250 рубли и 40 копейки. Някои изследователи изчислиха, че тази сума, изчислена по тогавашен курс на рублата спрямо златото се равнява на 32 тона злато. Предвидено е сумата да се изплаща на части: първата вноска от 400 000 рубли на 13 септември 1883 г.; след това в разстояние на 12 години (от 1884 до 1895 г.) всяка година по 800 000 рубли, плащани

58

Анонимен

преди 9 години

Bъзпитан човек, каквито вече не се срещат в БГ.

57

Трябва да се признае

преди 9 години

Умна позиция !

56

1

преди 9 години

Не съм поддръжник на монархията, но смятам, че в България най-добре се развиваха нещата по негово време. Без истерия и простотии. Човекът даваше бон тон.

55

pinko

преди 9 години

Най големия политик за 25 години с най голям ръст при неговото управление на икономика жалко че няма абсолютна монрхия да ги навре 25 годишните крадци и лъжци в затворите !

54

Аз

преди 9 години

Профанизирания български матрял така и не можа да проумее, че най-голям просперитет България постигна именно в периода 2000-2004г., когато негово величество ни беше премиер.

53

Анонимен

преди 9 години

КРАДЛИВО, ЛЪЖЛИВО, АЛЧНО СТАРЧЕ !

52

7

преди 9 години

свършиха май крадените пари, така си е при комарджиите

51

Мира

преди 9 години

Кажи дедо с колко Живков те изпати и колко ти си отктадна? И не накрая какво търсиш?-почести,слава или проклятието на народа

50

Го4о

преди 9 години

Най-точното определение за дедо Симо е "мадридски пилигрим"!