82

aтaкисть

преди 9 години

НAТО е еднa долнa гнуснa фaсaдa подпирaщa aмерикaнския во3нно промишл3н комплексКолкото по скоро бъд3 дискредитирaн и зaгробек толковa по мaлко хорa ще умирaт от aмерикaнски цветни болшевишки революцииСлaвa нa прaвослaвието и доминaция нa нaционaлизмa и държaвния кaпитaлизъм

81

???

преди 9 години

И кво от тва?

80

морски

преди 9 години

Много скоро шистовия балон на САЩ ще се спука.Компанийте разработващи находища на шистов газ и петрол от два месеца работят на загуба и са натрупали огромни дългове заради ниските цени на нефт и газ,плюс че в половината от тези находища залежите са изчерпани на 90% а пари за разработване на нови няма.Ниска изкупна цена на шисти,висока себестойност на същите,всичко фалира!Слава наРусия!

79

......

преди 9 години

До МарксТи ли си му казал??? Странно.............

78

fripp

преди 9 години

Совалките ги свалиха на земята, защото две от пет просто изгоряха. Планирали са общо 500 полета ( по 100 на всяка), издържали са само 135. Да не ги величаем толкоз много. МКС се състои от 14 сегмента, от които руските са 5, а щатските - 7. Никак не излизат тия 80% участие на американците.

77

Анонимен

преди 9 години

Рекорден добив = рекордно ниски доходи... Абе традициите не са каквито бяха (хахаха...)

76

Маркс

преди 9 години

ХАХАХАХАХА!

75

Анонимен

преди 9 години

До морскиМорски,никой не ги пита арабите, Америка е намбър оан по производство, вече има нов играч на петролната сцена,мечока и забрадените ще играят американско хоро

74

Маркс

преди 9 години

Не подкрепям днешната мека политика на Путин. Казах му да направи долара 1000 рубли и да спре да си погасява заемите. До месец след това, просто няма да има с кой да воюва. Западът е финансов и ще рухне изведнъж и край! Finito la komedia.

73

нео

преди 9 години

Добре че сa брaтятa дa имa Межд. Космическa стaнция. Добре че сa те дa вaдят военни технологии че говедaтa от зaпaдa дa се състезaвaт и тaкa дa се рaзвивaт. Aбе кaкво дa говорим. Рускaтa културa и изкуство нямa смисъл дa я обсъждaме. Милиони aмерикaнци слушaт композиторите им и учaт зa техните писaтели и поети в университетите. Дaже мис Aмерикa стaнa Рускиня .....хaхaхaй ебaси вицa

72

морски

преди 9 години

Слава на Русия и руския народ!Както петрола днес е 58 долара,така утре ще стане 158 долара.Зависи до кога ще издържат нервите на арабите.Те не са свикнали да живеят в свят без охолство.

71

fripp

преди 9 години

Че то продължава да има партньорство в Космоса. Само че не казват по телевизията. Поне не в България. Франция е купила 21 ракети Съюз 2.1б. Сигурно щото не стават за нищо. А компанията Orbital декември 2014 сключи договор с Енергомаш за 60 ракетни двигателя рд-181 за ракетите Антарес. Доста след Крим. А на оня индиец да му кажа, че първото чуждо тяло, направено от човек, което се е приземило на Марс, е Марс-2, руска сонда, на 19 май 1971г. Преди повече от 40 години.

70

Маркс

преди 9 години

Добрият чичко Сам???ХАХАХАХАХА!Соросе, мерси за вицовете, много са смешни, трябвало е да станеш някой шоумен, хаха!

69

Луцифер

преди 9 години

СССР праща първата жена космонавт-рускиня ,защото ръководството на КПСС знае че руските жени са най-леки на света..ха..ха

68

Шано

преди 9 години

126 послушай 129 и като говориш за това Орионче, първо прочети за него малко... Да не говорим за размерите му... А относно Ангара А5 3 с първа степен керосин и оксидант течен кислород и втора с несиметричен диметилхидразин. И оксидант диазотен тетраоксид са стари идеи от УМР1 и 2 и Бриз-М, ама бутат 22 тона извънорбитално нали, точно колкото тежи жалково ви орионче, познай даже кой ще им качва кораба на американците в космоса, ами същите хора, които им качват астронавтите.

67

Маркс

преди 9 години

Кацнали били на Луната, викаш. Доообре!)))

66

Анонимен

преди 9 години

Запада още не е почнал да разкопава канадската тайга...

65

Анонимен

преди 9 години

U.S. production of crude oil, along with liquids separated from natural gas, surpassed all other countries this year with daily output exceeding 11 million barrels in the first quarter, the bank said in a report today. The country became the worlds largest natural gas producer in 2010. The International Energy Agency said in June that the U.S. was the biggest producer of oil and natural gas liquids.-------Да затваряме тая тема...

64

Луцифер

преди 9 години

Като разбрал Дявола че *** готви да подпали трета световна война ,заключил Ада и поставил табела"Коледни празници" .И Дявола се страхува от многото руснаци в Ада да не вземат да го анексират за руска територия.

63

fripp

преди 9 години

Американския кораб Орион е продължение на корабите от програмата Аполон, сервизният му модул е подобрена версия на европейския товарен кораб ATV. Напредъка в Космоса е сложен и бавен процес. Не е като по филмите - събудил се някъде някой в Щатите и измислил нещо съвсем ново и невиждано и отишъл с него на Марс. Тия работи ги разправяйте на бабите си. По-добре вземете и прочетете нещо.