25

Турчин

преди 9 години

Да се казва, че България е отговорна за смяната на имената е лъжа.Ясно защо.Комунизма беше осъден, а с него и делата му.

24

Турчин до 24

преди 9 години

Просто не се вписвам в стереотипите на някои хора за турчин.А ти обиждаш българите "Прекалено си ***, за да бъдеш турчин и прекалено умен, за да си българин! Какъв си?"Българите не са *** както ти си мислиш.А всички умни турци бягат от Турция. Като се почне от този дето е написал химна мине се през Назъмк Хикмет, Себаххатин Али и се стигне до този професор по история дето избяга в Германия.За жалост казах, че не помня името му

23

до турчин

преди 9 години

Не знам кого се опитваш да заблуждаваш. В Нюнберг не била съдена Германия, ами Али Баба и другарчетата му! Ами тогава можеш ли да ми обясниш, защо не Али Баба, а Германия плати, плаща и ще продължи да плаща реперации и обезщетения до 2096 г. Имало един професор, дето някъде казал нещо и за това извънземните го овлекли ...! Не претендирай да си турчин, защото не си. Прекалено си ***, за да бъдеш турчин и прекалено умен, за да си българин! Какъв си?

22

bilgarin

преди 9 години

dqdomi kaza 4e turcite sa hora s velik harakter i ako sa izvir6vali genocid nqma6e da ima bilgari za tolkova dilgo robstvo za tova obi4am agata

21

Българин

преди 9 години

До ТурчинТочно така.

20

Турчин

преди 9 години

А сега да кажа и за арменският геноцид.Има един професор по история, турчин, който признава, че има геноцид, но го накараха да емигрира в Германия. Не се сещам сега името му.Ердоган каза преди години в обръщение по телевизията, че геноцид никога не е имало.Общо взето за всеки нормален човек е чсно, че геноцид е имало.Въпросът е турците да дораснат да си признаят.

19

Българин

преди 9 години

До ТурчинПрав си.И все пак има един нюанс - България като държава и Германия като държава, признаха и се отрекоха от тези тъмни петна в историята си.Редно е и Турция като държана да го направи.

18

31556456564564

преди 9 години

а вие много интересни хора сте къде пишите по форумите аз мисля ,че нямате грам акъл или мозъци помислете малко има интернет или по гугъл да потърсите малко истината за геноциди за възродителни процеси и тем подобни или не ви отървава истината да говорите просто сте свикнали да лъжите

17

Турчин

преди 9 години

Дано не ме баннат.Та мисълта ми е за "възродителният процес". Беше гадно. всеки, който одобрава това според мен просто не разбира или е заблуден или вече таи някаква омраза.Но пък за какво да се съди България?Да се съдят преките виновници. такива като Доган и Местан.България не е виновна.Българите също страдаха от комунизма.Все пак да не забравяме, че не Нюрнбергският процес не беше съдена Германия, а военнопрестъпниците нали?И дано турците престанат да гласуват за агентите на ДС от ДпС.

16

Анонимен

преди 9 години

България и българите рано или късно ще си платят за диващината, наречена "възродителен процес". От тази дивотия съм пострадал лично, както и цялото ми семейство, и лично търся и ще пролължавам да търся отговорност! До последния си дъх.

15

до 13

преди 9 години

Когато Турция бъде изправена на съд да отговаря в престъпленията си срещу човечеството, за арменски геноцид, за геноцида срещу българите, за геноцида срещу кюрдите и още много, много други престъпления срещу човечеството.

14

До 13

преди 9 години

По времето на така наречения Възродителен процес сигурно е имало безобразия, за които човек може да потърси правосъдие в Страсбург.Но нали и присъдите, и обезщетенията трябва да се получават по хронологичен ред?Как да сумираме всичко, извършено срещу българите и тяхното културно наследство през периода 1396-1878 г- (в някои части от българската етническа територия това е било вършено дори в първите години на 20-и век).Иначе, всеки честен човек ви съчувства заради този Възродителен процес.

13

Анонимен

преди 9 години

България се извини за т. нар. "възродителен процес".Но Турция не само не се е извинила за геноцида над арменци (2 млн. убити), гърци (в Измир 1 млн. убити), българи (Априлско въстание 50 хил. убити), сърби, но и даже не нпризнава, че някога в нейната история е имало геноцид.Върха на цинизма, античовечността и злобата.

12

Анонимен

преди 9 години

Кога България ще бъде изправена пред съд да плати за престъпленията си срещу човечеството по времето на така наречения "възродителен процес"!?

11

Дядо Петър

преди 9 години

Не България, а ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ.А съдиите си прибират хонорарчетата под масата.До кога?

10

Алчен пенсионер

преди 9 години

Единственият начин да печелиш достойно по честен път е да съдиш държавата. За да не бъде съдена държавата в нея трябва да има държавност.

9

Ястребовски

преди 9 години

Абе те на турците с какво са им нарушени правата?Даже си имат партия спешъл дето ги обслужва.А другите "финландци" те където и да са по света все им нарушават правата, ама защото никъде не е свободно да се краде, бие, изнасилва, и да си педофил.

8

Анонимен

преди 9 години

10,Мдаа, със сигурност повечето са..."от малцинствата". И знаете ли защо е така? Защото могат винаги да разчитат на овчарите от Сороския комитет

7

Нарушават ми правата

преди 9 години

Нарушени са ми правата. Работя като луд, а получавам жълти стотинки (някои да не си помисли само за жълтици). Едвам си плащам, ток, вода,парно,карта за градски транспорт,джи ес ем, интернет, квартира, осигуровки, данъци, пералнята (на изплащане), компютъра (на изплащане), фотоапарата (на изплащане), колата (на изплащане),ремонта на квартирата (на изплащане),и всички други неща.За храна също едвам си плащам.Докато има едни "българи" дето нищо не плащат и всичко си имат. Държавата им дава помощи.

6

Анонимен

преди 9 години

А на бас,че поне 80% от спечелилите в Страсбург са си *** та дрънка.С такова законодателство като нашето е по добре да се оставиш да те набият,оберат и изнасилят от колкото да нариташ ***,понеже ставаш виновен ти а онези меките в Страсбург го изкарват него невинна жертва на която трябва да се платят парички за неудобството му причинено от защитаващите се .Абсурдан е та.